Hejdå Stureby

Halloj!

Kvällen igår hos Linn blev jätte lyckad verkligen! :) Dansade och hade jätte kul! Hoppas Linn också hade lika roligt :) Kommer bilder senare, när syster är hemma!

Idag gick jag upp tidigt för att åka in till stureby och hämta alla mina saker som är kvar där. Moas bror och hans tjej tar ju över lägenheten nu, så det var nog sista gången jag var där idag! Lite sorligt faktiskt :/ Hade tänkt att träna, men efter några koppar Té så ville inte min hals ge med sig, så då kände jag att det var bättre att stå över träningen och bli frisk till tisdag. Nu är jag hemma med F. Vi lagade jätte god lunch tidigare och nu laddar jag inför att städa mitt rum...

LÖRDAG

HEEEEEEEEJ! Nu är jag här igen! :D

Har jobbat med kidsen hela veckan så därför blir det inte lika mkt bloggande som när jag är med gamlingarna! Haha gillar kontrasten! Från alzheimer till barn som lär sig gå-äta-kissa på pottan!

Lite snabbt om veckan. I tisdags var det jobb den träning, kommer inte ihåg om det gick bra eller dåligt.. haha! I onsdags blev det jobb och sen middag på fridays med tjejerna för att fira Carolines 21 års dag! Det hela slutade tyvärr i KAOS som vanligt. Herregud samma visa varenda jävla gång. I torsdags, jobb, sen träning som gick super på hopp och trampolin, tumbling var inte min dag! körde som en nybörjare kändes det som! Igår åkte jag och Moa ut till lägenheten i stureby för att säga "hejdå". Åt mat och drack oss fulla innan vi åkte in till en bar på fridhemsplan där "Stasse" skådespelaren hade ett hejdå-krök för sina kompisar innan han ska till Usa och spela in film!

Idag har jag vart inne i stan med Ella och Mela för lite shopping till kvällen! Linns 19 års fest! Har precis fixat mig med lösögonfransar kvällen till ära ;) Nu ska jag gå och göra nåt åt mina händer som ser ut att vara en 90 åring, fast lite spruckna här och där och torra som sandpapper!



 


Tema: Glasögon @ Linns Party!

På lördag har Linn sin 19års fest hemma hos sig, och det är tema glasögon! haha. Jag och Ella tänkte komma i stil med det här;





HHAHAHA fyfan jag gillare!


Godmorgon

Äntligen ledig efter 6 dagars arbete. Har precis ätit frukost som min kropp inte gillar nu.. ångest ångest! Måste ut härifrån på en promenad, kameran ska med hade jag tänkt, inte det bästa vädret ute men det kanske blir några fina bilder åtminstone.

sen hoppas jag på att få träffa min älskling som jag inte gjort sen i torsdags!
vi hörs lite senare när jag är på bättre humör! :)


Söndag

Hej på er!

Behöver nog inte ens nämna vart jag är någonstans.. haha, hade jag vart hemma så hade jag förmodligen inte ens suttit vid datorn, utan sovit!! Men det finns ju dom som måste äta.

Har försökt ett tag med en sån där dropdown meny, men det har alltid blivit nåt irriterande fel! Igår med, så jag mailade en tjej som hittade felet på en gång! Har även läst hennes blogg sen hon började för några år sen tror jag! :) Här hittar du hennes fina blogg!

Den här veckan är jag ledig, om det inte dyker upp något på skolan vill säga, vilket jag inte har något emot! Behöver ju alla tider jag kan få just nu, och pengar till Thailand! :D På ondags ska vi fira Caroline som fyllde 21 här om dagen men att äta middag på Fridays! Sen på fredag blir det förmodligen en säga-hejdå-till-lägenheten men Josephine och Moa, middag och krök också så klart! Och lördag födelsedags fest för Linn som fyller 19!
Fullspäckad helg!

Ändrar

Håller på att fixar lite med designen, så just nu kan det vara lite stökigt/ fel här och där!

Saturday night

Är hemma nu efter jobbet! Ätit god middag med familjen precis och ska snart dö i soffan med lite onyttigheter tror jag minsann! Behöver verkligen en lugn hemmakväll! Så skönt å lägga sig i sängen sen och småvila lite innan man känner att det räcker för kvällen, lär ju inte stanna uppe allt för sent för det är ju jobb imorgon med.

Hatar att jag missar träningen imorgon, jag behöver och framförallt vill träna imorgon! Nu måste jag vänta till Tisdag :/ Förmodligen ska jag och kanske 3 til ner till Höganäs och kolla när junisarna tävlar JNM kval! Blir nog en roadtrip ner och sen vandrarhem en natt! :)


Lördag

Godmorgon!

