Söndag

jag har ingen motivation! tar en lite paus ett tag tills jag mår bättre.
Puss


Torsdag

Halloj!

Dagarna går så fort, hinner knappt tänka eller känna att jag mår dåligt för så mkt annat lyfter upp detta. Typ träningarna! Det är nog den enda stunden där jag för det mesta inte behöver tänka på dig. Har tränat 3 dagar i rad nu och haft fullt upp med jobb. Jätte skönt! Imorgon är det dock helg och då brukar det vara som jobbigast.

Nog om dig. Juste Rosannas fot var mkt bättre än vad vi trodde! Piuh. Den var "bara" urled med någon fraktur på nåt litet ben (tror jag) och idag har hon opererat och fixat till ledbanden så att dom är starkare! Men ni kan ju tänka er synen av ett L format ben+fot åt helt fel håll, med hälen rakt upp mot taket typ.. blää

Annars så jobbade jag från halv 1 till 5 idag och stack direkt till träningen efter i åkes. Gick bra men mitt satans smalben vill inte sluta göra ont :( .. Imorgon blir det träff med gotlandsgänget, ska bli riktigt kul!


ödfjdjgik

nu är allt förstört. jag hatar mig själv. fan!!!!!!!!

Söndag

Körde rätt lugnt igår på Moas födelsedag. Mådde inte alls så bra så det blev en nykter utgång på Cafet till 2 tiden.

Idag sov jag ut till halv 1 ungefär och åt en stor frukost innan träningen började vid 4! Träningen gick bra förutom att mitt helvetes smalben ska krågla. Har haft ont i kanske 1 halv år eller 1 år. minns inte ens, men nu kan jag knappt hoppa trampolin utan att det känns som att benet ska gå av. så förmodligen så kanske jag har en spricka i benet :/ måste kolla upp den nu!

bye bye


Lördag

Halloj! Vet inte riktigt hur jag mår, om jag är bakis eller inte.. haha. brukar aldrig vara det så!

Igår var jag inne i stan en stund för mig själv och kikade runt! Träffade på Clara från Gotland också, helt otippat! De gänget ska jag träffa nästa fredag som jag ser fram emot jätte mkt! Hittade iallafall ett par stövlar som jag ångrade att jag köpte idag.. Kostade lite väl mkt för att komma från dinsko, så idag ska jag in igen och lämna tillbax dem.

Efter stan igår åkte jag hem för att gå på bolaget och planera kvällen. Blev förkrök hemma hos Bente där hon och hennes klasskompisar myste och var jätte fulla, haha! :D Jag, Annie och Jullet började förandet sent och kom in till stan sent fulla och glada! Magenta var planen för kvällen så där stannade vi ett tag innan det var dax för fyllekäk och sen hem och sussa.

Idag fyller Moa år! :D Ska på middag hos henne ikväll och efter det får vi se vad som händer!


Torsdag

Hej på er! Hoppas ni mår bra! Med mig är det upp och ner hela tiden. ledsen ena stunden och glad andra. Orkar inte känna mig så här splittrad hela tiden. Antigen är det han, maten eller träningarna!

Hoppade in på hemmesta skolan idag och vickade för Julia i 2½ timme typ. Efter det in till stan och sitta på "ett litet hak" en stund innan jag och Moa var tvungen att åka till träningen i åkes. Först jogging innan träningen, haha min kondis är nog ett skämt. träningen börjar halv bra, blir sur och frustrerad över tekniker som tar hundra år att lära sig... men sen gick hoppet bra iallafall! :)

Nu är jag hemma.. precis ätit maaaasssa mat! dumma mig.

Sov gott, hörs imorgon och då ska jag va på bätre humör!


Onsdag

Tjena hallå!

Jobbat idag med gamlingarna, sen skynda till träningen i blackeberg! typ min dag. Friståndet gick rätt bra för mig. Helt lost i början av träningen när man inte dansat på en vecka, men sen fick vi platser och lärde oss formationer så kompis det går bra nyyy!! längtar tills man kan det bra och kan köra allt fullt ut!

Nu ska jag sova. Imorgon är jag ledig men jag måste träna lite under dagen så att jag inte blir trött till träningen sen på kvällen!

Sov gott!

