Nyårsafton

Godmorgon!

Jag känner mig lite sjuk :/ Är snorig, och helt seg i skallen, ska ta mig en ipren så blir det nog bättre snart. Läskigt med skottlossning på söder, precis där Greta bor! Kollade nyss på nyheterna och kände igen lägenheten. Det känns inte som att sånt händer här. Att folk dör i värsta dramat. :S Tur att Greta är i säkerhet ;)

Nu måste jag hoppa in i duschen, ska möta Sonja 12.15 vid Värmdö Marknad för att handla mat till kvällen. Sedan drar vi in till stan och möter dom andra tjejerna för att sen åka till Sollentuna och äta middag och ha det kul hos Johanna.

Nu måste jag skynda mig! Pussi

Tisdag

Halloj!

Idag har jag jobbat. Sen drog jag in till stan för att förbättra på brännan lite. Sen kilade jag in på H&M och köpte mig ett par lösögonfransar. Nu är jag hemma. jätte trött. Längtar till imorgon. kommer blir sååå kul med gympisarna :) kameran ska med, vet dock inte om jag ska ta med mitt nya objektiv, det är så klumpigt. outfiten är iallafall klar nu tror jag! (Linn jag behöver inte låna din klänning för jag hittade en kjol som jag mixtrar ihop med lite annat ;) )..

puss så länge!

Vill ha lista.


Korsett.


Vår skor.

 
Ny bikini.

Natur








Update

Tjena! Det är inte okej att det är 8 minus! :O Jag dör.

Idag var jag som sagt i nacka forum en snabbis och bytte min klänning mot en klänning i skinn. Köpte även en ny väska från H&M. Sen drog jag in till götgatan och köpte mig en kjol och ett skärp. Efter det var det träning i 3 timmar. Sen fika med gympabrudsen för att planera nyår. Efter det drog jag helena, linn och björre och solade.

Imorgon jobbar jag halvdag. tror jag. måste kolla så att jag är säker.
bilder kommer på det jag har köpt!

kramisar

Söndag morgon

Godmorgon.

Har tvingat mig up ur sängen just för att jag måste in och byta den där jäkla klänningen, sen försöka sola innan träningen. Hann inte med det igår.

Gårdagen var jätte kul. Kvällen började först hemma hos Gabriel med någa av mina tjejkompisar och hans killkompisar. sen drog vi vidare till Sogni och satt där ett tag och sen till Magenta där vi gled in på en räkmacka tack vare Annies hjälp och kontakter! ;) Mina skor dödade mig igår kan jag säga. Inte nog med det fick jag gå en bit hem också.
Nu sitter jag här. lagom utvilad. fötterna ömmar fortfarande, hoppas det går och träna. Finns inte klännigen kvar kommer jag seriöst slå någon.

Pusss

update

Hej!

Nu är jag hemma från stan. Det var kaos. Hittade 2 klänningar och en topp. Ena klänningen hade en trasig dragkedja märkte vi på bussen, så nu är jag lagom glad. Ska in till forum imorgon och byta om den finns kvar. Eller lämna in till en skräddare. jävla skit klänning.

Lördag

Godmorgon. Idag ska jag in till mellandagsrean och springa runt. Ska försöka hitta ett par skinn handskar, en stor och varm halsduk och lite mer krims krams. Även kolla på något till min älskling kanske vore en bra idé. Har ju ett presentkort på akademibokhandeln också, så jag ska gå och kolla om Ego girl finns kvar och någon annan bok.

Efter staden så ska jag sola antar jag om jag hinner, sedan hem för att äta middag med familj och mormor och morfar, sen dra på förkrök med tjejerna, och kanske utgång efter det. Vi vet nog inte riktigt än hur det blir tror jag! :P


Café 60. Klacken gick av.

Tjenare! Nu är jag hemma igen!

Det blev en fika på Café 60 med Bente, Angela, Sara och Julia! Det var trevligt. OM det var mkt folk. Lökigt var det också. Men det bästa hände under resan till slussen då vi skulle hem! Annie ramlar i trappen när vi ska kubba till bussen och klacken går av på ena skon! Haha ja dog! för det första såg det sjukt kul ut när hon ramlade och hängde i stången, sen när hon springer till bussen sen jag hur klacken lossnar! hahaha. Skor från Bell har sjukt bra kvalité har jag hört!




update

Nu ska jag iväg och träffa Johanna och Bente, vet inte om några andra ska med! Vi ska in till stan, antingen fika, eller sätta oss på nåt hak tror jag. Vi får se helt enkelt.
Hoppas ni får en bra fredags kväll! Puss

Kvällens




Från pappas kamera.

Juluppvisning med gympan.  (förträning)



Julafton. Farfar & Pappa







Oj så oseriöst..





Fredag

Hej där! Det blev lite ändrade planer igår, var tvungen att avboka vår lilla fika, för Fille ska ju till Fjällen på lördag, och han ville sååå gärna ge mig min julklapp! Så det blev en kväll med honom istället, tjejerna kan jag ju träffa när jag vill! :D Som ikväll brudar? Jag fick iallafall en DC tröja, och en Element tröja, båda tjocktröjor som jag behövde! Tack älskling, Jag älskar dem!

