Lördag

Hallå där! Ska strax in till stan och träffa Moa! :)

Jag hade skit kul igår på Amba! Hade aldrig var där tidigare men det var sjukt snyggt där inne! Dock blev jag lite lack när jag fick punga ut 160 spänn för inträde då grderoben INTE ingick. stört dyrt.. Men det var det värt denna kväll! Runt 2 tiden så tappar jag och Mimmi bort alla andra, så vi bestämmer oss för att ta våra grejer och dra å fyllakäka istället tills i får tag på dem! Tillslut hittar vi dem utanför, men då hade Carro inte fått sina saker :/. Jag hoppas att det löste sig sen!

Nu har jag brådis! Hörs sen!

Fredag

Halloj!

Dagen har gått fort. Vaknade vid 12, tog det lugnt och kollade på tv ett tag. Sen gick jag och tränade, hem och duscha. Ner till Centrum för att möta Annie och gå in på Banken. Sen möta Carro vid bolaget. Ikväll blir det krogen med Angela, Jasse, Johanna och Carro! Förmodeligen Amba. Men vi får se hur kvällen slutar. Jag skulle gärna vilja titta förbi Laroy och hälsa på lite folk där!

Hörs imorgon!

Seven Pounds. Värd att se!


Lindsay Lohan, love her!

lindsay_lohan_07_wenn2309754.jpg

Hemma igen

Hej på er, nu är jag hemma igen från denna kryssning.

Vet inte om jag har så mycket att berätta förutom att det var as dräggigt och äckligt. När vi väl kom fram till
Värtahamnen och skulle hämta ut våra biljetter så stod vi helt tysta och chockade då vi märkte att jag och Josephine var dom enda svenskarna där då 99% av alla var Hobby turkar. Jag är absolut inte rasist eller så på något sett, men efter denna lilla tripp med dessa äckliga människor som inte har nåt jävla vett i skallen och betér sig på detta sätt så kommer jag aldrig sätta min fot på en sån här kryssning igen. Nästa gång får det bli Gaykryssning, haha! Men självklart hade jag och Josse skit kul tillsammans ändå! :)

Nu ska jag kolla på film med familjen och jobba lite mer på mina lovehandles!


Utmanad

Gormorgon på er!

Gick upp för en stund sen. Ska ut på en liten promenad strax även fast halsen gör ont! Ha blivit så jävla lat på senaste tiden. (även om det är pga att jag är sjuk)

Såg att jag blivit utmanad av Angela!

1. Gå in i mappen mina bilder
2. Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
3. Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
4. Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.
5. Länka till dem, och låt dem veta att de är utmanade.



Åååh vad jag saknar den här tiden. Det var den 7 juli 2007. (7/7-07) Första dagen som vi kom ner till Österrike, till Gymnasestradan. Vi tog ett kvällsdopp direkt efter att vi lämnat av vår packning i skolan som vi bodde på. Då gick fortfarande många kvar i laget, nu har minst 8 st på bilden slutat :/. Men vilken glädje och lycka! Får rysningar när jag kollar på bilden och tänker tillbax på hur kul vi hade tillsammans! <33

Jag utmanar: NicolasG, FannyD (bdb), Moa, Linnie

Natti Natti



Hade tänkt gå och lägga mig snart. Så att jag är någelunda pigg/frisk imorgon. Funderar på att gå spåret imorgon, kanske "svetta" ut alla gifter jag har i kroppen av denna förkylnng. Kanske funkar?.. knappast. Vi får se. Ska gå upp och kika vad jag ska ha på mig imorgonkväll. Och ladda kameran!

Hörs!

Changeling





Vi fick ju en massa nya filmer här om dagen, och då hittade jag denna. Changeling med bla Angelina Jolie. Den var väldigt bra och sorlig! Rekomenderar den starkt! Ska lägga mig i sängen och kolla på en ny film hade jag tänkt. Känns som att jag börjar få lite feber igen :/..
Hörs sen!

Tisdag

galaxy1.jpg picture by stoffe_bucket

Tjenare!

Kom hem från jobbet för en stund sen. Jobbade bara halvdag idag. alltid något.

Imorgon blir det kryssning kl 7 med Josephine. Fick nyss ett samtal från henne då hon berättar att hon fick tag i en tvåmannahytt. Hon har ring och terrat dom hela dagen för att se om någon släppt sin hytt! Ska försöka göra kryssningen så billig som möjligt. Men jag är as taggad nu, nåt kul måste man ju hitta på såhär bland all vardagsångest. Dessutom blir det ju kryssning nästa vecka också, fast med mina älsklingar. Träna kan jag ju ändå inte göra, för den här fattiga förkylningen släpper aldrig :'(..

Nu ska jag ringa älsklingen och kolla hur han har det i France! Det var tydligen 18+ när dom var i backen idag. Eeehhh inte avundsjuk, nej nej.


