Fredag



Vilken daag! Gick upp redan vid halv 9 och gjorde i ordning mig. Ner till banken och fixa lönen. In till Värmdö gymnasium och köpa biljett. Sen satte jag och Josephine oss vid hammarbykajen och solade lite. Hängde med henne till vårdcentralen. In till stan en snabbis, och sen ut till värmdö igen..

Nu är jag hemma och ska sätta igång med packingen. Måste hitta Sofiaryggan också, den är spårlöst försvunnen :S.  Sen in till stan och möta upp Johanna innan Moa slutar sitt jobb vid 7. Och sen slutligen sova hos Moa. Kommer vara död ikväll.

Kommer inte kunna uppdatera så mkt, men ni får hålla tummarna för oss! Att vi kommer top 10 i sverige skulle vara najs!
Puss på er :)

Torsdag

Hej Svej!

Har jobbat från 9-5 idag. Sen åkte jag direkt in till friståendeträningen. Ska blir så kul att tävla i helgen. Det här är andra gången som jag ska tävla på friståendet. är jätte nervös! Sen får vi se om det blir nåt varv på hopp. Kan meddela att vi knappt har någon reserv på nåt varv. Känns stabilt! hehe

Imorgon är jag ledig men ska hinna med en massa saker! Vid 11 tiden ska jag befinna mig på Värmdö gymnasium för att köpa en biljett. Innan dess vill jag helst hinna träna lite. sen måste jag gå på banken och fixa in mina pengar på kontot. Möta upp Josse för att ge henne en väska. Möta upp Carro på värmdö för att köpa dricka. Hem igen och packa inför helgen. In till stan och möta Johanna innan vi åker hem till Moa och sover där. Herregud. måste gå upp vid 6 tiden för att hinna med allt..


Onsdag

Hejsan Svejsan!

Jobbade idag från 9-5. Efter det in till gullmars när några gympisar satt och väntade in träningen. Lugn träningen idag som gick bra! Just nu ligger jag i min säng och gottar i mig Melas godis.

Torsdag: Jobb 9-5. Friståendeträning
Fredag: Ledig! In till stan och fixa lite grejer
Lördag: SM i Uppsala hela dagen. Sen mys med tjejerna och Hotell nattning.
Söndag: Kolla på gymnastik heeeela dagen. Sen hem till Sthlm igen

Tisdag

Hej!

Jag har precis vaknat. Somnade dom en stock efter jobbet.
Nu är det middag. Sen får vi se vad jag gör.

4 dagar kvar till Sm!

Måndag



Igår:
Träning från 13.30-16.30. Efter det hem på en snabbmiddag. Sen hem till Sara med tjejerna och efter det drog jag hem till F. Och nej vi är inte tillsammans. Vi umgås och har sex, det är det enda.. haha vi är ju fortfarande kompisar..

Idag: Jag och F vaknade vid halv 1. Käka frulle och sen gick vi ner till Humleparken och solade nån timme. Efter det gick vi hem till han igen och lagade god mat! :) Runt 6 tiden drog han och gymade och jag drog till årstaviken och mötte upp Greta, Fanny och Olivia!

Nu är jag hemma igen. Tänkte fixa lite ny musik och lägga in i ipoden och sen gå och lägga mig. Jobb halv 8 imorgon!
Puss på er.

Lördag

Gårdagen: Träffade först Josse en snabbis för att fixa en grej. Sen åkte jag och Greta hem till Clara och hängde där ett tag. Hem och käka middag. In till stan igen för att sätta sig på grodan med Moa, Andrea, Greta, Josse och Vicky på en fika! Runt 12 slaget drog jag och josse hem till moa och myste där sent in på småtimmarna..

Idag: Träning 15-18 som för en gång skull gick som jag ville tillslut. Sen efter det åkte jag och träffade tjejerna för lite mys, och nu ligger jag hemma i sägen och ska sätta på en film. Nåt har hänt med min käke/öra. kan knappt gapa...

aja.. nu vet ni vad jag har gjort. Puss hej!