Idag har jag som sagt jobbat halv dag bara. I helgen är jag ledig! Imorgon blir det shopping, sen kommer mormor och morfar hit på middag. Efter det party med brudarna i guess! :D


Två nya jackor. Båda är från H&M.









17:56

Godkväll!
 
Hur mår ni då? Själv är jag seg och trött. Jobbet tog ju sin tid. Ikväll blir det en kvälls fika med Angela och Bente. Något måste man ju hitta på så här på kvällsfronten när man ändå börjar jobbet kl 1 imorgon.

Ska väl hoppa in å ta en dusch snart, och kanske ta lite bilder :)
Hörs snart!

Btw, så vill jag bara säga att min syster mikaela är bäst! jag älskar henne mest över allt annat på denna jord! puss på dig systra mi!

Torsdag

Godmorgon! Pappa ska strax skjutsa mig till jobbet, man tackar för det. Det är ju svinkallt idag. Just nu är det 7 minus grader. Tur att man är inne. Ser att jag tappat besökare, är det för att jag är så dålig att lägga upp bilder, eller är mitt liv så tråkigt? :P haha

Vi hörs när jag kommer hem.


Julafton kväll.

Med mitt nya Macro objektiv har jag försökt ta några snygga bilder, men det är stört komplicerat. Smycken, underkläder, parfym, olika bodylotion, massa smink, strumpbyxor och andra saker som är behövligt har jag fått denna jul! Men mest glad är jag över objektivet såklart. Som jag kommer använda flitigt. Fick även ett filter samt "solskydd till".








Julafton

Äntligen är dagen här. Som man i år knappt räknat ner till. Har precis ätit tomtegröt. proppmätt nu! Ska om en stund hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Sen åkte vi till Södertälje och firar julafton hos farmor och farfar med kusiner! Som alltid. Men i år sover vi ej över, för jag jobbar ju imorgon, kl 9! Känn på den.

Ska ta mkt kort idag! :D Puss och god jul!

-




Tisdag kväll

Tjingeling!

Nu är jag hemma och har precis ätit en jätte god middag som jag har njutit av fullt ut! Har endast fått i mig en massa Chailatte och Scones idag, så magen kurrade rejält när jag kom hem!

Åkte in till Nacka Forum där jag mötte Bente, Julia och Annie som precis hade lunchat. Mimmi träffade jag på en snabbis också! Vi kollade runt i lite butiker medan vi väntade på att Johanna skulle bli klar med hennes naglar som hon gjorde hos en tjej där inne. En hel del bekanta träffade/såg man. Köpte min skinn jacka och ett paljett linne på H&M.

När johanna efter typ 2½ timme var klar så drog vi in till stan för att fortsätta julshoppingen. Men först tog vi en fika på Fjortis house där vi såg SNYGGASTE killen! hej ge mig. Efter det blev det en sväng på NK och sen till H&M för min del där jag hittade min kappa. Även en Eat Sweden bok till mina föräldrar från Designtorget. Tyckte det var en bra julklapp då dom kan gå på 12 utvalda restauranger och endast betala för en rätt om dom har med sig denna lilla bok!
Bilder får ni se senare om jag orkar.

Puss

Tisdag

Halloj!

Ska in till stan strax. La ju undan skinn jacka som jag måste köpa idag. Sen funderar jag på en svart kappa också! Lite snyggare till fest än en stor dun jacka.

Får se vad som händer mer till dagen, så här innan julafton! Imorgon åker vi till farmor och farfar som alltid i södertälje och firar! Längtar till all julmat som jag fan ska njuta av. skita i allt annat!!

hoppas ni får en bra dag! :)

update

Hej!

Nu är jag hemma från staden. Det blev en fika med Julia, Annie och Bente. Sen kollade dom på julklappar och lite sånt. Hittade en skinn jacka på H&M som jag la undan till imorgon!

Mina skor som jag beställde för typ en vecka kom idag! :D Dom skulle ju komma v 1 egentligen! Så nu är jag glad!
Nu ska jag snart äta middag! Filip är här också!

Staden

Nu ska jag in till stan med Julia, tror Angela hänger med också!
Puss

Anamorph

Hej! Skön kväll. Har bara legat i soffan och kollat på film. Anamorph blev det ikväll. det var rätt bra! Gottat har jag också gjort. föööööööör mkt. fan.

imorgon förtjänar jag en lång sovmorgon, sen blir det typ egen träning, sen vet jag inte. folk har ju lov och är lediga så!
godnatt. 


Lisa 92 år.

Haha juste i går på jobbet, så himla kul! En tant vid namn Lisa fyllde år igår. 92!
Hon småpratar lite med Gun som är helt virrig i bollen.

Lisa - Gun, har du någon present till mig idag då?
Gun - Neja, inte idag. Men imorgon kanske.