Måndag

Hej på er!

Har inte känt för att blogga så mkt idag då jag inte har gjort något speciellt. Bara tagit det lugnt och försökt få förkylningen att försvinna. Ska strax ta en dusch och sen vänta på middagen.

Imorgon blir det jobb 13-17. Får se hur det går. Har saknat mina gamlingar litegrann :)
Jag saknar min Filip.

Beck




Hallå där!

Tidigre idag drog jag ut i snöovädret för att kolla på träningen. Börja lessna lite på det nu. Vill ju träna själv! :) Gjorde lite 2½ och trippelskruvar på trampolinen med mina stela jeans! haha. Hoppas jag kan träna på onsdag iallafall.

Just nu ligger jag i min säng och väntar på att Beck ska börja. Efter det ska jag sova, riktigt länge! Gud va skönt det ska bli, är fortfarand helt slut från igår.

Godmorgon

 

Hej på er!

Gick upp för någon timme sen. Allt snurrar fortfarande och jag är törstig konstant. Jag brukar aldrig vara bakis, men den här gången blev det nog liiiite för mkt av det "goda". Kvällen började hos Josse, efter det åkte vi mot Huset där vi stannade hela kvällen. Sjukt kul hade jag, med mkt dans och dricka.

Vid 2 tiden ungefär så kände vi att det fick vara nog.. Jag fruktade för bussresan hem när jag förstod hur full jag var. och jag var ensam. hatar att åka på en proppfull buss ensam med en massa fulla ungdomar. Det var nog en av dom värsta bussresor jag vart med om. Kämpade för att hålla ögonen öppna, kolla ut på vägen och ta långa djupa andetag för att inte må illa. En station innan jag skulle gå av så kände jag hur "det var påväg", men som tur var hann jag av i farsta viken där jag satt ensam och tömde kvällens intag. När jag reser mig upp och vinglar över vägen så saktar en bil in! Då är det Vämdöpolarna (haha, inte deras "buss" som tur var) vilken jävla tajming. Snälla som dom var skjutsade dom hem mig! Och där slutar kvällen.

Nu funderar jag på om jag ska åka in och kolla på träningen. När dom andra är Demo gymnaster!


Kvällens





Hej på er!

Nu är jag fixad och klar för att åka til Josephine igen och börja kvällen där med lite vin. Därefter blir det Huset. Har aldrig vart där tigidare, men enligt Josse så var stället stort och bra! :) Hoppas ni får en trevlig lördags kväll!

Lördag




Hej på er!

Har precis vart ute på en promenad med Mamma. Vi gick ner mot Farsta viken och kikade lite. Hittade ett par jeans för 120:-. Tackar! Ska strax börja ta fram alla sy-saker och sy in ett par gamla jeans som jag hade gömt bort att jag hade, sen fixa till 2 klänningar som inte sitter perfekt! Någon träning blir det nog inte den här helgen heller. Känner att jag måste friskna till lite mer. Man måste ju lära sig av sina misstag man gjort tidigare.

Fredag!





Hej på er!

Mötte upp Josse i stan idag innan hon skulle jobba. Kikade lite i butiker och satt i solen! :) Köpte en jeas väst, en par lack-leggings och en vi t-shirt!  Fy på mig. Nu väntar middagen, en ska jag möta upp Josse igen och mysa hemma hos henne!

Här är svaren på frågorna ja fick! Hihi :)

Vad har du för drömjobb?
Jag har faktiskt ingen aning! Det skulle va jätte kul och jobba som inköpschef över någon känd klädbutik, typ H&M. Eller jobba som fotograf för någon modetidning. Eller som designer.. inreda hem! ååh jag vill så mycket! Men något i den banan!

Beskriv dig själv med 3 ord!
Envis, positiv, sprallig/glad! :D

Har du haft något förhållande/varit kär innan Filip?
Nej det har jag inte. Kär har jag vart men aldrig som jag vart/är i Filip. Han är min drömkille :)

Vad är din största rädlsa inom gymnastiken?
Att jag ska bryta någonting i min kropp, eller bli förlamad! (peppar peppar)
Sen har jag lite fobi för dbl pik! haha ;)

Har du någon gång funderat på att sluta?
Nej inte än så länge! Och aldrig tidigare heller

Har du hållit på med någon annan sport?
Nej. Bara dans i skolan, om det nu räknas. Annars har jag tränat gymnatik sen jag var 6 år.

vad gick du ut med fån nian?
och gymnasiet?
Haha oj, det kommer jag knappt ihåg :S Jag va inte en ängel i grundskolan direkt.. Gick ut med 200 någonting. Så medel bra betyg. Nu på gymnasiet så hade jag typ 1/3 av G, samt VG och MVG. Mina VGn och MVGn kom nu i slutet av 2an samt 3an då jag skärpte till mig och kämpade. Ångrar att jag inte tog det lika seriöst under ettan. Men ett G är inte skam. ;) 


Tycker du själv att du är snygg ?

