Första Advent med glögg till gamlingarna

Hejsan hallå! Första Advent å grejer, trevlans!

Idag när jag kom till jobbet var det julstämning, med tända ljus och julprylar överallt! Det serverades till och med glögg och pepparkakor till gamlingarna idag efter lunch, efterrätt och hela fadderruttan!
Förstår inte hur dom orkar käka så mkt som dom gör. Dom äter HELA tiden. Först är det lunch kl 12.00, sen efterrätt, sen kaffe + kaka. Allt det här brukar ta någon timme eller längre, sen klockan 14.00 är det fika igen. Sen 16.30 är det middag. Haha vissa är så mätta efter lunchen så att dom sitter kvar vi bordet ända fram till middagen. Sötisar :)

Nu är jag hemma, sitter och kollar på Wallander, spännande! Imorgon börjar jag klockan 1, så det blir lite sovmorgon, sen upp och träna!



Lördag kväll

Blev en hemma kväll! Somnade nästan direkt när jag kom hem efter jobbet med en jävla ångest. Vaknade upp 1½ timme senare och då var det dags för ännu mer mat. mat mat mat... Har kollat på Stjärnor på is och Tack gode gud.

Om en stund ska jag lägga mig. Måste va pigg imorgon när jag ska upp till jobbet igen.
Tänkte bjuda på lite bilder från i somras, för det här ska ju trots allt vara en "bild blogg".


Midsommar hos Filips släktingar, sjukt fint hus!


En tidig morgon hos Greta! Minnen från den här kvällen! haha :D


Natta fyllde år! Jag och Helena på bilden, haha


En dag hos Helena


"Familjen" Greta, Nicolas och Fanny


Inflyttnings fest hos Fanny C


En dag hos Filip


Espresso House med Greta och Fanny


Fotboll hos Amanda


På någon Ö


Grillning med Filip, Philip och Moa


Bad med Greta, Fanny och Nico.  Ps. Greta på bilden är SINGEL för alla er killar där ute ;)


Wakeboard på Ingarö

Jag är död..

..För tillfället. Mina fötter gör ont för att jag har stått upp och sprungit runt hela dagen. Gamlingarna är så roliga :) Blir glad bara jag tänker på Gun och Kjell! Ett par som är knäppa och vimsiga båda två, men dom är så söta, och vet aldrig vad dom pratar om :)

Min mage gör ont, har ätit för mycket :/ skulle helst vilja lägga mig nu och vakna på måndag eller nåt.
Ångest har jag också. Ne nu ska jag ta en tupplur, sen får jag se om det blir en fika med Moa eller om jag stannar hemma och tar det lugnt bara.

Pusspuss

Lördag

Tjena! Kan inte vara många uppe nu en lördagsmorgon.. Men det är jag, för jag ska upp och mata gamlingarna.. Och idag är det inte lite käk dom ska få i sig heller! Hoppas dagen går fort! Efter jobbet ska jag kvälls fika med Moa om hon nu inte har glömt det :P Sen blir det hem och sova, för imorgon blir det jobb igen.

snabbis

Nu ska jag iväg och träffa Bente, Johanna och Angela! Fest i stan, vet inte vart än ;p Får se om jag träffar Filip och dom senare, man vet aldrig hur mkt det kan spåra med just dom här tjejerna! :D:D Mina älsklingar! :) Hann inte ta kort på min outfit, men jag har på mig en blå penntjol, ett svart linne som är djupt i ryggen och urringningen där fram, svarta leggins och ett par svarta höga stövlar! woooaaallaaa. Ni får tänka er istället hur det ser ut ;)

Puss mina pinglor

Har tråkigt.

Uttråkad. Sitter och väntar på middagen nu som tar sin tid. Och jag har väldigt tråkigt just nu. Vet inte om jag ska in till stan för Filip kan man aldrig bestämma sig för nåt. Vill ju inte stå och hänga där i butiken när dom jobbar och försöker sälja en massa. Sen kokar mitt ansikte snart upp, jag tror inte jag har feber det är bara jätte varm och lite röd flammigt, som att jag är påväg att bli sjuk.  Pappa snackar om att det kan vara strålning från datorn (haha) för jag blev kokhet just då, och sitter ju som sagt sjukt nära skärmen.. Man vet ju aldrig..