Lisa - ja men vad bra för då fyller jag 18.

Gun - Jasså, det var inte en hög siffra det.

Lisa - Nej, men det blir så.


Efter en stund..
Lisa - Hur gammal är du då Gun?
Gun - Urgammal.
Lisa - Jasså, hur mkt är det då?
Gun - Runt 40. (helt seriöst svar)
Jag - Nej men så ung är du nog inte Gun..
Gun - Nej. Jag är 35 :)

Haha dom är alltid lite förvirrade. Var tvungen att påminna Lisa några gånger att hon fyllde år, och att det var 92. inte 18, 17 eller 26. Sen sa jag till henne att hon var jätte fin dagen till ära. Och då, lite snoffsig som hon är säger hon att hon är född så. Haha, dom är så söta. Ni ska bara veta hur mkt roliga grejer dom babblar om.


Söndag

Hej!

Det blev ingen uppdatering igår efter jobbet. Skyndade mig hem för att göra mig i ordning och sen dra till Julia. Kul hade jag! :)

Idag jag jag jobbat igen. jobbigt.. Men nu är jag ledig i 3 dagar, till torsdag, SÅ JÄVLA SKÖNT! Och på tisdag kommer ju min lön!! :) Och sen julafton på det! Kan inte bli bättre.

Ska väl ta å städa upp rummet lite kanske och bara ta det lugnt ikväll. Det behöver jag.
Puss

Blodprov på jobbet.

Tjena! Hemma från jobbet nu. tack och lov. Men man ska ju dit imorgon med. fan.

Idag tog Petra blodprov på mig, det gick åt helvete! Hon skrämde upp mig och sa att stickprovet skulle göra jätte ont, och att unga blöder mkt mer. Först gjorde hon på Jenny men mesade lite, så det kom inte så mkt blod. Sen när det var min tur, då jäklar tog hon i för fulla muggar bara för att retas, och självklart skulle jag dra undan mitt lilla finger för att det gjorde så SJUKT ONT! OOOM det började blöda, blodprov fick hon satt det räckte och blev över. Efter en stund kollade jag hur sticket blev. Ett jack! Som att hon hade skurit mig med en kniv. haha. Nu har jag bytt plåster typ 4 ggr. Stackars mig. Nej skämta bara. Men ont gjorde det, och nu jag lärt mig att man inte får dra undan fingret sådär medan nålen fortfarande sitter i.

Vad händer ikväll då? Jag vet inte vad jag orkar göra. Möjligtvis en kvällsfika, men alla andra är väl säkert partysugna skulle jag tro.

aja, vi kanske sen. puss

Hel ändå.

Hej! Tror ni inte att jag jobbade heldag idag ändå!!! Jo för dom hade skrivit fel. för att maggan den latisen hade tagit ledigt. Happ, där sket sig den sovmorgonen och träningen. Kul att man ska jobba heltid hela helgen också. Pigg tjej! Jaja, nu måste jag skynda mig till bussen, får tänka positivt att jag får dbl så mkt pengar iallafall!
Vi hörs sen. puss

Transformers

God kväll! Har tittat på Transformers en stund, men nu tog datasuget över. har ändå sett den en gång tidigare! Älskar killen i filmen som har huvudrollen, så jävla snygg! Och tjejen ska vi inte ens prata om, sjukt snygg! Ska sova om en stund, för imorgon måste jag orkar mig upp och träna innan jobbet! Halv dag bara. Får se vad som händer mot kvällen sen, tar nog det lugnt, jobbar ju 9-5 hela helgen, + att Julia fyller år på Lördag som ska firas.




...

Ne jag pallar inte gå ut. jag fryser redan nu. Får bli imorgon, nu ska jag hoppa i sängen och kolla på Dr Phil.

Torsdag

Hej. jag är död. Jobbet kändes riktigt slitet idag. Tydligen tyckte Gun också att det var en dålig dag. Kjell: "Hur mår du idag då?" Gun: Nja det är förjäkligt, den här hostan... Sen frågar hon mig om jag vill ha hennes hosta! haha. Dom är så flummiga.

Nu är jag iallafall hemma. Träningen var inställd som jag ändå hade tänkt skippa. Får se om Filip kanske kommer hit sen och gör mig sällis. Han är ute på vift någonstans. Ångest har jag också. Jag som har kämpat så jävla mkt. Och sabbar allt på en dag, en jävla dag. Tur att jag börjar 1 imorgon.

Nu är jag skit trött. ska ut å gå snart med mamma och doggen. jar orkar verkligen inte.
hörs sen

ANTM 9 Favorit bilder.






Onsdag kväll.