Det där varierar. Men ja Oftast så tycker jag om det jag ser. Men sen så jag har haft perioder då jag hatat min kropp!

Har du anorexi?
Nej.. jag är långt ifrån en anorektisk kropp. Jag skulle aldrig banta ner mig så mkt att jag ser anorektisk ut.. Sen vad man anser är anorektisk och inte är väl en annan sak..

bulimia-anorexia.jpg rock hard picture by mantusmania 
För mig är det här anorexi. och det här är ett big NO!
Vem vill va så här mager?, det är bara äckligt och osexigt!


Sen kan man ha den här kroppen! Vissa tycker att hon är läskigt smal,
medan jag tycker att hon har den mest perfekta kroppen.

Godmorgon



Min sy-dag får vi nog ta senare ikväll eller någon annan dag. Halv 3 ska jag in till stan och möta Josephine innan hon börjar jobba kl 4. Nu ska jag ladda ner en massa gamla godingar som jag har hittat på Carolines Ippe! :)

Hörs!

Godnatt



Nej nu är det dags för sängen. Imorgon hade jag tänkt att ha en liten sy-dag här för mig själv. Om jag lyckas få igång maskinen som är jätte gammal. Måste sy in lite jeans här och där och sy upp några klänningar. Runt 4 tiden ska jag in till Josses jobb och prata lite med henne och lämna in mitt CV! Sen efter det vet jag icke.. det är ju ändå fredag!

Fortsätt och ställ en massa frågor!
God natt!

Frågestund mina kära läsare!



Nu är det så att någon läsare till mig här vill att jag ska ha en frågestund. Och självklart kan jag ha det. Även om 99% av mina typ 50 läsare säkert känner mig. Fast egentligen har jag ingen aning om vilka ni är. Dom flesta är säkert gympa männskor. Men fråga på, även ni som känner mig kanske ni vill veta nåt roligt! Haha

Fråga fråga! Jag vill ha många frågor att svara på! :)

Update 23:11

Okej, antingen så har ni gått och lagt er för kvällen, eller så är ni jäkligt dåliga på att ställa frågor..

Update





Hej på er!

Sitter hemma och små kollar lite på nya Bond filmen som vi har fått med en massa andra nya filmer. Annars så kom jag hem för en stund sen. Var iväg och kollade på fristendeträningen där dom andra dansade och övade in nya ändringar. Ser jätte bra ut. Vill också dansa nu!! Det va så länge sen. Jag som inte ens kan hela fristående :/ Tur att jag har lätt för dans.

Efter träningen träffade jag på två klasskompisar som jag inte har sett sen studenten vilket var jätte kul! :D Saknar kulturama tiden jätte mycket nu! Nu ska jag forsätta och fiffla med bilder som tar en evighet att ladda upp btw.

Torsdag



Hejsan!

Mitt huvud dunkar. Ändå har jag proppat i min ipren under natten. Låt mig bli frisk någon gång! :( Nu när jag känner efter så har nog "locket" för örat gått bort en aning. Kommer knappt i håg hur det ska kännas för nu har man ju vant sig..

Senare ikväll så är det friståendträning som jag nog ska gå och kolla på. Måste ju hänga med i ändringarna från och med nu.

Hörs sen!

Träning träning











Mer kommer..

Hemma igen!





God kväll!

Nu är jag hemma igen! Drog till Enskede hallen för att kolla på träningen och tog en massa fin fina bilder på mina snygga kompisar. Vilket var jätte kul! Filip kom dit senare och höll mig lite sällis medan dom andra svettades och byggde muskler! höhö. Kommer ju inte träffa honom på några dagar nu, så jag försökte pussa på honom så mkt de gick. :)

Nu ska jag försöka lägga in bilderna på datorn vilket inte går så bra i och med att den här är proppfull med skit, så det går as segt.. men det kommer de kommer! Till och med ett helt nytt album på fejjan ska jag fixa! Så håll utkik!

Pussen

Ute på hal is







Onsdag

Hej!

Vet inte riktigt om jag kan säga att jag mår en aning bättre idag.. Bättre sömn har jag iallafall fått. men annars är det som vanligt. Och "locket" för ena örat har INTE försvunnit.

Nu ska jag gå ut och gå lite i solen, inte med syfte att träna och bränna kcal! Utan för att solen kanske kan göra mig frisk? Ingenting här hemma verkar ju hjälpa.. Kameran ska med!
Puss på er!

Trams



Hej! för er som är uppe..

Jag mår lite bättre nu. Kanske för att jag legat som en fet soffpotatis hela dagen framför teven. Eller för att jag fått i mig ipren, nezeril och halstabletter. det andra lät bättre.. men man kan ju inbilla sig lite att kroppen blir bra av "vila" också.
Jag är rastlös samtidigt som min kropp är hur svag som helst. och jag hatar det. Jag som hade tränat så bra innan. Nu är allt bortkastat, nu måste jag börja om igen, för jag har ändå förstört allt. blää.