Här har ni en 32 lista, mer kunde jag inte komma på för stunden.. :)

1. Jag har tränat gymnastik i 14 år
2. Gick dansutbildning på Kulturamas fria gymnasium i 3 år
3. Jag har lärt mig tycka om bubbelvatten
4. Jag har endast haft ett förhållande
5. Jag har haft ost fobi
7. Jag är för det mesta en riktig fegis när det gäller gympan.
8. Om jag ska lära mig en ny volt, ser jag i huvudet hur jag dör eller gör illa mig.
9. Jag har opererat mig
10. Jag älskar Sushi, men äter det nästan aldrig
11. Jag får ständigt nya irriterande tvångstankar som jag måste utföra.
12 Den nya är; innan jag går och lägger mig måste en Passians på Ipoden gå ut. Vilket kan ta ett tag. 
13. Jag har vart vaken över 3 dygn på raken
14. Jag har aldrig testat droger
15. Min armbåge har hoppat ur led och tillbaka
16. Jag var gravid för ett år sen
17. Folk tror alltid att jag är dryg och bitchig :/
18. Jag har aldrig haft utegångsförbud
19. Jag är perfektionist och måste ha kontroll på vissa grejer
20. Jag har aldrig tyckt om smör, hade fobi och började gråta när jag var mindre
21. Jag blev av med oskulden när jag var 17
22. Jag har bara haft sex med 2, är inte som ni tror ;)
23. Jag är AIKare
24. Jag önskar att jag vore lite längre ibland
25. Och att jag hade bruna ögon
26. Jag har blivit mer svartsjuk på senare tiden.. inte bra
27. Min första fylla var i 7an? På hembränt vin 
28. Jag är tidsoptimist, var extrem förut
29. Jag har en bula i pannan sen jag var mindre, Slog i huvudet i en iskana som jag stod och åkte ner för. ONT
30. Jag har gått i musikklass i 6 år.
31. Jag HATAR människor som sitter själva på bussen och lyssnar på musik på sin mobil utan hörlurar....
32. Jag hatar när man är nykter, ensam och jävligt trött på en buss med en massa fulla ungdomar som skriker.

update

Hej!

Nu är jag hemma från jobbet, lagom trött. Får se vad som händer ikväll, om jag ens ska göra något, jobbar ju trots allt imorgon till tisdag så energin måste ligga på top! Sen är jag pank också! jätte bra. Middag ska jag väl äta hemma också antar jag. Det är ju fredag.

Träningen i helgen missar jag också :/ nu när jag äntligen har super mkt energi att ta ut på volterna! Får ta igen de!
Just nu håller jag på och kollar på ett par glasögon! Min syn är inte så bra! Är väldigt närsynt, ni ska se mig nu tex. Kommer på mig själv när jag sitter 1 dm från skärmen och försöker se att jag har skrivit rätt. Försöker kolla ut ett par nu på internet, för jag vet exakt vilken modell jag vill ha, märke skiter jag fullständigt i. Bara dom är snygga och gör så att jag inte ser ut som en "hej kom och hjälp mig" när jag läser tidiningen eller sitter vid datorn.

Tuff båge med träskalmar.  Nåt i den stilen hade jag tänkt mig, fast hel svart.  Vi får se vad det blir! :)

Fredag

Tjingeling! Nästan så man är uppe med tuppen idag. Ska iväg och jobba snart, ska faktiskt bli skönt å göra något vettigt! Efter jobbet så åker jag nog hem en snabbig, gör i ordning mig och sedan drar till Core igen. Tror jag. Får se om jag bloggar när jag kommer hem! :)

Puss

Filmer

Tänkte bjuda på lite gamla filmer som både jag och Fanny Deak har gjort en gång i tiden! ;)
 


JNM Kval, hopp (Fanny Deak)


Juniorcupen, fristående (Fanny Deak)


Film av Fanny Deak


Läger från 2005, film av mig. (Gammal)
 

Snyggt framåt varv, JSM 2006?

update

Hej hopp!

Åkte in till stan tidigare idag och gjorde Filip sällskap när han gymmade. Sen drog vi till Core och hängde där under deras utförsäljning. Är hemma nu och käkar lite middag. Imorgon blir det jobb, även Lördag till Tisdag! Och nästa helg är det JSM, åååh va jag längtar, ska bli kul och kolla på!


Dagens

    


godnatt.

Ne hörrni! Det blev inte så många bilder, för alla var skit tråkiga. Får ta på nåt mer intressantare imorgon, kanske på det jag har på mig. För jag har trots allt köpt en jävla massa prylar den här hösten som ni nog inte har sett. Imorgon ska jag även ut å söka jobb. Sen förbi Core!

Nu ska jag sova, helt slut efter min promenad och träning!
Sov gott!


Vinter









Trippelskruv

Tjingeling!