Nu är jag hemma från träningen. Tog det rätt lugnt i och med att jag redan tränat en del idag, var rätt slut. Passade in ny sats och så som behövdes. Dom andra tjejerna maxade som aldrig förr! Rostis och Sonja köttade på med hel in halv ut i sträckt, skit snygga! Fanny dbl sträck 1½ ut och lite hel in halv ut. Björre och Hålan körde skit snygga dbl sträckt halv. hej likavarv? Sen en massa bra överslag volt å grejer! Inkan såg stolt ut ;)

Imorgon jobbar jag hel dag, sen skiter jag nog i friståendeträningen, den var ändå bara i 1½ timme. Kommer aldrig orka efter jobbet. På fredag har Värmdö gymnasium julshow som jag hade velat gå på, men självklart jobbar jag! Men jag får ju cash! ;)

Nyårsafton ska firas med typ hela gympagruppen, kommer bli najs! Vi vet dock inte riktigt vart än, har lite förslag och så, lutar åt 3 tjejers place. Sen får vi se vad natten bjuder på. Känner på mig att det kommer bli lyckat och säkert spårat när alla vi är riktiga partypinglor!

Nu ska jag börja tänka på refrängen. God natt, så hörs vi imorgon efter jobbet.


Fuderar på att klippa lugg?

 

Värdelns snyggast, enligt mig.






Onsdag

Hej!

Idag har jag vart på Arbetsförmedlingen igen, fast här på Värmdö och pratat med min handledare och gjort en handlingsplan. Gick rätt snabbt och enkelt. Nu är jag hemma igen, ska ut och ta en lång promenad igen när det har slutat spöregna!!!

Ikväll är det träning! Hoppas det går bra! :) lääängtar

2008

Fick nyss tanken, Vad fan har hänt det här året?? Helt nollställd kände jag mig, men det har ju hänt en hel del faktiskt.
Här har ni året kortfattat, månad för månad.

Januari: Månaden bjöd på det vanliga. Överdrivet mkt träning, både inom gymnastiken och dansen i skolan. Föreställningar som skulle förberedas och träning inför stora tävlingar. Caroline fyllde 19 år.


Februari: Gran Canaria med syster, mormor och morfar i 2 veckor. Det var jävligt najs, men långtråkigt. Saknade min älskling så jag nästan dog. Träningar och middagar med tjejerna.


Mars: Värsta månaden. Mitt och Filips förhållande var åt helvete och vi tog en "paus" gjorde slut. jag vet inte.


April: Grencuperna med gympan. Guld i matta. Slutproduktion med klassen (dansföreställning) Studentskiva, samt Valborgsfirande hemma hos Linda i uppsala!
   

Maj: Inget speciellt över lag. SM sista maj-1 juni. För min del gick det inte bra. Fick hoppa in efter att Moas fötter gick ur led efter en landning. Efter tävlingen var det middag på restaurang och fest hemma hos Moa.
 

Juni: STUDENTEN! "Sommarlovet började ;)" Fick min kamera som användes hela tiden. Inflyttningsfest, Midsommar med Filip. Gympa fest hit och dit. Ullis drog till USA.
  

Juli: Träningsläger i Falun med gympan. Alla drog till Gotland, jag jobbade hela tiden. Umgicks en massa med Moa och Philip med flera. :)
  

Augusti: Syrran 17 år! 080808 grejer på stureplan. OS. Massa fest. Jag 19 år.
 

September: Jobb jobb jobb.. Massa shopping. Träning. Träningsläger i Gävle. Anders 18, Filip spritförgiftad (haha)
 

Oktober: Truppligan matta Guld, fristående brons. Gympafekke. Middag med tjejerna.


November: Jobb, myskvällar med fille. Winterjam. Truppligan hopp, guld.


December: Tjejerna tävlade JSM. Pappa 45. Johanna 19. Juluppvisning. So far.



Rätt så tråkigt och dystert år ändå.. Men det är ju inte slut än :)
 


update

Nu är jag hemma från informationsmötet. Skit tråkigt var det. Ska tillbaka imorgon igen för att snacka med min handledare. Får se hur det blir, och vad som bestäms har inte den bästa kollen på det där, men det har ju hon...

Veckan:
Onsdag: 11.00 möte. Träning 18.30 - 21.30.
Torsdag: Jobb 9-5 Träning?
Fredag: Jobb 13-17. Kväll?
Lördag: Jobb 9-5. Fira Julias 19års dag.
Söndag: Jobb 9-5.

D



Tisdag

Fan nu har jag redan snozat i en timme. Nu ska jag ut och gå. Sen blir det att duscha och åka till Nacka Forum. Hoppas det går bra, vet inte ens vad vi ska snacka om :S. Hoppas ni får en bra dag.
Hörs senare! Puss

ARN







Jag älskar krigsfilmer med massa kärlek. Den här var sorlig. Gud vad många tårar som kom!

Jag dör, det här var det sorligaste avsnittet. :'(

Click to view full size image
Click to view full size image

GE MIG!!



Måndag

Hallå där!

Blev ingen mer uppdatering igår. Fastnade först vid Wallander, gud så sorligt att Stefan dör :(. Sen kom Filip också. Han hade vart vid Kungsberget och åkt Snowboard hela dagen.

Idag jobbade jag halv dag bara. Nu är jag hemma och äter middag, Lax med sallad! Sen lyckades jag ladda ner Gossip igår efter att jag raderat massa skit på datorm. Ser fram emot de ikväll. Önskelistan har jag ökat på lite mer nu också.