På fredag åker Filip till Frankrike med några kompisar på någon skid/snowboard-ungdomsgrej. whatever. någonting. Och är borta i typ 9 dagar.. Han kommer ha hur kul om helst och säkert inte tänka på mig så mkt som är kvar i tråkiga sthlm och inte gör ett skit. Hoppas det finns fler här hemma som inte ska göra ett skit. som kan göra nåt med mig..

Happ.. tänkte bara skriva lite trams innan jag ska sussa.. Hoppas att jag mår lite bättre imorgon så kanske jag iallafall kan komma in och kolla på träningen. Fota lite.
Natti Natti.

Pojken i randig pyjamas





Om Pojken i randig pyjamas:

Under andra världskriget tvingas åttaårige Bruno att flytta från vännerna och tryggheten i Berlin till "landet", där hans far är befälhavare över ett koncentrationsläger. Detta håller familjen dock hemligt för Bruno, som på egen hand upptäcker sina nya omgivningar. Här lär han känna Shmuel, en jämngammal judisk pojke som är fånge på lägret, och en vänskap uppstår mellan pojkarna.

Jag har alltid farcinerats av filmer från andra världskriget. Vare sig det är en hemsk krigsfilm eller en gripande kärleksfilm. Just för att det är så hemskt men samtidigt så intressant. Och, för att det ligger oss så nära i tiden. Av alla dessa filmer jag sett tidigre, så har man alltid fått sett judarnas perspektiv. Hur de levde och behandlades. Men den här var precis tvärtom. Jag har alltid funderat på hur tyska barn växte upp under denna tid. Barn som tillhörde Hitlers soldater. Vad visste dem egentligen om kriget och vad som hände med dessa "människor/fiender" i randig pyjamas som slavar åt dem...

Ladda ner den!

Värsta natten på länge..



Jag mår förjävligt idag.
 Min natt har vart ett helvete rent ut sagt, med massa tårar pga att mitt öra har gjort så jävla ont. Kändes som världens öroninflammation som man fick när man var mindre. Men det här måste vara något annat. Det började med att jag fick "lock" för ena örat, som mest irriterade mig.. sen mot kvällen när jag skulle lägga mig så kändes det som om något skulle explodera där inne. Jag förstog inte vad det var. Jag blev mest rädd. För det är ju inte bra om något "går över" till örat när man har en förkylning. Det kan ju drabba balans sinnet och sånt (?).. Har ni vart med om det någongång? Nu på morgonen när jag vaknade hade jag inte sådär fruktansvärt ont iallafall, men fortfarande "lock".

Aja whatever. förövrigt så snyter jag mig tills det börjar blöda och hostar tills tårarna rinner. Så ni kan ju bara tänka er. Det är nästan så att jag kan säga att jag aldrig känt mig så här sjuk tidigare. För jag förstår inte hur en förkylning som jag fick för en vecka sen bara kan bli värre och värre. Och vem fan har smittat mig?? :@ nu blir jag arg.

Jag som hade hoppats på att kunna träna imorgon.. hah det är ju ett BIG NONO. Om jag inte får en mirakel medicin på momangen. Nu ska jag göra en macka, och hoppas på att den vill stanna kvar i min lilla kropp!
Hörs sen!

Irriterad

Nu har jag lyckats bli döv på ena örat också.. tack vare den här dumma förkylningen. vad händer? ont gör det också. Filmen är klar om typ 3 timmar. Orkar jag vänta?..suck.

jävla mensvärk, hosta, feber, snoriga näsa, öra!!!1111

The boy in striped pyjamas




Ligger i soffan med täcket inlindat runt om mig och känner mig oerhört glamorös i mitt tillstånd just nu. Är irritrad och funderar över när jag ska bli frisk igen. Jag har inte tid att vara sjuk, vila och äta mig tjock längre. Jag måste söka jobb, och komma in på träningarna!! Göra nytta.

Håller på att ladda ner en film som Johanna hade sett här om dagen. "The boy in striped pyjamas". En hemsk film som utspelar sig under andra världskriget. Hoppas på att den blir klar till kvällen/natten.

Nu ska jag göra i ordning en skål med mjölk och fysta hallon/blåbär!


Kläder är ett problem..

Gårdagens "svåra" val av kläder.. Först blev det en enkel svart klänning med spets mönser i ryggen, men sen ändrade jag mig i sista sekund då jag kände mig alldeles för svart, och rotade fram en mörkblå klänning med blommor på. Haha, varför ska det vara så svårt egentligen att bara ta på sig något?. Allt jag har i garderoben tycker jag ju är snyggt..
   

Måndag

Tjena!