Fredag

Hej!

Det blev skiva i tisdags med en rätt tidigt hemgång för mig då jag jobbade onsdag morgon. Efter det var det träning på kvällen som gick åt helvete.. Filip hängde med mig hem och myste lite. Torsdag: Vaknade upp sent hos mig, duschade och åkte sedan hem till Filip i stan och gjorde inget speciellt. Tillbaka till Värmdö då jag åkte hem till mitt plejz!

Nu ska jag inte till stan strax och träffa Josephine och fixa en grej! Efter det får vi se vad som händer!
Bara 1v kvar till SM nu! :D

The Reader


Modellen


Från Björres student skiva!


update

Dags för skiva! t-a-g-g-a!

Jag och greta är inte direkt snygga. Men man går ju in för det! Ska försöka ta lite snygga bilder så ska ni allt få se. Vi satsar på färg mkt smink och fult hår så är vi nog disco..


Jag älskar dig med!


Tisdag

Godmorgon!

Det är några gubbar här i huset som byter värmepanna i vår tvättstuga. Jag vågar inte gå ner och äta frukost! haha, tänk om det är nån ung jätte snygg kille.. inte för att jag tror det men ändå. Duscha får man ju inte heller göra, bara gå på toa. Aja.. får låsa in mig här på rummet ett tag till och klä på mig sen!

Ikväll blir det studentskiva på Umbra med Disco tema! Kommer inte kunna stanna där in på småtimmarna direkt för jag jobbar imorgon, men lite kul ska man väl få ha en tisdag!

Vart har alla mina besökare tagit vägen? är jag för tråkig här eller.. tycker att jag kommer med bilder hela tiden nu för tiden.. ni kanske vill att jag ska skriva om lite mer förbjudna saker va??? hehe.. kom igen kommentera lite mer och skriv vad ni vill att jag ska blogga om!

Höres!


Revolutionary Road


Sånt man glömmer snabbt


Måndag



Hej på er!

Ni mår bra, jag mår bra! Lite ont i magen bara. Kanske ska ut och gå spåret så gör man nån nytta i det här pissvädret. Annars har jag inga planer för idag.

Veckan:
Tisdag: Ledig, skiva på kvällen!
Onsdag: Jobb 9-5 sen träning.
Torsdag - söndag: ledig förutom träningar på helgen.

Heldag på båten, del 2.


Söndag

Igår: Så tog jag först en promenad med hunden till båten som ligger i farstaviken. Där pappa, min farbror och farfar skulle sätta upp masten på båten. Efter det blev det lite fika i det härliga vädret. Fille kom och joinade en snabbis också vilket jag blev glad över :) Vid 8 tiden drog jag hem till Josephine där det bjöds på en 3 rätters middag som Josse hade lagat så bra så! Det var planer för utgång men efter att ha tittat på melodifestivalen i 3 timmar så blev jag alldeles för trött och drog hem till mig med Filip iställlet.

Idag: Försov mig en aning. Skyndade mig till träningen som inte gick som jag ville idag. Blev frustrerad och ledsen. Får skylla mig själv. bättre lycka på onsdag. Laget körde bra iallafall! :) Nu ska jag vila mig och få i mig lite näring!

Heldag på båten


update

Hej!

Jag har hittat en helt underbar blogg.
Man blir lycklig bara man ser hennes bilder

Friday night

God Kväll!

Sitter hemma i soffan med mina pärson.
Nyss kollat lite på Talang. Svullat god mat och ostbågar.
Roligare än så blir nog inte min fredagskväll, bara mysigare!

Här ska ni få lite retuscherade bilder, dock har ni nog sett som flesta redan..


X


Godnatt

Ville bara säga godnatt till mina underbara läsare! :)
Jobb imorgon med barnen från halv 8 till 4. Sen blir det nog en lugn kväll för min del.
Ingen träning på lördag heller. Kan ju hoppas på att vädret är bra då!

Höres!

Torsdag



Hej!

