Tjena bloggen! Stressig dag! Var först inn...

img_6807 (MMS)

Tjena bloggen! Stressig dag! Var först inne i stan på götgatan och försökte hitta nåt rockigt till nattas skiva ikväll! Gick inte så bra! Dock hittade jag 2 coola t-shirtar.. Hem och byta om snabbt, och nu sitter jag på bussen in igen! 18års middag för pandy och sen rock skiva! Kommer med bilder sen!


Bad tajming

JÄVLA SKIT TISDAG! Lack som fan är jag.

Jobbat som vanligt från 9-5 med gamlingarna. Gick väl bra! Hittade en as stor igelkotte btw, söt varen..
Direkt efter jobbet åkte jag in mot träningen och hinner med uppvärmningen innan vi hade lite snack med ledarna om vem som skulle få komma med i lag 1. Tror ni det blev jag? Ehh naj. Grattis till din SM medalj, som du redan har, och förhoppningsvis en EM plats. Kul att du behövde kämpa med ett jävla varv för att få den platsen.

Imorgon blir det jobb med småbarnen, sen direkt till friståendeträningen. Wiiihuuu............
Torsdag: Ledig, Natalies studentskiva!
Fredag: Till Linn och fixa håret? Till Uppsala och fira valborg.


Söndag

Hellöööuu!!

Igår blev det födelsedagsmiddag för Mammascan hemma hos henne! :) Middag med jätte god Lasagne och sallad, även kladdkaka på det! Hujedamej. Blev en del spel innan alla hennes sollentuna kompisar började rulla in! Väldigt trevlig och lugn fest! Segt att vi missade pendeln hem med 1 min bara..

Vid 4 snåret var jag hemma, och deckade i sängen. Upp runt 11 för att gå på träningen som idag gick sämst i och med att jag vart krasslig i över en vecka nu.. Men jag var iallafall där, och gjorde några volter och övade på friståendet..

Imorgon blir det jobb från 9-5, sen kanske jag ska övningsköra lite med pappsen..
Nu ska jag strax svulla lite kladdkaka som Mela bakat och sen gå upp på rummet å mysa med älsklingen!


Stressigt! Precis vart förbi bolaget! In t...

img_6807 (MMS)

Stressigt! Precis vart förbi bolaget! In till stan å kirra present till aschi sen middag hos henne! :)


FREEEEEEDAG

Tjabba tjena hallåå!

Äntligen fredag. Sitter på jobbet just nu. Är på äldreboendet idag. Skönt med lite omväxling, men fyfan vad det här jobbet är mer slitsamt.. Föredrar hellre att pussa på snoriga 2 åringar!

Träningen i går gick inte alls så bra.. Är förkyld så jag min hjärna och kropp ville inte samarbeta så bra. Övade på friståendet istället. Har fått blackout på 2 st svårigheter och ramlat varje gång i 1 vecka nu.. Men i går satte jag piruetten som tur var. Förstår inte riktigt vad som har hänt. jag har aldrig haft svårt för balanser, hopp, piruetter etc, men helt plötsligt kan jag inte hoppa rakt upp och vända ett ½ varv utan att ligga på rygg.. Nåja, 1 månad kvar till SM iallafall..

Ikväll hoppas jag på att få vara med min älskling! Vi har inte träffat varandra en hel kväll på typ 3 veckor? Båda är jätte upptagna och helt utbrända när vi väl träffas.. Så i helgen ska det tas igen! <3


Torsdag

Hej på er!

Har jobbade från 9-3 idag. As skönt.. Dock var vi ute i regnet i 2½ timme i morse och spelade fotboll.. lagom kallt. Nu är jag hemma och försöker hämta krafter innan träningen! Känner mig helt utmattad efter all konditionsstyrka vi kör nu, men starka lär vi ju bli!

Ingen träning imorgon som tur är, som vanligt på söndag istället.. Kanske hörs när jag kommer hem senare!

Hej bloggen! Sorry för att jag är lite off...

img_6807 (MMS)

Hej bloggen! Sorry för att jag är lite off här.. Men min syster har fått en gryn data så det lär väl dyka upp lite roligare inlägg med fina bilder snart :) nu ska jag iväg och träna! 18h denna vecka! Kommer dö!


Slutade jobbet kl 5! Väldigt seg dag! Nu ä...

img_6807 (MMS)

Slutade jobbet kl 5! Väldigt seg dag! Nu är jag påväg till träningen iallafall.. Uppvisning på lördag.


Hej där! Hektisk vecka med massa jobb och...

Hej där! Hektisk vecka med massa jobb och träning 4 dagar i rad! Lite kaos på jobbet idag, men jag och ullis styrde fredags mys med Pippi film för barnen :) nu ska jag in till grodan grevture med josse och dricka vin! Puss på er!


Sitter på jobbet och rastar lite! Jobbar t...

img_6807 (MMS)

Sitter på jobbet och rastar lite! Jobbar till 4 och sen blir det träning. Bjuder på en bild från linns fotouppgift i skolan! Ha dock inte dom som är retucherade än!


Yes! Mer snö! Precis vad jag verkligen län...

img_6807 (MMS)

Yes! Mer snö! Precis vad jag verkligen längtat efter.. Kuksverige! Påväg hem från träningen nu! Fanny körde en jävligt skön axel-slirning på tumblinget igen!


Sitter i bilen påväg till min farmor och f...

img_6807 (MMS)

Sitter i bilen påväg till min farmor och farfar för att svulla påsklunch! Kommer bli sjuuuuukt gott, har längtat efter hennes sill! Haha!


Sitter vid nytan med gympisarna och har pr...

img_6807 (MMS)

Sitter vid nytan med gympisarna och har precis träffar Sveriges nya superhjälte! Kicken Andersson aka "kickass"


Hallååå! Gårdagen spenderades hemma hos Mo...

img_6807 (MMS)

Hallååå! Gårdagen spenderades hemma hos Moa och philip med mat och dryck! Iväg till hed kandi på amba som var rätt segt.. Roligaste var taxi resan hem då filip, philip och Danne strippade loss helt nakna i taxin och körde gärnet!  Haha :D


Gooooodmorning! Gick upp runt halv 10 idag...

img_6807 (MMS)

Gooooodmorning! Gick upp runt halv 10 idag då jag vaknar av att min hund busar med pappa på nervåningen.. Slappar i soffan och kollar på biggest looser! Inga planer för dagen än, förmodligen träffa filip senare :)