Nyårsafton

Nytt år om några timmar! Jag hatar början på ett nytt år. Januari känns så deprimerande, som att allt börjas om på nytt, för några stpra förändringar i livet just nu inträffar inte direkt. Dessutom är det en evighet tills våren kommer!

Sitter på jobbet nu iallafall. Snart ska vi servera lunch åt gamlingarna. Lyxig mat med rödvin och allt. Dukat fint har jag gjort också dagen till ära. Vid 5 när jag slutar ska jag skynda mig hem till stan för att göra mig i orgning innan jag åkter mot Philip för att fira in det nya året. Någon speciell outfit tänkte jag inte ha.

Nu måste jag jobba igen, vi hörs snart igen, bjuder på en supernsygg bild på mig själv! Puss



Onsdag

Hej på er! Sitter på jobbet just nu och rastar lite. Slutar kl 5 och då ska jag till blackan direkt och träna fristående i 3h. Skönt! Efter det åker jag hem till ön tror jag.

Tänkte börjar med en Års Resumé direkt efter nyår. Hörs ikväll!

X-mas


Bente & Ullis



Ni får inte missa deras blogg!
Mina två mest roligaste och brutalaste kompisar.


Sjuklingar

Godmorgon! Egentligen så skulle jag befunnit mig i enskede hallen just nu och börjat träna, men jag har börjar bli sjuk! Filip ligger här hemma hos mig med nästan 39 graders feber och det dröjer nog inte länge tills jag också måste kolla tempen. Jag som var så taggad inför träingen. Får blir hårdträning denna vecka och skaka av sig julfettet.

Nu ska jag göra frukost till min sjukling och ta hand om honom. Hörs snart!


Del 1.


Tack för bilringarna

Julen är över. Något rikare men framförallt tjockare har man blivit. fan!.. Igår hade jag tänkt mig en hemmakväll då det i princip spöregnade i sthlm, men sen ångrade jag mig och hängde med tjejerna ut till grodan. Bra med folk och grym musik. Taxi hem runt halv 5!

Idag tänkte jag ta mig en runda på stan med Filip! Måste hitta ett par Converse till honom som han vill ha! Får se vad som händer ikväll, tror det blir lugnt eftersom att jag har träning i 5½h imorgon. :)

Julbilder kommer inom kort!

Dan före dopparedan!

Hej på er!

Är hemma hos familjen på Värmdö nu efter en hel dag på jobbet hos gamlingarna. Imorgon blir det jobb igen fast bara från 10-14. Sen blir jag hämtad för att åka direkt till Södertälje där vi alltid firar jul med släkten på pappas sida. Kameran hänger med! Har inte använt den sen i somras tror jag.

Annars rullar allt på som vanligt. Känner mig helt utmattad av för mkt träning och jobb dock. Ska bli skönt med lite julledigt här framöver. På söndag blir det iför sig lång träning från 11-16.30!

Nu väntar jag på middagen som ska tjocka upp mig en aning. Pusse


Torsdag

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

Jag har ingen dator om ni undrar varför jag aldrig är här och skriver. dessutom finns det knappt någon tid till de heller. Men nu under jultiderna ska jag försöka komma med många inlägg och bilder.

Känns som att det har hänt en hel del under dessa veckor, men samtidigt inget speciellt. Jag jobbar typ 45h i veckan och tränar runt 12h. och sover typ 10 i veckan. haha nä men jag förstår inte hur jag ens är vid liv. hur jag mår är en annan sak, men att jag har pallat. Sjuk har jag för den delen inte heller blivit, även fast jag har befunnit mig kring människor med svinis! herregud. Tur att det är jul nu, så kan man både vila upp sig och ÄTA ut sig lite!

Just nu är jag med gamlingarna på jobbet. Har inte vart här på ett tag. Riktigt skönt att få vara inomhus en hel dag, istället för att stå ute å dra barnen i en pulka i sisådär 2h. Efter jobbet ska jag försöka ta mig in mot stan, om det går några bussar i det här vädret, för att sen ta mig ända bort till blacke för lite mental träning med laget. kul!

Hare gött, ska försöka blogga lite senare. (om någon vet hur man bloggar från iphone så får ni gärna visa mig.) annars är jag helt efterbliven.

Lördag

Julbak hemma hos Caroline har vart sysselsättningen idag. Vi gjorde pepparkakor, försökte få i oss glögg som var på tok för stark, och lyssnade på julmusik. Sara gjorde förövrigt en mega balle av pepparkaksdegen som var hel snygg, jag gjorde en mun med en slickande tunga till. haha. nu ska jag dö lite, har ingen energi till nåt. puss

Fredag

Hej, det var inte igår. Ber om ursäkt för min otroligt dåliga uppdatering, vet att ni saknar mig!

Som ni vet är mitt liv väldigt, och då menar jag verkligen VÄLDIGT enformigt just nu. Jag sover, jobbar och tränar. varje dag i princip. Har haft några jobbiga veckor nu med alldeles för mkt jobb och träning och för lite sömn. Även matproblemen har kommit upp som jag nu kämpar med eftersom att alla har noterat min viktminskning. Även andra problem runt om har fått mig att nå botten just nu. Men inte har jag deppat ihop för det. party dagen efter varje helg. kanske inte den bästa lösningen, men man glömmer och har kul för stunden.

Jaja nog om mina problem. för övrigt går gymnastiken framåt och jag trivs jätte bra på jobbet med personalen och barnen. Nu har jag precis vart hemma på värmdö en sväng för middag med min familj + gäster. Ska snart möta upp Annie och Bente för förkrök och hemmafest i think! :)

hare gött