Onsdag: Mötte upp Josephine i stan runt halv 3 tiden. Hämtade ett par skor som jag la undan dagen innan. Ett par lila högklackade sommarskor typ. AS snygga. Sen kollade vi på en student present till Moa! Sååå fin! :) Efter det mötte jag upp gympa tjejerna för lite käk innan träningen som började halv 7 - halv 10. Efter det drog jag till Mariatoget där lite människor satt och Chill krökade! Sen blev det Student skiva. Riktigt kul hade jag. Många man inte har sett på länge.

Idag: Efter några timmars sömn åkte jag till G2 där Linn läser frisör linjen för att färga och klippa håret. Vi fixade till utväxten och la i lite extra slingor, sen toppade vi håret.
Nu: Precis fått i mig lunch. Ligger i soffan och kollar på tv och ska snart vila några timmar innan fristående träningen börjar! SM SNAAART!

Kväll med min Mois

Hej! :)

Jobbade med gullungarna från halv 8 till 4 idag. Hem och svulla lite.
Nu blir det kvällsfika med Moa kl 21.00!

-


övervikt

att fasta i en hiss i sisådär 50 min innan peter kom kändes rätt ovärt. dessutom var vi 7 pers på en kvadrat m kanske.

Fredag natt

Nu har jag fyllekäkat lite här hemma.
Är nöjd.
Nu tänker jag sova och ta en lång sovmorgon innan träningen som börjar kl 3-6 ute i bromma!
God natt!

Fredag

jag är så trött på dig.

Har nyss fått en slags massage med hjälp av sånna där "plattor" som ger ut elektriska pulser typ.. rätt skönt! Väntar på middagen, tror det blir grillat! Sen får vi se vad som händer. Jag är taggad på utgång! Min första lediga helt på läääääänge!

Fredag

SOLA SOLA SOLA! :)

Svar:

Berätta lite om din syster:
Hon heter Mikaela Isabell Engström. Född 1991. Går just nu Barn och fritid linjen på gymnasiet. Man skulle väl kunna säga att hon är raka motsatsen till mig. Har aldrig haft något intresse för sport, skulle det va nåt aktivt så kanske... bada, eller gå en promenad och köpa godis.. Alltså är hon en latis. På fritiden så hänger hon mest med sina kompisar, sitter barnvakt lite då och då, festar and you name it.. Vi är väldigt olika fast ändå inte. Hon är nog mer mogen än vad jag är. Hon lär sig av mina/hennes kompisars misstag.

Hur var du när du var liten, eller runt 13-14 år?
Haha.. oj då gick jag i 7an-8an.. Jag antar att jag var fjortis runt den här tiden..eller det var jag. Gjorde en massa dumheter och umgicks med personer som inte var så bra för mig helt enkelt. Mådde dåligt och brydde mig inte speciellt mkt om skolan under 8an. Har förträngt mkt av den här tiden, så jag kommer faktiskt inte ihåg så mkt.

När planerar du att flytta hem ifrån?
När jag har ett fast jobb och en bra/stadig inkomst. Helst vill jag ju flytta tillsammans med någon. Om det är pojkvän eller tjejkompis spelar ingen roll. Men att bo helt ensam är inte riktigt min grej. Då trivs jag bättre i mitt egna rum här hemma med familjen där man alltid kan komma hem till ett välfyllt kylskåp! ;)

Om du skulle byta namn nu, vad skulle du byta till?
Jag har alltid älskat namnet Nikita. Funderar på att döpa mitt ena barn till det. Så kanske det.

Vilka bloggar läser du?
Här är några:
Nicolasg.se
Amananda.blogg.se
Linnie.devote.se
metrobloggen.se/emmylinnea
Nangela.blogg.se

Varför köpte du din systemkamera? Har du alltid haft fotointresset?
Jag fick den i studentpresent. Ja, jag har alltid tyckt om att fota. men bara som en hobby. Skulle jättegärna vilja utvecklas mer och köpa en NY kamera! Den här suger.. fast har man bra objektiv och tålamod så kan man ju få till rätt snygga bilder ibland..