Imorgon är jag ledig. Då ska jag kila till Nacka forum för att gå på något möte med arbetsförmedlingen!

Har beställt dom här godingarna som kommer v1. Endast 198:- nu.

GRATIS LINSER?

Har du bloggat i mer än 2 månader? Då kan du få ett par linser helt gratis! http://www.fargadelinser.com/ Ger nämligen ut linser i vilken färg du vill (utan styrka dock). Gå in på den här länken http://www.fargadelinser.se/default.aspx?main=ShowPage.aspx&PageID=62 för att se hur du gör.


update

Hej! Nu är jag hemma igen efter en fika med Annie och Julia. Chailatte och en Scones blev det! Fick med mig 2 ljus från Lagerhouse också, en med jordgubb och en med lakrits doft. Inga bilder blev det tyvärr, glömde bort de helt.

Ikväll ska jag ta det lugnt, kolla på tv och dega här. Är jätte trött. Imorgon jobbar jag halv dag.
Hörs sen


Dagens





Söndag

Godmorgon. Det är söndag och jag är helt ledig. Ska in och fika med Julia och Annie nu :) Har ont i magen, nån konstig kramp :/ Får hoppas att en Chailatte gör susen.

Hoppas ni får en trevlig dag, nu ska jag hoppa in i duschen och fixa iordning mig. Kameran följer med idag.

Så här var jag klädd igår, Usel bild, och skitig spegel (haha) men jag orkade inte ansträga mig så mkt.

 

Juluppvisning







Natti natti

Tjingeling, tänkte slänga iväg ett inlägg nu innan jag ska gå till sängs.

Under dagen har jag som sagt vart i Enskedehallen och haft Juluppvisning. Gick rätt bra, körde ju till mjuk landning så det var lite svårt att stå då. Men "förträningen" gick kanoners ska jag tala om. Jag är mer än nöjd. Mina ben värker som satan.

Efter det drog jag mig hem för att göra iordning mig innan jag åkte hem till Bente där Johanna skulle firas med alla tjejer. Mycket trevligt! Roligast hade vi nu på slutet när Bente deckade.. ha ha ha. nog om det. Nu måste jag sussa. Ingen träning imorgon. taggar för en fika.

Bilder från juluppvisningen kommer imorgon! Sov gott mina pinglor


Glad lucia!

Godmorgon! Kom hem rätt tidigt igår, och la mig rung halv 1. Sen 1½ timme senare får jag ett samtal av Filip. "Heej, får jag komma?" Jag ser hundvalpsögonen framför mig. Haha. Han hade vart ute och åkt snowboard i 6 timmar. I spöregnet. Och glömt bort tiden. Men så klart får man komma och gosa ner sig hos mig! :)

Nu är jag rätt så pigg iallafall. Juluppvisning idag ju! Ska va med på matta och hopp. Fristående och lucia tåg skiter jag i. Efter det ska jag hem till Bente. tror jag! har inte pratat med dom någonting. och det är ändå Johannas födelsedag. jag är inte förvånad att det är oplanerat. fast det kanske de är. anyway.

Hihi, kolla Linns söta katt. ett blått och ett grönt öga!

Idol kväll hos Linn









kvällens


skit bra bild iknow. men det är iallafall en bild.


Nu väntar middagen, sen måste jag kila, kommer säkert missa halva idol!
pusss

Blondinbella är vacker



Kan inte sluta titta på den här bilden, Hon är verkligen perfekt här. Sjukt fin bild.

Friday night

God kväll!

Nu är jag hemma igen efter jobbet. Fick klä granen idag, så nu glittrar den så fint där den står på jobbet. Gamlingarna tyckte jag var jätte duktigt, den kunde inte blir vackrare sa Kurt! :)

Nu väntar jag på middagen som ska ätas med mina päron. Sitter med en drink som pappa har gjort till mig (haha). Bacardi Razz med äppel cider! Jätte god. Sen ska jag dra mig mot Linns place och kolla Idol finalen i think!
Filip skulle vara ute och åka snowboard!!?? i spöregnet liksom, får se om dom bangar. Men för mig blir det en lugn kväll eftersom att jag ska dra in till stan vid 10 imorgon bitti.

hörs sen

snabbis

Jag gick ut ändå. 40 min var jag ute i spöregnet å gick! jag är nöjd. Nu är jag nyduschad och ska alldeles strax gå till bussen å va på jobbet i 4 timmar. När jag kommer hem måste jag städa rummet!

hörs sen!


Fredag

Godmorgon. Klockan ringde för 1½ timme sen. Det var meningen att jag skulle ut och gå, var jätte pepp igår, men idag lockar sängen ännu mer. Den är så varm och mjuk, och ute är det grått å kallt. Jag får se hur jag gör. ska ändå inte åka till jobbet än.

ses!