 



SM med Sofia i våras! Moa i en tsucka! :)


Depp dag

Kul att vi kommer bli en grupp på säkert 50 pers snart.. hej lag 5 för mig? känns bra.

jävla skit dag! träningen gick åt helvete från början för att jag käkat som en kratta idag och allt snurrade. sen som tur var gick tumblingen över förväntan och då blev jag jätte glad igen. Orkar inte att allt utanför som är jobbigt ska påverka träningen så mkt ibland.

imorgon ska jag jobba sen stressa till blackeberg som vanligt och träna fristående. vilket brukar göra min dag! :)


Tisdag

Känns som en depp dag. En tjockis dag, en sakna min älskling dag.

Ni får lite retucherade bilder istället.


Lipstick Jungle

Hej på er! Sorry för att jag har vart lite off..

Festen hemma hos Charlie i lördags vart jätte lyckad! Deckade hemma hos Moa med Aschan under natten. Degade hela dagen tills som 2 åkte på träningen vid 4 tiden. Själv åkte jag hem fort som tusan för att fräsha till mig lite innan vi mötte upp kusinerna och farmor och farfar vid Nacka Strand för släkt middag. Åt jätte god mat på restaurangen som ligger vid vattnet och alla båtar! Jätte kul att träffa alla på en planerad middag istället för julafton och födelsedagar bara!

Idag sov jag länge. Hookade upp med josse runt 2 tiden för en fika som slutade med att vi träffade lite annat folk och blev runt 6 st! :) Sen var det menigen att jag skulle köra bil idag men det missade jag för att pappa och syrran skulle köra så tidigt.... nu får jag köra.. på fredag kanske när jag INTE har träning eller nåt annat för mig.

jaja.. jag kollar på inspelningen av lipstick jungle nu för andra gången! Kan inte sluta kolla på Kirby, han är min drömkille, finns ingen snyggare!




@ Deaks place!

Är hemma hos fanny nu med greta! ska snart över till greta och börja göra oss i ordning för kvällen! kommer nog bli riktigt kul! fanny tar nog med sig sin kamera så får ni se najsiga bilder sen på vad alla har klätt ut sig till! :)

Hörs senare!


Lördag

The ugly truth som vi såg igår var as rolig! Den måste ni helt klart se!

Nu ska jag göra mig i ordning för att sedan dra mig in mot stan och systemet. Hatar att det stänger 3 och gör en stressad. Maskerad ikväll så jag måste även ta med mig kläderna och allt! Sen blir det förkrök hos Fanny med tjejerna innan vi drar till Charlie!

Puss på er!

Höst 2


Friday!!

Inga frågor inga svar! Synd för er.

Sov som en prinsessa inatt. Vaknade nu vid halv 2!! Helt utmattad verkligen. Måste klä på mig och gå ner til apoteket för att fixa nya p-piller... jag orkar inte! fint väder iallafall!

Ikväll blir det Bio! Premiär! Blir nog en riktigt bra fredag, då det är party med B tema imorgon!


Inte OK!

Nöjer mig INTE med 4 fjuttiga fråger hörrni! Kom igen, det kan väl ändå inte bara vara mina närmsta tjejkompisar inom gympan och utanför som läser denna blogg. Någonting måste ni väl ändå vilja veta förutom min vikt och Filip...???

Frågestund!!

Kände att det var dags för en nu. TROTS att ni suger på att kommentera, så är det ju inte så jobbigt och ställa några frågor om ni ändå är här inne å läser och inte känner mig sådär jätte bra.....

Svarar imorgon kväll efter träningen runt 11 tiden kanske!


Förvirrad



Just nu är jag förvirrad. Du säger en sak, en vecka senare tvivlar du. ringer och ringer. jag svarar inte för att jag är ledsen och för att jag vet att det är det rätta. ser dina missade samtal och tycker synd om dig. hur kan jag ens tänka så? jag tycker fan inte synd om dig, jag älskar dig.


Onsdag

Hejsan!

Kom nyss hem från friståendeträningen! Åh det är så kul, älskar att dansa igen! Det här är till och med roligare än alla mina danslektioner som jag tog typ 7 ggr i veckan i 3 år. Tänk balett i typ 2½ timme. Rent helvete.

Har lärt mig hela friståendet nu, glömmer nån grej här och där, men HELA friståendet på TVÅ träningar är fan strongt! Nästa gång ska vi redan lära oss formationer, piuh här går vi framåt. Lite skillnad från sofia träningarna.....