Har du någongång haft en sjukdom? (inte förkyld osv)

Nej. Jag har aldrig fått en diagnos av nåt. Däremot hade jag brock när jag var mindre som jag har opererat.

Har du och Filip gjort slut?
Ja.

Vilken är din favorit färg?
Blå

Var köper du alla dina kläder?
Jag har blivit jätte tråkig när det kommer till att köpa kläder. Går oftast bara in på Gina och H&M. Enkelt billigt och bra. plus att kläderna gillar min kropp. Hellre fler plagg för pengen liksom! :P

Vad äter du helst till frukost, lunch och middag?
Frukost: apelsin juice eller Té. Smörgås eller Yoghurt typ..
Lunch: varierar jätte mkt. Helst någon god sallad, eller fisk! fisk kan jag leva på!
Middag: Allt går bra! Helst grillat

Hur kommer det sig att du tränar gymnastik? eller dans vad de nu va? Vad får dig att inte sluta? Vad är roligast och tråkigast?
Jag har tränat gymnastik sen jag har 6 år. Min mamma var själv gymnast när hon var liten, så hon satte mig på den sporten när hon såg att jag stod på händer och sånt som liten.. Det som får mig att inte sluta är framförallt mina gympatjejer + att jag har svårt för att bara lägga av helt plötsligt. Det skulle i sånna fall vara om jag skadade mig riktigt ordentligt så att jag inte kunde träna. Men det kan jag ju fortfarande. Det roligaste med gymnastiken är att få träffa sina kompisar, träna tilsammans och utvecklas inom laget. Alla tävlingar då man tillslut får visa upp sig efter allt "slit". Sommarläger, lära sig nya volter osv..

Hur och var redigerar du dina bilder?
Just nu redigerar jag mest på Picnik.com.. haha jag förstår mig inte på PS så mycket + att jag inte är fullt så seriös med mina retuscheringar..

Vad använder du för smink?
För det mesta från H&M

Vilken är den bästa filmen du någonsin sett?
Oj den var svår.. jag tycker dom flesta filmerna jag ser är jätte bra! Men jag älskar Andra-världs-krig filmer. The Pianist tex, eller kärleksfilmer

Har du någon förebild inom gymnastiken? någon truppgymnast?
Nja, det tror jag inte.. Självklart så finns det alltid någon tjej i varje lag som sticker ut som man tycker om. Men jag tycker om STGs senior lag och LING just för att alla gymnaster ligger på samma nivå och är grymma!!

Vilken volt är den svåraste du har gjort?
Hm.. Jag har faktiskt inte kört så mkt svåra volter.. just för att jag är sån fegis! Men typ trippelskruv, sträck tzucka, översalg volt, dubbel-hel ut, handvolt 2½ skruv.. dubbelsalto och sånt! :P

Var går du helst när du går ut? Brukar du festa med Filip eller umgås ni inte så?
Helst går jag till Ambassadeur! Annars funkar Laroy och Magenta också! Det händer väl ibland, men inte så ofta.. tror att han föredar att festa med sina andra kompisar.. Jag vill jätte gärna festa med honom! Så tråkigt är jag faktiskt inte!

Vilket gymnasium gick du på?
Kulturamas fria gymnasium i Hammarby Sjöstad. Gick Dans linjen 3 år! :)

Ska du börja plugga i höst? eller vad ska du göra?
Ja, fast inte på högskola än. Jag ska läsa upp Matte B först som jag missade och ta körkort! Jobba och fundera vad jag ska söka till våren. Svårt det där med utbildning!

Har du fortfarande ätstörningar?
Ja och nej. Har man haft ätstörningar så är det svårt att bli frisk bara sådär. Sen 2 år tillbaks då allt började har det gått i perioder. Jag påverkas väldigt mkt av andra som sitter i samma skit. Just nu känner jag mig inte "ätstörd" just för att jag inte höll på med det jag gjorde då.. nu försöker jag mest äta nyttigt och träna mkt, men visst, jag tänker på det hela tiden. Men utåt så ser jag ju frisk ut..