Torsdag kväll. sov gott

Nu ska jag sova. med äckel ångest. Imorgon måste bli en bra dag, jag ber mig själv!
Hoppas jag håller mig till vad som är planerat.
Hoppas någon gör mig på bra humör.
Sov gott. :)


Sol, feb 2008

Nu fick jag lust att visa er lite bilder från sooooliga dagar. Så blir man glad och varm! ;)













Depp

Jag orkar inte att den här skiten fortfarande ska va ett så stort problem för mig. Varför bryr jag mig ens. Jag vet att jag borde älska mig själv och vara nöjd. Ena dagen går allt jätte bra, när jag är med dom jag älskar så tänker jag inte på det, jag känner mig frisk. Normal! Sen helt plötsligt går allt tillbax till det dåliga. Samtidigt som det går bra. Eller så inbillar jag mig bara.

Imorgon jobbar jag halv dag, det är en bra dag. Då har jag missat två mål. Vad händer på kvällen? Kanske Bio? Twilight, gympatjejer? Ni som inte har sett. Hallå?? ;)

Sola kanske man bör göra nu. var ju ett tag sen sist..







Min önskelista



1. Vita och röda converse.
2. Macro objektiv.
3. Body lotion med mera.
4. Skor från H&M
5. Underkläder
6. Glasögon

Torsdag

Nu är jag hemma, helt onödigt att jag drog till friståendeträningen när jag inte ens var med, dessutom var jag där en halvtimme för tidigt. sen kom hela laget en timme försent, så mkt gjort fick man ju där i den iskalla hallen.

Trött är jag också. slitet jobb är bara förnamnet.
Jag önskar att jag kunde bjuda på lite mer bilder. Men jag har aldrig någon lust att ta kort på mig själv längre, för jag är ful hela tiden. Aldrig något smink, framförallt inte när jag jobbar. där kan man se ut hur man vill. därför inga outfit bilder, för dom är förtäskiga. Ser fram emot helgen så man kan göra dig lite fin för en gång skull.

På lördag är det ju jupuppvisning som jag sa tidigare. Kommer väl hem runt 5-6 kanske. Sen ska jag hem till Bente för att fira Johanna so fyller 19 år. Allt känns jätte oplanerat för jag har ingen aning om vad vi ska göra. Ut på krogen kan vi inte gå för bente är ju bara 91:a. Vet inte ens vilka som kommer?! :S Det visar sig.

Nu ska jag äta lite mat, har redan ätit så mkt idag, så nu kan jag lika gärna fortsätta.
Puss hej!

snabbis

Tjenare!

Är på jobbet. ska snart servera gamlingarna lite middag. Slutar kl 5! Sen måste jag dra in till träning snabbt som sjutton! Juluppvisning på lördag. så idag ska vi typ öva på friståendet!? får se om jag ska va med på hela den där grejern, ändrar å håller på hela tiden, kan inte ens slutet sen innan...

Men jag skriver mer när jag kommer hem! Blev ingen uppdatering igår. Var ju på träning (som gick as bra) sen kom filip hem till mig, och då kan man ju inte hänga framför datorn! :)

Puss

Dagens låt

Kanye West - Heartless


Onsdag

Godmorgon.. får jag nästan inte säga..

Gick upp runt 12 idag. Gud vad skönt jag har sovit, somnade redan halv 11 igår tror jag. Idag hade jag tänkt gå ut och träna, eller iallafall promenera, men självklart ska det spöregna! Jag lackar. Snart går jag ut ändå, för jag måste!

Sen måste jag sola också. men det hinner jag kanske inte. ska ju in till stan runt halv 7 för att träning börjar då. Känns onödigt att åka in 2 ggr. Men jag kanske kan åka in lite tidigare och sola precis innan.

Nu ringer hemtelefonen igen. jag vet att det är dom jävlarna från telia eller nåt. Vi svarar ALDRIG i hemtelefonen längre, För vi vet att det är försäljare och alla söker självklart min mamma som vägrar att svara. När vi svarar låter det såhär; "Nej hon är fortfarande på jobbet.. hon är på gymmet, hon är ute med hunden, NEJ hon bor inte här längre. nej hon finns inte längre." Ibland går det lite för långt när man är irriterad. Men nu har dom till och med börjat ringa min syrras mobil. Haha snälla ge bar upp någon gång!!! (söker ni nån av oss, så ring alltid mobil först, ni som har våra nummer)

Fan vad jag ska kötta idag på träningen, jag är as taggad, hoppas min kropp känner desamma. Ibland har musklerna nästan dött fast att jag vet att dom finns där. Dom är där hela tiden, och synd alldeles för mkt.

Hörs sen!

Melas Tatooo!


Feber och tatuering

Mätt som en kossa är jag just nu. fy fyfyyyy. hatar att va mätt. Känner mig febrig också och fryser trots att det är 22 grader här inne! Ska bädda ner mig med en mysig film sen. Vi har säkert 50 nya filmer som jag inte har sett än, tex Mamma Mia, som jag aldrig orkar se.

