Hösten är på ingång!


Måndag

Hej på er! Vi tar uppdateringen baklänges idag!

Idag har jag jobbat på Glitter i Nacka och hjälpt min kompis Mimmi som jobbar där och de andra att inventera! Mycket smågrejer att räkna kan jag säga men det gick rätt fort faktiskt! Kom dit vid 7 och fick gå runt 2 tiden. Bra cash ändååå! :)

Igår var jag på Siggesta loppisen med Filip, Calle och Patrik innan träningen började vid 4. Hittade en sjal till mig och en cool väska som Filip fick :). Träningen gick bra! Allt rullar på jätte bra verkligen. Det blir inte lika mkt pauser och snack som vi latisar i Sofia hade då vi var så få, utan nu blir det varv efter varv hela tiden och en massa nya tekniker att tänka på i varje volt!!

Lördag: Stan med Mela hela dagen, sen middag hemma med släkt för att fira mig, min syrra och farfar som fyllde år den dagen! Efter det blev det en snabb utgång!

Fredag: Hängde med Filip och Patrik till Torö för att fota lite när som surfade. Tyvärr så var det inga bra våger när vi kom dit så det var bara att vänta. Sen tillslut satt jag där själv i ovädret och försökte fota lite i mörkret men det vart inga bra bilder..


20 Barre!

Då var man 20 barre då! Känns skönt! Dock lär jag ha alla efter mig just nu som vill ha alkohol......

Onsdag (Minfödelsedag) : Under dagen var allt rätt segt. I och med pissvädret så tog jag en lång sovmorgon och efter det 2 varv i spåret. Hem och fixa sig för att sedan springa till systemet (såklart) 10 min innan stängning. Hem till Bente och föra innan vi tog bussen in till fridays för middag! Personalen sjöng för mig och allt var jätte trevligt! :D Sen avslutade vi kvällen på Village!

Torsdag: Jobb 9-17. Sug på den efter ens födelsedag. Efter jobbet var det bara att dra in till stan på en gång för kl 7 ute i åkeshov hade vi första träningen med Bromma! Shit va många vi är nu!! 33 totalt och 23 seniorer om jag inte minns fel. Kommer blir GRYMT!

Fredag: Nu ska jag hoppa in i duschen och sen dra mig in mot stan!


Nu

Ska jag in till staden för att träffa Moa! :)
Blev på bättre humör efter att jag läste Ingrids Mail.
Dock väldigt nervös! På torsdag tjejer! Hjäääälp. BG IT IS!


Onsdag - Min dag!

På onsdag fyller jag 20!!  Min tanke var att skita i alla traditionella utgångar och middagar och istället gå på grönan och ha 5 kamp och åka karuseller! Men självklart ska det var stängt just då. 4 dagar i rad just MIN vecka. Jävla dom. nu tänker jag aldrig gå dit igen. hehe.

Istället får det blir något annat. Än vet jag inte. På söndag blir det iallafall AXWELL PÅ F12 hoppas jag!


Måndag

Hej på er! Känner mig lite deppig idag. Måste ut och träna och rensa tankarna lite.

I fredags hade vi som sagt kräftskiva hos Bente som var jätte trevligt till en början. Sen blir det nästan alltid för mkt alkohol och tjaffs, tråkigt men sant. Drog istället hem till Felix med filip.
På lördagen missade jag träningen pga att jag var fast där ute.. Senare på kvällen åkte jag hem till Moa där Johanna, David och Philip var. Innan jag kom dit så hade dom gjort en ad rolig skräckfilm. jätte fula är dom. haha. Sen gjorde vi pannkakor och spelade skissa och gissa!

Igår var det jobb från 9-5. Efter de åkte jag hem och gick direkt till sängen och slumrade till då och då medans jag kollade på film. Under natten har nån jävla idiot gubbe ringt oss 5 ggr. Mamma svarade andra gången och då mumlade han något om ifall vi fortfarande cyklade?... jätte läskig.


Puss, hörs sen


ce.


Min


Torsdag

Bra träning igår. Härligt att handv dbl pirren satt som en smäck på första försöket. Dock har träningvärken blivit en aning värre då Inkan tror att vi är starkare än vad vi är :p. Ska iallafall ut och springa igen snart. Sen blir det U-mottagningen med syster.

Nya bilder på bilddagboken för er som inte sett på facebook!






Onsdag

Det är onsdag. Jag är ledig. Det är fint väder och jag ska snart ut å bättra på solbrännan som försvann på 3 röda. Ikväll är det träning i åkeshov till 21.30. Lite segt.

Håller på och letar lite jobb just nu. Men jag vet inte vad jag vill göra. Fan, jag önskar att jag hade anmält mig till någon kurs på sthlms. Fast nu ska jag ju ta tag i körkortet. Nu jävlar. Det får ta den tid det tar men jag ska banne mig ha det snart!

Höres


Träningsvärk & Kräftskiva!

HEJ PÅ ER!
Jag är typ tillbaka, hoppas jag. Om jag kan låna pappas dator i smyg så ska jag nog kunna skriva lite här då och då.

Igår var det första träning för mig sen Maj tror jag. Har en jättehärlig träningsvärk som bara kommer bli värre dom 2 närmsta dagarna. Ikväll blir det Kräftskiva med gympatjejerna.

Jag ska ladda upp en massa bilder här från sommaren så småningom. Så får ni som inte är vän med mig på face se vad jag har gjort! :)


Jag är snart tillbaka!



Ska bara njuta av det sista sommaren erbjuder!