Hur är ditt förhållande till mat idag?
Upp och ner hela tiden. Klart att jag kan slänga i mig en Mc donalds meny  då och då just för att jag vet att jag kan träna bort det förr eller senare. Förr spydde jag upp det på en gång. Nu är det okej. Men jag har fortarande problem med hur en normal portion ska vara.

Torsdag

Halloj!

Jag är helt slut. har precis vart ute i spåret och tränat vilket var tråkigt och segt... Snart är det iallafall friståendeträning som jag ser fram emot. Lite ändringar och sånt ska göras! Innan det lär jag möta upp tjejerna på något fik i närheten.

Fortsätt ställa frågor! Jag nöjer mig när minst 10 personer har ställt någon fråga. Kom igen nu, nåt måste ni väl vilja veta om mig som jag inte har berättat här tidigare! :P

Nu börjar jag svara, men ni kan fortsätta ställa fler om ni kommer på! :)

Frågestund



Ja ni läste rätt.. så om alla skriver minst 1 fråga så får jag ju lite å göra! Ni är ju ändå några som läser.. även om jag känner dom flesta så finns det kanske lite smaskiga hemligheter ni inte vet om mig.

Fråga på!


Fortsätt fortsätt :D

Onsdag



Hej på er!

Ska strax ut och träna lite! :) sen förmodligen dra mig in mot stan och möta upp några av gympatjejerna innan träningen börjar halv 7. Är taggad idag!!! har inte tränat på jätte länge.. inte ens en månad kvar till SM nu! pirrr

ha en bra dag! :)

Saknar säkerheten


update

Satt och kollade på Vänner, helt plötsligt blev det myrornas krig på femman. Sen alla andra satelit kanaler, sen ettan och tvåan, sen alla... kul. jag som har väntat på DH hela dagen. tur att internet funkar iallafall, det gör det inte hos grannarna..

Nu är Scandic bokat till SM helgen för några av oss i laget. Kommer bli så grymt kul!

Tisdag



Hej!

Kollade på twilight i morse. den var mysig :) Sen gick jag ut och tränade i regnet. kände mig jätte duktig, men mina knän gillade det inte så mkt.. Efter det drog jag ner till dellan där Bente, Johanna och Carro satt. Joinade dom ett tag på en fika, sen lämnade jag in filmerna. Juste Mikael Persbrandt kom in dit också.. Nu väntar middag och DH.

Ha en bra kväll! :) Puss

American Crime




Godmorgon!
Hittade äntligen ett par Converse igår, dock inte den storleken jag allra helst vill ha, men dom här funkar. Röda är dom också! När vi var klara mötte vi upp Fille som hängde med oss hem. Drog förbi Centrum och hyrde 2 filmer, Twilight och American Crime som jag blivit tisad om. Jätte bra och sorlig var den! :(

Nu ska jag kolla på Twilight som jag inte har sett tidigare..

Måndag

Hej! Tog en lång sovmorgon till kl 1 idag! Nu ska jag och min syster in till stan och kika lite! :)

Lite mys häromdagen





Söndag

Hej! det var länge sen!

Lördag: Jobb 9-17, sen in till stan och träffa Josse. Satte oss på Kvarnen några timmar och sen vidare hem till henne.

Idag: Våruppvisning. Samling kl 9. Tema OS i truppgymnastik. Själv var jag inte med för jag fick någon mystisk svullnad i knät, men för dom andra gick det väl hyffsat. Roligt var det iallafall! Efter det drog jag Fanny, Greta å Moa och fikade en stund!

En månad kvar till SM! Dags att komma i form!


Jobb

Godmorgon! Jag ska upp och jobba en sån här dag, känn på den. Imorgon med dessutom..


Jobb

Godmorgon! Jag ska upp och jobba en sån här dag, känn på den. Imorgon med dessutom..