Den här jävla förkylningen håller verkligen i sig.  Och det känns nästan som att det blir värre för varje dag.. Iallafall på nätterna, då vill jag dö!.... Jag orkar inte va sjuk längre. Jag vill träna! Har smittat min syrra nu också som är hemma med mig. Hon ligger och kollar på någon konstig film här, kikar lite då och då..

Igår kväll bled det Bio, med hela ligan typ! Vi såg I taket lyser stjärnorna. Den var både rolig och sorlig. Jag trodde att den skulle vara riktigt hemskt efter vad jag har hört om boken och så, men jag antar att man blir mer känslig om man har haft någon i sin närhet som har gått bort i cancer. Men bra var den!


(Angelas bild) Jag, Julia, Sara, Jasse, Bente & Johanna.

Nu ska jag fortsätta ligga här i soffan och dega.. till jag blir frisk igen!

Bio time



Haha nu tycker jag synd om alla turterduvor som sitter på biosalongen som ska få höra mitt snörvlnde och hostande! haha katjing! Nu ska jag Bente och Johanna gå och se någon mysig film. Förmodligen  I taket lyser stjärnorna.

Heidi Klum, INTE Brittan.

Haha vad är grejen med att "alla" tror att det här är Britney Spears?
Fattar inte..

Söndag

Hejsan! Jag som hade sett fram emot att träna idag.. Om jag nu har vart lite friskare. Idag är det nog som värst, med alltind, speciellt med mitt snorande och hostande. Och det jobbigaste av allt är att vi inte har någon Nezeril eller hostmedicin!!! Stackars Filip som har sovit med mig i natt, så jobbig som jag har varit..

Får se vad som händer nu under dagen. jag borde ju vila. Men jag vill ja FRISK LUFT! jag dör ju här hemma snart.. Skulle vilja kolla på träningen men då finns det nog risk att alla blir sjuka. Och det var ju säkert där ifrån som jag blev smittad från början..

Alla <3 Dag

Hej på er! Jag är fortfarande förkyld...

Igår: Kvällen hos Carro slutade väl lite i kaos, men det var ändå saker vi behövde ta upp och "reda" ut.. hur bra det nu gick.. Allt slutade i gråtkalas. Efter det drog jag hem och va med Fille.

Idag: Började alla hjärtans dag med att äta frukost och kolla på Batman med F. Väldigt kärleksfullt.. höhö. Nu har jag duschat och gjort mig lite i ordning för att jag trodde att vi skulle gå på bio eller va hemma hos F, men så blev det ej. Istället så är jag nu hemma och väntar på att han kommer hit. När det nu blir!


update

Hej på er mina snygga läsare där ute!

Just nu är jag hemma hos Caroline med Bente. Vi ska strax äta en kyckling sallad som vi gjort i ordning själva. Till detta blir det vitt vin, och så ska vi nog försöka oss på att göra någon god utblandning med 2 juicer som vi har köpt. Vi får se hur detta smakar så en utav den smakar sololja..

Sen får vi se hur kvällen slutar!

Fredag den trettonde

Hej på er, jag mår fortfarande inte så bra. Får ont i öronen och halsen när man sväljer :/ .. Samt att jag har vart kokhet under natten även fast att jag sov med öppet fönster. Nu ska jag ta mig en lååång dusch och en ipren, och sen ringa Annie och gå förbi hennes jobb! Någon nytta måste man ju göra. dessutom dör jag nog inte av lite frisk luft.

Tänkte bara säga, att ibland går det inte att svara/kommentera bilderna på facebook, just för att vi har virus.. Så att ni inte tror att jag ignorerar era kommentarer :P

Hörs sen!

Sjuker..



Tjena..

Mitt huvud dunkar, nästan på ett skönt sätt. Sådär skönt så att man inte ens orkar ta sig en Ipren för att göra något åt det.. Bara ligga i soffan framför 2 ½ Män, med sitt täcke och kudde.. och datorn i knät. Blunda lite då och då för att ögonen vattnas. Jag nästan "älskar" det här tillståndet. För en gång skull lyssna på kroppen och bara vila, ta nya krafter.

Väntar på att middagen ska bli klart nu. Det blir Gulaschsoppa. Passar bra när man är sjuker!

Perfekt, nu börjar SATC!

Sjuk?

Lång dag! Nu är jag helt slut. Antingen har jag feber eller bara allmänt ont huvudet. Tror nog inte att det var en bra idé´att jag tränade igår trots allt.. Ska hoppa över den som är ikväll så blir jag nog bättre.

Nu ska jag dö i soffan, framför teven med en kopp Chailatte och skorpor!


Bröllop



Hihiii, här är en av bilderna från idag. Ni behöver inte lägga märke till den ofixade bakgrunden..

Uppe med tuppen



Kan ju säga att jag INTE är van att gå upp såhär tidigt, efter 2 veckors "sovmorgon" haha.. Nu är jag iallafall redo att bli sminkad och tillfixad inför vad jag nu ska göra! 