Sitter på jobbet nu.. inget drama än så länge. Brandalarmet gick ju igår, samtidigt som en lampa ramlade ner på Marias (kocken) arm så att hon fick ett stort jack. Två snygga rökdykare dök upp i köket sen för att kolla läget, men det var inget speciellt! Vilken jobbvecka! Dödsfall och brandalarm!

Får se vad som händer ikväll, är sugen på bio eller hemmakväll bara! Det var 13 minus imorse så jag känner inte för att dra på mig ett par tunna strumpbyxor och klackar!


Fredag

Halloj!

Har inte kunnat blogga föränn nu! Är på jobbet just nu iallafall, inget mer speciellt! Slutar kl 5 och efter det blir det nog en sväng förbi bolaget ifall att det händer nåt kul ikväll. Jobbar ju i helgen så jag måste se till att få lite sömn också!

Träningen igår gick jätte bra! Lärde mig Full half igår :D och körde jätte många! Börjar nästan skratta lite åt mig själv eftersom att jag vart så rädd för den här volten helt i onödan! Tänk om man hade lärt sig den här för 3 år sen och inte nu.. haha! Nu kan det nog vara den roligaste volten! Det är så skönt att rädslan för volterna försvinner för varje träning som går!


Godmorgon! hehe

Vaknade för en kvart sen.. förstår ni hur utmattad jag var! haha, sitter och käkar frulle nu! Hade tänkt hoppa in i duschen sen och fräscha till mig lite, och kanske dra in till stan en snabbis innan träning! (om någon i gympan ser detta, ring mig då om ni vill ses innan träningen ;) )

Jag är så jävla taggad på att åka nu!!!!!!!! Jag och Moa slipper ju att betala hyran nu till lägenheten så det känns så jävla bra! :) Emely vi MÅSTE åka! hellre stranden än ica/konsum? ;)


Ge mig

softcore:  alexis-bowie:  (via softcore)





Onsdag kväll

Halloj!

Kom hem från friståendeträningen för en stund sen. Känner mig lite rastlös för stunden.. kanske ska käka nåt.. Vet inte om Fille kommer och håller mig sällis, vore mys! Annars ska jag dega framför teven eller här, är ju LEDIG imorgon! Wie, ska sova ut länge, och sen vara hundvakt kanske. Funderar på att ta med honom till skogen och fota lite fina bilder som förra året :) min babe!




Rastar

som vanligt här på jobbet! Känns som att det är rätt lugnt här idag, eller så är det jag som gör mitt jobb jävligt snabbt! Ska ta en apelsin nu som fika!

Jag och Emely håller på att planera en liten tripp här framöver. Förmodligen en månad om det blir av. Det största problemet för mig just nu är om jag och Moa tvingas betala feb-hyran på 3000 för lägenheten om inte killen som hyr lägenheten får tag i hyresvärden!! Blir galen om vi måste göra det, 3 lax rakt i sjön. Sen ett annat litet problem är ju träningarna.. men blir resan av så åker vi förmodligen den 25 mars, vilket är efter Svenska Cupen! och kommer hem 25 april. Alltså har jag 1 månad på mig att träna fram till SM! Det borde funka.


mätt som en plätt

fast så säger man ju inte riktigt, men det lät bättre än "lätt som en plätt".. ehee. Har iallafall fått i mig lite middag efter träningen nu. Katjing att det blir middag kl 11. Träningen gick iallafall helt okej idag. Började på hoppet som var lite segt, hade inte springet i benen idag och fokuset var inte heller riktigt på plats, så några bra hopp där blev det inte alls. Efter det blev det ett trampolinpass som var rätt onödigt, det var bakåt och dbl salto som gällde, och mina wippar blir ju inte 100% varje gång. Lite styrka efter det och sedan tumbling som gick jätte bra! Satte ett bra framåt varv, samt kanske 4 dbl pik bakåt, och en SJÄLV! Check

Ska sova strax, upp till jobbet imorgon med :/ sen skynda till friståendeträningen, känner på mig att jag kommer va helt död imorgon! Godnatt på er.



Min snygga pojkvän som tjej!


Jag är trött

på att det hela tiden är samma jobbsysslor här! Jag gör verkligen allt på rutin. Nu ska jag gå ner och stryka lite.. det brukar inte hända så ofta, men jag tror det uppskattas! börjar bli trött i benen nu, måste bli pigg sen!!