Min syrra och Linn är och tatuerar sig, Hon kommer hem snart. Är jätte nyfiken! Någon krumelur på handleden har hon gjort. Tidigare tatuerade hon in "lights will guide you home" i nacken, från "Fix you" låten som hon älskar. Linn har gjort en fjäril på revbenen idag som tydligen tog 3 timmar, och den är ännu inte klar. Herregud vad hon måste ha lidit!

Nu kommer min hund och voffar lite. tror han vill ha mina rester av maten, så söt han är! :) världens sötaste!



Update senare. Kram

RYSNINGAR! Brommagymnasterna

Dbl sträckt med 2½ skruv.


Hel in halv ut i sträckt.


Överslag - sträckt med 1½ skruv.


Slutpoäng 9.4. Helt sinnesjukt!

Tisdag

Tjingeling!

Kom hem från jobbet för ett tag sen, Jobbade 9.5 idag, så nu är jag rätt slut. Är ledig imorgon så det blir en riktigt lång sovmorgon! Nu ska jag se om gossip avsnittet har laddat klart.. Väntar även på ett samtal från min älskling.
Känns inte som att jag har så mkt att berätta idag! Rätt tråkig dag. Rösten är lite bättre! ;)

Puss så länge

Bloggtips!

http://hannabjorkstedt.blogg.se

Kvällens låt! Sov gott!

Beyoncé - Single Ladies (Put A Ring On It)


Grattis Pappa 45 år!







Jobb, promenad, middag.

Jobbet gick bra, lite segt bara. Jätte irriterande att jag knappt kunde prata också. Typ varannat ord kommer fram. Nu har jag precis vart på promenad med mamma och hunden. Nu är det dags för lite sallad, sen ska jag ta mig en lång dusch och fixa till i rummet!


Måndag

Godmorgon!

Ska dra till jobbet om 50 min. Jobbar bara halva dagen idag, sååå skönt! Sov som en gud i natt kan jag tala om. Har inte blivit sådär jätte mkt sömn på vandrarhemmet när jag bodde med Greta, Fanny och Linn som inte tävlade! :) Men kul har vi haft.

Kval:
I lördags var det som sagt kval. Tävlingen gick jätte bra, en handisättning på likavarvet, och en tjej som krokade till sin hel skruv, annars helt perfekt, Poängen blev 8.25.  På hoppet var likavarvet jätte bra. Andra varvet likaså. Sista varvet hade vi en som satte i knäna, och en som satte i händerna. Poängen blev 8.1 I fristående fick dem poängen 8.35 JÄTTE BRA! :D En femteplats tog oss till final, då det bara var 8 lag av 30 (någonting) som gick vidare. Jävligt tajt var det också. Några tiondelar som skilde andra platsen och åttonde platsen!

Final:
Tumbling: Ett fall, samt ett felvarv på likavarvet. De två andra varven var perfekta. Poäng: 7.85 Trampett: Likavarvet var bra. Andra varvet 1 fall. 3 varvet var det två som landade på knäna, (tror jag.) Poäng 7.80  Fristående: Gick jätte bra. Poängen blev lite lägre i finalen, 8.1

Slutade med en åttonde plats!






























Hemma.

Nu är jag äntligen hemma. Trött är jag också. Ingen röst har man. Dags för sängen innan jobbet imorgon. Puss

Fredag! JSM

Godmorgon! Dagen är här! Nu måste jag skynda mig in i duschen för om en timme tänkte jag ta mig in till stan. Ringa Hålan och Mandie som är inte och shoppar lite! Hoppas jag inte glömmer något nu, behöver iallafall inte tänka på dräkterna eller något sånt super viktigt!

Ses på söndag! Då kommer jag med en massa bilder! :D
Puss


Jag genom åren! Haha

Nu ska ni få se här! Innan jag raderar. fast så hemska är dom nog inte!

  
   
  
   
  
  
   

Taggad för Helsingborg

God kväll!

Sitter och äter lite vindruvor och skriver ner lite övriga saker som inte står med på packlistan! Wiiiie vad kul det ska blir. 13.00 ska vi samlas imorgon och är framma i Helsingborg runt 18.30. Runt 19.30 så är det förträning i fristående. Efter det förmodar jag att vi åker till vandrar hemmet som vi ska bo på. Vandrarhem funkar, men det är jobbigt med egna lakan och att man måste städa sen på söndagen! Vi som är vana vid Scandic och lyx!

På lördagen börjar tävlingen tidigt, vårt lag är med i den sista poolen som börjar 17.10. Lite segt. Men det ska bli kul att se alla 3 pooler! På söndag är det final! Hoppas att vi går vidare den här gången! Kommer hem runt 22.00

Nu ska jag skriva klart packlistan och sen hitta nån stor rullis att lägga allt i. Kanske hinner blogga lite imorgon innan jag åker, annars får ni ha en trevlig helg så hörs vi på söndag, om inte måndag.

Kram


Step Brothers

2 varv i spåret och en omväg hem, Nu är jag trött. Har legat i soffan och kollat på step brothers sen jag kom hem. haha den var sjuk! Ska snart åka in till stan för att kolla på friståendeträningen!