Hörs senare dudes, kanske kan langa upp några balla mobil bilder sen. höhö.. Puss

Onsdag kväll, update



Tjillevippen på er!

Känner mig lite hängig, men jag tror inte att jag har feber, bara ont i huvudet och halsen. Hoppas det inte blir värre bara för att jag tränade ikväll. På tal om träningen så gick det hyffsat bra idag faktiskt. Övade lite på sträckt in - rondat - salto/skruv. Som vi förmodligen kommer satsa att ha som likavarv! Såg riktigt bra ut idag med det varvet, dock är ju inte jag proffs på bakåt skruvar.. Men själva övningen är värt mkt!!

Sen så snodde jag åt mig Björres kamera och fotade när dom andra köttade på med dbl sträckt halv och andra helcoola volter. Ser lovande ut! Akta er för Sofia på JSM/SM! ;) Sen på trampo övade jag wipback-salto.. Och ställde 3 st trippelskruvar på rad. Helnöjd tjej!

Ska snart gå och sussa eftersom att jag ska träffa Linn kl 09.00 imorgon i hennes skola, för att bli fixad inför bröllop/las vegas foto-projektet! Känner mig liiite nervös! hehe. Sen ska jag förbi Annies dagis och lämna CV och förhoppningsvis få jobb! Sen fristående träning! Lång dag!


Onsdag





Godmorgon

Herregud vilken skum dröm jag hade! Hahaha. Kan säga såhär att det var mkt sex, samt att Helena och Natalie från gympalaget var inblndade i drömmen med en hemlig kille! Dock ingen fyrkant, men oj oj oj..

Nu ska jag träna. ses sen!


Nöjd. Ordning i garderoben. Planering för framtiden. Pastasallad.



Sådär ja.
Nu känner jag mig rätt nöjd med bloggen iallafall. Bilderna blev iallafall mkt bättre, med bättre skärpa och detaljerna syns betydligt mer nu! Katjing. Börjar bli proffs på det här med koder nu!

Päronen och syster är och handlar. Jag stannar hemma och håller Zingo sällis. Bad dem köpa en massa nya galjar (?) till min garderob som är en kaaaaaaaaatastof! Så ikväll kanske jag får lite med ordning. 

Vad har jag gjort annars idag då, förutom att ändra bloggen? Jag tog en lång sovmorgon. Hann med en promenix med mammsen och hunden. Pratade lite om hur vi ska göra med körkortet.. Som vi förmodligen ska ta tag i nu i Mars när vi får en ny bil som är lämplig att övningsköra med! Sen att jag ska läsa Ekonomi till hösten! Känns jätte bra!

När dom kommer hem ska vi laga en jätte god pasta sallad! muuuuuums
Nu ska jag ta mig en dusch. När jag är klar tänkte jag fota lite "skönhetsprylar" som jag använder!

Favoriter. Del 1












Ny ändring, hoppas ni gillar det!



Hej på er!

Håller på och fixar å trixar lite med Designen. Just för att jag vill att mina bilder ska visas i ett mycket större format så att dom blir snyggare! Så nu har jag ändrat så att bilderna "får plats". Dock är alla andra inlägg med bilder fortfarande små, men så får det vara!

Hoppas ändringen blir bra. Får se om det blir några mer små ändringar!

Update



God kväll på er!

Sitter och funderar lite över hur jag ska spendera morgondagen. Kanske börja dagen med en tråkig springtur i spåret, eller en promenad ner mot farstaviken så ser man kanske lite liv i rörelse.. Måste även förbi Värmdö Kommun för att lämna in betyg samt en ansökan till vuxenutbildning.

Sen dra mig mot Nacka forum/ Sickla och söka jobb! Gud vad jag tjatar om det där, och det händer ju aldrig.. Men nu jävlar! Sen får vi se hur Linn mår imorgon som är sjuk! Om det blir någon planering inför fotogrejen! Det löser sig!

Veckan:
Tisdag: -
Onsdag: Söka jobb överallt! Träning på kvällen.
Torsdag: Foto grej med Linn? Friståendeträning
Fredag: ?
Lördag: Ej träning. vilket innebär sovmorgon + förhoppningsvis en mysig alla hjärtans dag!
Söndag: Träning 13.30-16.30 - Mål snack




TV

Veggie Kaffir Thailändsk Grönsakswok

Ingen pizza, ingen glad Denice.. Fick iallafall god Thaimat! Nu ska jag bädda ner mig framför teven och vänta in SATC och massa andra tv - serier!

Ge mig Pizza!

Nu börjar jag märka av alla "negativa" delar med att skjuta upp mensen.. Vilket jag gör väldigt ofta. Jag tror till och med att det kan vara farligt. Jag vet att varannan gång inte är något problem, men jag har skjutit upp 4 ggr på rad nu, om inte mer? jag vet iallafall inte när jag hade den sist, och det är illa. Mitt humör, samt matvanor är inte bra just nu!