Höres

Godmorgon

för vissa av er, inte för mig! Har jobbat sen kl 9 imorse! Nu är det strax lunch för gamlingarna :) Efter jobbet ska jag in till stan och möta upp Fanny för ett ärende innan träningen börjar halv 7! Efter träningen blir det hem till ön tror jag. Måste fundera ut när jag ska hämta alla mina prylar och kläder i lägenheten. Jag och Moa flyttar ju ut därifrån sista januari, så tar hennes brorsa och hans tjej över den!

Min vecka:
Måndag: Jobb
Tisdag: Jobb - Träning
Onsdag: Jobb - Träning
Torsdag: Ledig - Träning
Fredag: Jobb - Bio, utgång?
Lördag: Jobb - Samma som fredag
Söndag: Jobb - Missar träning

Godnatt

Imorgon väntar jobb igen. Hoppas på en lugn dag utan dödsfall! Känner mig duktig som tränade idag, dock har jag smällt i mig massa så det jämnade ju ut sig ändå.. Firtfarande lite ont i nacken sen förra träningen, hoppas den inte känns imorgon.

Ska försöka blogga lite när jag får tid under min rast imorgon! Natti natti!


  Jag och Moa på Nyår!



Winter


Måndag

Hej!

Sitter på jobbet nu, är med gamlingarna, dags för middag strax! Idag under lunchen så gick en av våra boende bort när hann satt och åt. Jag märkte ingenting, men lite obehagligt att han hela tiden satt en halv meter från mig när jag stod och delade ut mat. Sen kom en av personalen in till matsalen och såg att han var "medvetslös".. Tur att det hände så fort och så tyst. Här om dagen hade han sagt, "I Want Peace".

Slutar kl 5, efter det ska jag hem och ta en sväng i spåret med mamma och min hund!

Hörs när jag är hemma! :)


Lördag

Hej!

Gårdagens utgång till en hemmeafest på Sveavägen blev inte alls så långvarig som planerat! Hann vara där i kanske 45 minuter då rykterna börjat gå om att saker blivit snodda! Märker även att en brud snokar i Bentes plånka. 5 jackor och nån väska blev snodd, även annies snygga vargis! Vi tog vårt pick å pack och drog på momangen! Vi det laget var åtminstone jag B & C riktigt fulla! Drog hem till Filip och somnade direkt.

Idag vaknade vi runt halv 2 tiden. Tog oss ett bad i typ 2 timmar, och nu är vi hemma hos mig och myser. Blir nog inte så mkt mer av den här kvällen. Måste ha lite energi till träningen imorgon!




Fredag

Hej där!

Svängde ju förbi UM igår och det visade dig att jag inte var gravid! Piuh, men dock kan man ju inte vara helt säker så jag måste gå dit om 3 veckor igen och kolla.. Träningen igår gick jätte bra, lärde mig 2 nya saker igår! :D Är ju en riktig fegis men som alltid så visar det sig att volterna som jag tror att jag ska dö i är jätte lätt och inte allt läskigt, bara SKITKUL!

Efter träningen så åkte jag hem till F på värmdö. Han bor jätte nära mitt jobb så det blev extra skönt när jag började kl 8 imorse.

Nu är jag färdig duschad och sminkad, ska föna håret strax och bestämma klädsel för kvällens festligheter som börjar hos Caroline!


Ungdomsmottagningen

Hej svej!

Har vart vaken sen halv 10 då min pojkis tvingade upp mig. Nu ska jag till UM och kolla om jag har en bulle i ugnen! Efter det blir det in till stan en sväng förmodligen! Och sen träning i åkes halv 7! Träningen i tisdags gick as bra så jag hoppas att det går galant idag med! :)

Hörs senare


Nytt

Jag blir galen på alla dessa koder som ska ändras! Det gäller att vara riktigt koncentrerad så att man inte gör fel och förstör hela designen. Just nu håller jag på med den på en annan blogg, så när den är klar kommer den förhoppningsvis upp här! Men det kommer nog ta lite.

Bloggredigering pågår


Tisdag

Godmorgon!
Idag är jag nästan uppe med tuppen trots att jag är ledig. Tänkte dra mig in mot stan senare, tänkte kika på lite små saker och ett par boots! Men innan så måste jag träna! Måste! hörs sen!

Årsresumé med bilder

Januari



 

Februari





Mars





April





Maj








Juni






Juli










Augusti






September



Oktober




November




December




Black And White


Måndag

Jag blir galen på min kamera! Eller så är det datorn som det är fel på, som vanligt. Jag som har bilder att lägga upp! Plus att jag vill ändra min design med nya bilder. Det sög ju!