Torsdag

Hejsan!
 
Filip har precis stuckit till skolan och här sitter jag bänkad framför datorn och laddar ner musik till min ipod. Ska snart ut och gå spåret igen! :) Idag ska jag även kolla på friståendeträningen, så här dagen innan vi åker till Helsingborg! :D Gud vad kul det ska bli! Jag är övertaggad och super nervös för tjejerna!!!

Hörs senare!

Nastia gästar GG

Hejsan! Seg dag. Tog en sväng i spåret innan idag, Har precis kollat på GG, så bra! Ska snart iväg till träningen.

Nastia Liukin och Ed Westwick

Click to view full size image

Onsdag

Tjena!

Försöker kolla på avsnittet av Gossip girl som jag laddade ner igårkväll, men den hackar bara :/ jag undrar om det är fel på den eller om datorn är proppfull!?

Ska snart ut och gå en sväng, först ta spåret och sen ner till hamnen eller nåt.
Skriver när jag är tillbaka :)

PARTY!

Nu ska ni få höra på en riktigt skön låt! Tänk er att ni är på det här stället och lyssnar på den här låten! AS SKÖNT!




Proppmätt.

Nu är jag mätt! Sitter och lyssnar på en massa gamla svenska hip hop låtar! Hade en period förut när jag bara lyssnade på sånt, nu är det inte så mkt, även om jag gillar det! Väntar på att DH ska börja, GG tar ju år och dar att laddas ner, datorn är säkert full!

Väldigt svårt med julklappar iår. Jag har ingen aning om vad jag önskar mig. Glasögon och ett nytt objektiv vet jag, Men sen då? Typ present kort på nån butik eller pengar bara. Känns som att man har "allt" annat. Allt det där som man brukar önska sig, antingen kläder, smink, parfym och andra accessoarer eller något tekniskt, typ som tv, ipod, ipodhögtalare eller mobil! Får ta och tänka lite!

Här har ni en film som gjordes för länge sen!


Tisdag

Hallå! :)

Min filleponke kom hem till mig igår ändå! Tänkte först gå och lägga mig för att det började bli sent, men sen ringer han och säger att han sitter på bussen :)

Idag har jag jobbat, slitit som bara den! Sen när jag kom hem tog jag en sväng i spåret med mina päron och hunden. Trodde först att jag inte skulle orka efter alla dessa jobbdagar, men nu tvingade jag mig ut och skönt var det! Nu sitter jag och väntar på att middagen ska blir klart, Kyckling med sallad! Mums! Efter det ska jag kolla på nya Gossip avnittet som laddas ner nu.

Ledig nu fram till måndag. Imorgon blir det en tur i spåret igen på dagen, sen träning senare på kvällen. Får se om det är någon idé att träna då´, det är ju tävling i helgen så tjejerna ska bara ha ett litet genrep om jag inte minns fel! Fanny och Greta om ni läser det här kommer ni träna imorgon? Vi kan ju köra vår egna lilla träning som vi brukar nu ;) lite trampolin och sen kan jag hänga på din lilla springtur som du brukar köra Fanny! ;)

Jag lovar att jag ska komma med mer bilder, himla segt har det vart nu ett tag! Men ni vet jag gör ju inte så mkt nu för tiden, träffar gamlingarna på jobbet och sen tränar. Och bilder på mina gympatjejer har jag nog 1 miljard. Men om ni tycker att det är intressant med dagens klädsel och sånt kan jag självklart bjuda på de! Något mer? ni får tipsa lite ;)

nu ska jag tjocka i mig lite mat, skriver sen! puss


update

Tjoho!

Jobbet gick bra! Efter det hjälpte jag mamma att hitta lite kläder i Nacka forum. Nu är jag hemma. Jag saknar Filip som bara den :/ Jag vill att han ska komma hit, men han har säkert inte tid för mig. Bara en massa plugg.

Ska kolla film och sen lägga mig tidigt om han inte kommer hit. Ska ju upp och jobba 9 imorgon.
Puss

1:a December

Godmorgon! Sitter här i min morgonrock och tuggar på ett fattigt äpple. Ska snart klä på mig och gå till bussen om en halv timme, jobbar ju bara halva dagen idag! Träning får det bli efter jobbet om jag orkar. Hade ingen ork nu i morse när jag för det första låg halv död i sängen, sen såg det ut att vara svin kallt ute. Och sen hörde jag att pappa var hemma och hjälpte några killar med att få in lite möbler,. Så jag vågade inte gå upp då, haha ;D

Idag är det ett år sedan vi tävlade på JSM i Halmstad. Gud vad jag längtar tillbaka. Vårt lag låg på top och vi var starkare än någonsin. I år är jag för gammal, och vi har en hel del skadade gymnaster som kör grymma varv annars. Men dom klarar det här ändå! Nya varv, nytt fristående. Vi får se hur långt det räcker. På läktarn kommer jag sitta och heja till rösten spricker! Det vill jag lova :)