Nu är jag jätte sugen på Pizza! Hoppas jag kan övertala pappa.. Så får jag ta itur med träningen och min hälsa imorgon, hehe.


Dagens låt



MANDO DIAO - DANCE WITH SOMEBODY

Foto: Zingo













Måndag



Hej på er!

Det är super vackert väder.. och vad gör jag? sitter vid datorn.. Och försöker planera min vecka. Idag har jag skrivit klart lite CVn som jag ska lämna ut på onsdag hade jag tänkt. Imorgon ska jag träffa Linn och planera inför något fotoprojekt som hon har i skolan, Bröllop/Las vegas tror jag temat var. Så imorgon skulle vi testa frisyr och kläder, och på torsdag så ska vi fota! Kommer nog bli super kul! :D

Håller på att ladda min kamera nu. Ska ta ut min hund i skogen snart och fota lite!
Hörs sen!


Helgen!

Hallå! Jag har inte dött, men nästan känns det som idag.

Fredag; Dagen började med att jag var hemma, tränade, städade upp i huset. Gjorde mig i ordning och mötte upp Filip i stan på Core där vi spelade lite tv spel och chillade. Sen åkte vi hem till mig, åt middag och satt bänkade framför teven hela kvällen med min familj och massa godis! :)

Lördag: Åkeshovs träning från 15.00-18.00, som gick helt OK. Efter det åkte jag hem för att äta middag och fixa mig för en utgång. Runt 11 tiden åkte jag in till stan och mötte upp Filip, Philip och Moa för att kolla läget på Laroy där David hade hyrt övervåningen för födelesdagsfirande. Trevligt med mkt dans! Kom hem runt halv 4 och dog direkt i sängen med Filip vid min sida.


Söndag: DÖD. Ej bakis, för jag höll mig nykter igår. Men det har vart svårt att hålla ögonen öppna ordentligt idag. Träning 13.30-16.30.. Nu är jag hemma och väntar på middagen, hungrar ihjäl snart! Sen ska jag kolla på teve hela kvällen och somna när jag känner för det!!


   


Fredag



Godmorgon!

Ska städa upp lite i huset och sen gå ut och träna, lääääääääääänge! fick nästan en chock i morse och det var inte okej!.. Längtar efter att få träffa Filip!! Dock mår han inte så bra. Han hade haft ont i magen och spytt under natten, men mådde lite bättre i morse när han ringde mig. Nu är han påväg till skolan så det är ju ett gott tecken på att vi kan ses ikväll!

Hej svejs!


Movie time

 

Blää, jag dör nart för att jag är så mätt. listan kan bli lång på allt jag fått i mig under kvällen!... Kollar på "Dolt under ytan" just nu! Har sett den typ 2-3 ggr innan! Men den är bra, och hon är ju såååå vacker!

Ska lägga mig snart och tagga för en lång promenad imorgon så att jag kommer igång igen! Den här veckan har inte vart okej! Märker att jag blir hur seg som helst om jag inte rör på mig så mkt som jag gjorde tidigare!

Natti Natti

Torsdag

Hej på er!

Har hållt på med CV, skickat in ansökan till affärer samt Vuxenutbildningar. Hade tänkt plugga upp Matte B snart. Men jag förstår inte riktigt hur det fungerar med skolorna. Lite förvirrande fakta. Ska kolla med mina föräldrar sen så kanske dom kan hjälpa mig, annars lär jag väl anmäla mig till en skola i Norrland eller så.

Ser fram emot en hel kväll med Filip imorgon, om det blir av. Jag föreslog att vi skulle gå på Bio, vilket jag aldrig gör nuförtiden, och sen gå hem till honom och mysa! Eftersom att det är såååå nära nu. Slippa pallra sig ut till Värmdö hela tiden. Jag är lite sugen på att se Valkyria! Tror även att det är en film han kan tänka sig att se!

Valkyria

Segling <3

Gud vad jag saknar sommaren och våran båt! Har inte seglat sen sommaren 2006 tror jag :S herregud det är jätte länge sen. Nu är det alltid en massa annat i vägen. Antingen jobb, eller viktiga träningar.  Sen är mina föräldrar alltid borta i ca 5-7 veckor på härliga (för det mesta ta-det-lugnt-äventyr-med-massa-god-mat-och-sol och bad.).. Sånt som man kan behöva ibland, men jag ruttnar efter typ 2 veckor om jag inte får träffa vänner och festa!



Pappa!


Mamma och min hund Zingo!


Våran båt Mon Demi. Som står för Mon = Monica = Min mamma. De = Denice, mitt namn. Mi = Mikaela, min syster!

'
Det är inte alltid varmt och vackert väder.