Idag har jag jobbat från 12-17 om någon undrade. Nu är jag hemma på värmdö och tar det lugnt. Går inte att leva i lägenheten där det är 17 grader!! Får se hur veckan ser ut, om det blir lite jobb skolan eller ej. På onsdag blir det samma tid som idag med gamlingarna iallafall! Fick höra att Kjell hade gått bort idag också :/ Som tur är förstår inte hans fru Gun det iallafall! Sötaste paret!

Hörs sen!

Söndag



Hej på er!
Nästan en vecka sen, sorry för det, men det har inte hänt särskilt mycket denna vecka förutom att jag vart med älsklingen och tränat en del! I fredags så blev det en dag med Moa, Philip och Filip. Först åkte vi ut till Philles jobb där han skulle fixa lite grejer, jag sprang in på H&M och köpte mig ett par skor som kommer användas mkt i vår till en skinnjacka! Mums. Efter det blev det middag med alla 4 hos Philip där det slutade med att vi sminkade varandra och tog massa ruggigt fula bilder.

I lördags började jag dagen med att gå på bolaget, för att sen åka hem till enskede där jag mötte upp Emely. Anna som gick i vår klass fyllde 21 under veckan så igår hade hon lite folk hemma hos sig. Jag var rätt seg hela kvällen och var inte alls sugen på utgång, så vi stannade kvar där till halv 3 ungefär och åkte sedan hem för att natta kudden.

Idag har jag bara tränat än så länge. Var inte riktigt på humör och kunde inte ta kritik idag så det gick inte så jätte bra idag. På Tisdag hoppas jag att jag är mer laddad!

Nu ska jag slipa lite på mitt CV som ska skickas in till ett jobb :) Hörs sen


Måndag

Hej! Hur mår ni? jag mår sådär.. Hade feber i natt, eller feber var de väl inte, nedsatt temperatur kanske det heter, låg på 35, 3 i morse och mådde skit. Har känt mig spyfärdig hela dagen och har inte haft nån aptit alls! Är rädd att det börjar växa nånting där inne, fast å andra sidan har jag ju haft min mens 6 ggr på 1½ månad. Slå den ni!

Nu ska jag ta och spela lite vänd tia med mela och filip! haha, hörs snart igen!


Bad Day

åååååååååååååh ibland vill jag bara strypa min pappa för att han ska prata med en som om man vore hela jävla efterbliven. vilken jävla skit dag! Först klagar bitterfittorna på jobbet att maten inte är tilllagad tillräcklingt länge! NÄHÄ oj för det var ju mitt fel, fatta att det inte jag som är kocken nångång och inte rör den där vidriga maten som gör er feta! fan vad lack jag är.. Kamerasladden vill inte funka för den delen heller. fittdata.

Snart kommer F och gör min dag förhoppningsvis!

Söndag

Hellåå! Sitter på jobbet som vanligt och rastar. Just nu tränar alla mina gympa tjejer, jag har inte rört på mig sen i onsdags :O känner hur det börjar fetta sig runt magen nu! blä! får vänta till tisdag helt enkelt, eller träna på egen hand! Men jag vill volta!

Jaja, nog om min ångest. Efter jobbet ska jag hem och städa rummet och slappa framför datorn, kanske träffa min älskling också! Kommer med bilder då också! Funderar på att göra om layouten lite :)

PoK!


Dom här bjuder jag på! Hahaa


Winter


Lördag kväll

Nu är jag äntligen nyduschad och sminkad efter en kvart i solariet! Har inte solat sen i augusti så det fick bli en snabbis bara! Känner redan hur det börjar brännas lite i fejjan! Vet inte riktigt vad kvällen bjuder än. Kanske ska hänga med A och S till Emil för lite sällskapsspel, eller så blir det en kvälls fika, det var rätt länge sen man hann med det!

En pigg Denice igår efter nyår!

 


Lördag

Godmorgon!

Sitter på jobbet och smygrastar lite, det är så lugnt och dött här på helgerna. Hoppas dagen går fort! Jobbar imorgon också :/ Inga planer för kvällen än, blir nog inte utgång iallafall. Kanske bio?

Nyårsafton blev iallafall väldigt lyckat! Väldigt god mat, och sjukt mkt dricka fanns det! Vilket resulterade till att jag inte mådde så bra senare på natten. Så långvarigt blev det inte heller för min och f's del. Vi rundade av runt halv 3 tiden så båda var helt slut. Gårdagen spenderades först hemma hos Filips mamma, och sedan hos mig där det var strömavbrott i typ 2h!

Nu måste jag jobba lite igen! Hörs sen! :)