Imorgon är det åkes-träning. Hoppas vrkligen att jag kan köra fullt ut. Sträckte framsidan av låret igår och det håller i sig! :/ Blir aldrig hel!

Annars har jag jobbat med mina favoritgamlingar idag. Det gamla vanliga alltså. Fick lite städhjälp av Gunnsan som alltid vill hjälpa till. Sen ringde jag Finntorps körskola, så snart får jag övningsköra! Äntligen har jag ringt dom jävlarna, snart ska körkortet bli mitt, och det ska gå fort! Bara jag får tid till att köra, får bli måndagar och fredagar.. haha good luck med fredagen!


Höst


Die Welle

Den här dagen. Mensvärken började redan igår. och som ni vet så skjuter jag alltid upp min, men den här månden välkomnade jag den just för att p-pillerna är slut.

Mitt sötsug tar alldrig slut och jag har nog aldrig vart så rastlös som idag. Sitter som en jävla klimakteriekärring här hemma och svettas sönder för att jag har legat stilla nästan hela dagen. 1 fjuttigt varv blev det i spåret men jag har säkert ätit onyttigt för 3 dagar"!!!! skärpning

Jag och mela gick ner och köpte godis och hyrde 2 filmer. Die Welle och Hard Candy! Såg die welle nyss och den var jätte bra! sparar den andra till imorgon!


Syskontatuering

Dem är 3 stjänorna ska snart sitta på sidan av min högra handled som står för mina förädrar och min syster!


Marley och jag

Idag så mådde vi som vi förtjänade. Dock så hade jag iför sig en jävligt bra fylla så jag ska inte klaga. Jätte bakis blir jag aldrig heller, bara seg och svag i kroppen. Degade hos Moa hela dagen med film och onyttigheter. Vi hyrde filmen "Marley och jag" som var jätte bra :) Pussade på mig hund jätte mkt när jag sedan kom hem!

Imorgon så får vi se vad som händer. Har inget jobb inplanerat! Måste iallafall träna, blivit rätt mkt dåligt intag den här helgen! Sen ska jag ringa körskolan!

Sov gott hörs imorgon! Då ska jag fota lite mer :)

Gynning bjuder på shots!

Hej mina läsare!

Gårdagen.. vart ska jag börja? haha. Under dagen åkte jag in till stan med min syster för att möta upp Moa! Tydligen så brann det i tunnelbanan vid t-centralen och vid fridhemsplan så det var KAOS överallt. Sprang in på bolaget när vi märkte att klockan var lite innan 3 för att handla kvällens alkohol! Kommer knappt in i affären då kön till kassan slingrar sig runt hela butiken så att jag knappt hittade det jag vill ha! När jag väl var klar åkte jag och Moa hem till henne som tog en jävla lång tid pga trafik kaoset!

Väl hemma hos henne så började vi göra oss iordning för Kräftskivan vi skulle gå på som Oscar och Josephine så fint hade fixat :) Sjukt lyckad tycker jag då vi var runt 15 st kanske :) Tiden gick fort och alla började bli riktigt runda om fötterna. In mot staden för att klubba lite! Sällskapet drog in på Royal Garden som jag och Moa dissade, mest för att jag fått för mig att det är lite av Hirschen över det stället.

Istället drog jag och Moa till Sogni för att fylla på magen lite vilket inte alls behövdes... efter det så spårade nog allt.. hahah. Mötte upp Sara och Jasse utanför när vi skulle gå därifrån. Dom stog med några transer, en hade den galnaste outfitten, började ta bilder hit och dit och då blev jag bränd på kinden av en jävla cigg! haha.. Iallafall så drog vi in på nya gayklubben Zipper där vi träffar Carolina Gynning som Moa går fram till och berättar hur mkt hon avgudar hennes blogg och hennes stil i guess! Mest för att driva lite, (även fast vi älskar henne) Moa blir bjuden på en Tequila och blir ännu mer på pickalurven!

Efter det så drev vi mest runt och hade kul för oss själva. Har ingen tidsuppfattning under hela kvällen, men allt slutade lite sorgset på kebabpalace där jag får en ångest attack typ!