Onsdag kväll



Aloha!

Har precis ätit en STOR middag, och nu sitter jag och smäller i mig skorpor. katjing! Yes klockan är 11 haha.. Kollar på Tila Tequilla just nu, eller rättare sagt Mela gör.

Imorgon ska jag söka nya jobb, samt skriva CV till nya affärer. Sen träna och hämta mia sex prylar. Äntligen! Sen fristående träning! Jag ska även försöka använda min kamera lite mer som har dött. Det här är ju trots allt en blogg med inriktning foto eller vad man ska säga!

Onsdag



Godmorgon! Känns inte så bra att säga. När alla ni andra gick upp för flera timmar sen.

Jag VILL JOBBA! Känns som att jag är tillbax på ruta 0 igen. Sådär lat för att söka nytt. Kommer endast hoppa in på ålderdomshemmet när någon är sjuk eller tar semester nu. Vilket suger. + att det känns som att alla butiker inte anställer några nya sökande. De bara sparkar folk nu för tiden för att det är lågkonjuktur..... Så vart ska man börja?! Börjar ju få lite panik inför sommaren, om jag kommer få ihop pengar till alla resor jag vill göra..

Ska ut och gå snart igen tror jag, så gör jag något annat än att sitt här och dö. Ska kolla med Carro sen om hon ska hämta ut våra saker från posten, så ska ni få se mina prylar. Haha.

Puss på er

Tupplur, Mat & Top model




God kväll!

Har legat i sängen sen halv 7 säkert. Spelat spel på ipoden.. ätit.. Sovit, kollat på top model. ätit...... Nu är jag lite väl pigg för att gå och lägga mig igen efter allt socker och den lilla tuppluren jag fick..

Lonely Boy and ...

Click to view full size image

update

Hallå!

Nu har jag vart ute i spåret och gått. Skit tråkigt! Jag längtar till träningen imorgon! Nu ska jag lägga mig i soffan och njuta av ett Gossip avsnitt istället :)

Vi hörs senare, puss! :)

Tisdag



Hejsan! Seg morgon igen, somnade inte föränn två tiden igår natt. Just nu känns det som att jag fått i mig en tre rätters middag + frukost och lunch.. Ska ut och träna snart, eftersom att det varken blev något igår eller i söndags. Men först ska lag ladda ner Gossip om det nu har kommit den här veckan. lackar om det inte har gjort det!

Efter det ska jag hem och städa upp lite, så att mina päron blir glad och slipper göra det efter jobbet! Syster är hemma också. Ligger sjuk i sängen.


Update

Hej!

Det blev inte så mkt träning idag.. Ringde Annie och mötte upp henne och Johanna istan istället. Tog sedan en fika med Annie och Jasmine på Coffe house by george. Runt 7 tiden, drog jag hem till Filip för att checka in nya lägenheten. Gud så mysig och fin den var!!! Jag älskar hans rum, och hans 2 små walk-in-closet!



Mer bilder från Linn&Sofias 18 års fest!


Linnie


Syster


Vackra bilder samt raggnings repliker satt det lite överallt


Linns klasskompisar hade kirrat en strippa på 40+. Självklart missade jag honom







Söndag

Hej!

Mötet med gruppen idag gick väl bra. Vi pratade mest om kommande tävlingar, sommar läger, inköp av kläder, hur vi ska förbättra vår mentala träningen inför en tävling/under tävling, samt hur förra Jsm var. Som det ser ut nu kommer jag skippa Island lägret i sommar för att ha råd med 2 andra resor som jag prioriterar för denna sommar. Det finns inte en chans att jag kommer få ihop så mkt pengar för 3 resor! För då snackar vi runt 25-30 000! Och jag har inte ens ett fast jobb, så lycka till.

Efter mötet drog jag och Moa till Grodan och fikade med Julia och Andrea. Efter det mötte jag upp Filip som numera bor i stan! Avis! :) .. Nu är jag hemma och väntar på att Beck ska börja!

Imorgon ska jag ta en riktigt lång sovmorgon, sen gå ut och träna en stund! Och sen söka jobb!

Bjuder på några fattiga mobil bilder från igår. Vi kan j hoppas att det kommer några med bättre kvalité.


Syster, Bente, Amanda och Sofia


Linn & Gabriella

Död!

Tjena Folket!

Jag är sjukt trött efter gårdagens träning samt 18-års fest! Igår var vi 3 från elit på träningen. Jag, Moa och Fanny. Som tur var tränar vi med juniorerna på lördagar så vi blev ju fler. Igår blev det några pik och sträckt tsuckor, sen styrka. Tog det rätt lugnt. Just nu Sitter som ett lik här framför datorn och äter min frukost. Ska snart in till stan för att ha gympamöte med gruppen.

Bilder från igår får jag vänta med att visa tills någon har lagt upp på Face!
Nu ska jag klä på mig :) Pussen