Piuh, såhär långt inlägg har jag nog inte skrivit på länge.. då har jag inte ens berättat om fredagen som också kaosade på kebabben. hahah.

Fy fan vad jag hade roligt igår, här är jag på gay klubb, syns det eller?


Lördag

Det är lördag UTAN träning. Tänk att jag har tränat både lördag-söndag i 5 år nu. Aldrig kunna ta en helddag på stan när ens kompisar är lediga. Nu kan jag det! Annars har jag åkt till träningen på lördagar runt 1 tiden och kommit hem vid 7!

Gårdagen slutade lite galet på Kebabben efter en kväll på Collage! Men det gillar vi!

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen åka in till stan och träffa Moa! Ikväll blir det kräftskiva hos Oscar! Ser fram emot det! :)

Gårdagens usla bild på min outfit!



Mitt nya hår!


Snygg igen!

Tack vare Linn! Jag älskar min nya hårfärg. Den är mer jag och naturlig! Ni får bild senare :) Nu ska jag väg och handla med familjen tror jag. Måste småäta på chips medans man lagar middagen! (dålig vana) ;) och nu har vi inga chips!

Dessutom måste jag förbi bolaget också. Fick ju presentkort av Moa och Josse som jag inte använt än! :p Senare blir det nog utgång!

Puss


Friday

Godmorgon!

Är ledig idag, så jag har bokat tid hos Linn för att färga håret och klippa mig. Har ingen aning om hur jag vill göra än bara.. Sen måste jag köpa busskort.... har åkt på typ 10 sms biljetter nu! Och sen ringa körskolan som aldrig svarar när jag ringer!

jaja.. in till stan sen och kika på lite kläder och kanske förbi systemet också om det händer nåt skoj ikväll. Kan ju inte sitta hemma och deppa.

 


09

 



D Ö D

Jag är död på alla sätt och vis! Helt slut i hjärnan och kroppen ska vi inte ens prata om. Brutal träningsvärk i benen + att jag sträckt mig för att vi var tvugna att vara super viga igår på friståendeträningen.

Jobbade som vanligt från 9-5 idag. Allt va rätt segt. Som tur är var Rickard där och gjorde dagen mkt roligare! Klockan 5 var jag inte vid liv! Men in till Åkeshov för träningen började redan halv 7. Med att springa spåret på typ 2 km innan en 3h träningen. Kom igen, straffa mig gärna lite mer. Pallade lite mer än halva sen kunde jag knappt gå för att jag hade så ont överallt. Tyck synd om mig. snälla.

Imorgon ska jag fixa håret! Sen pyssla om mig själv. In till stan och shoppa och sen får vi se! På Lördag blir det iallafall utgång med ett skönt gäng hoppas jag!


Onsdag

Vilken helvetes dag jag har haft. Jobbet var stressigt och jag fick kämpa för att inte börja lipa var 5 minut pga DIG!!!! åh jag hatar det.

Tillslut var kl 5 och jobbet slut. Skyndade mig inte mot stan för att åka ända bort mot Blackeberg för fritåendeträning. Det var verkligen AS KUL! Riktigt bra uppvärmningsövningar och mkt stretch. Kommer bli vig som en RG gymnast då våran tränare har det i bakgrunden om jag inte har fel! Lärde oss mer än halvafriståendet som är jätte kul att köra :D Dock gå alla rörelser i superfart just nu!

Imorgon blir det samma visa igen. Jobb +  träning!


Du

Jag går snart sönder. :'( jag vill somna och vakna upp om 3 år och känna lycka igen. Ha någon som älskar mig och aldrig lämnar mig. Bli gravid och bara älska livet med den är jag med!


Tisdag

Woho, vår gamla dator lever!
Vilket jag också försöker trots att en grej tar emot. Men hey, det går ändå bra nu!

Jobbade på hemmeta skolan idag med fjärdeklassare, hann med mattelektionen och bilden! Det var riktigt roligt och alla barn älskar mig! :) Efter jobbet drog jag in till stan och mötte upp Hålan innan träningen började vid 18.30. Gick jätte bra idag faktiskt! Framsteg efter bara 3 träningar med Bromma!

Imorgon blir det jobb med gamlingarna sen friståendeträning.
Torsdag - Jobb sen träning.
Fredag blir det fixa håret hos Linn. Får se hur det blir det här gången, vill ha förändring iallafall!