Kom hem från träningen nyss! Gick rätt bra faktiskt, körde lite handvolt dbl skruvar, och sen ställde jag 2 trippelskruvar på trampolinen! :D Det var länge sen kan jag säga. Erkan ville självklart att jag skulle testa både handvolt 2½ och sen 3½ skruv på trampis, men det fanns inte så mkt spinn och ork i dom! haha. Det är ju roligare å stå på saker ;)

Nu ska ni faktiskt få lite bilder också, för kameran och datorn gillar varandra nu! Wiiihuuu

Promenad och en massa snö



Nu är jag hemma igen, Har vart ute på en lång promenad. Först stora spåret här i området som var jätte svårt att gå i för det låg typ 2-3 dm snö där!! Jobbigt var det men träning fick jag! En massa fina bilder har jag tagit också, men dom får ni se när min fuckade dator vill fungera med kameran!!! :@ Nu är jag jätte trött, nästan så att jag ska ta en tupplur innan träningen sen.

Tisdag

Vaknade halv 2.. Känns bra att halva dagen i princip har sovits bort. Något nytt Gossip avsnitt fanns det inte heller. Just nu sitter jag och kollar på DH. Funderar på om jag ska dra mig in till stan och sola. Bara för att göra någonting, röra på mig lite...


Utförsäljning på Core Sthlm 27-28 Nov

Lite smygreklam sådär för att göra Filip nöjd! Han och hans kompis Viktor ska ha en utförsäljning på på Core Stockholm den 27-28 November kl 18.00. Unika plagg för både killar och tjejer med nästkommandes års kollektion till grymma priser. Märken som tex DC, Element och Nikita.

Core Stockholm - Gamla Brogatan 27 (Hötorget)
27:e och 28:e börjar kl 18.00!

Kolla in priserna här!


Kakan som ska ge större bröst

Kakorna finns i chokladsojamjölk och jordgubbssmak och innehåller 50 milligram av örten Pueraria Mirifica som enligt tillverkaren har bröstförstorande egenskaper. En till två kakor om dagen räcker för att få effekt, lovar tillverkaren.
F-kupa motsvarar ungefär en DD-kupa i europeisk storlek.

- Som namnet antyder kan F-cup Cookies hjälpa dig att få större bröst medan du kopplar av och njuter av en god lågkalorikaka, heter det på hemsidan.Där säljs även andra produkter som innehåller örten, till exempel tuggummi, kräm och sprej.



Haha det här var det sjukaste jag hört på länge.

Update

Helvette vad det snööar! Men här ska vi inte klaga, för när hade vi varga vinter här i stockholm senast?? :O Minns inte ens! Super mysigt :)

Idag blev det en fika med Marre på Dellan.
Gud vi har inte setts på år och dar känns det som! (Vi två har känt varandra sen dagis typ och har gått i samma klass upp till nian och umgicks varje dag.) Efter dellan drog vi ner till hamnen och drack lite annat och snackade en massa skit.

Nu är jag hemma och har precis fått i mig middag. Är rätt trött, så det blir nog TV hela kvällen för min del.

Måndag

Måndag igen. Tiden går så fort. Om en månad är det Julafton redan! Åh va mysigt :) Idag ska jag fika med Maria som jag sa tidigare, väntar på att hon ska ringa. Ska hoppa in i duschen snart och fixa mig lite, sen på vägen dit gå ut och ta lite fina vinter bilder! Och hoppas på att dom vill in i datorn sen, vilket jag tvivlar på. det brukar gå i perioder :S


TV mys i snöstorm

Jag är döööd efter idag. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på Wallander - Luftslottet.


Dagens låt

Veronica Maggio - Stop


Söndag

Hello! :)

Var ju på Winter Jam igår. Så jäkla grymt! musiken är grym och skid,snowboard och cross åkarna är stört galna! Var där i 5 timmar och det kändes i fötterna kan jag tala om. Urinvägsinfektion fick jag på köpet också :/ Men ajg tror det har gått över nu. Filip läste att man ska dricka Lingon eller Tranvärs saft för att det ska gå bort, så idag på jobbet har jag hällt i mig en massa!

Nu har jag precis kommit hem. Är jätte trött och snöstorm är det också.

Imorgon blir det en fika med min barndomskompis Maria. Först hade vi tänkt dra in till stan, men det får nog bli här på Värmdö istället med tanke på att det ska bli riktigt Oväder imorgon och nu över natten.
Btw så krånglar datorn och kameran med varandra igen :/ as störigt. jag som har bilder att visa.


Alkohol och pingis

Tjena!!

Kvällen började med att jag åkte hem till Julia och Annie ute i Kristineberg där dom har deras lägenhet. Snackade och drack öl, (dom var as packade, haha) sen drog jag och julia till ett ställe på söder, tror det hetter Boule 1 eller nåt sånt. Ett öl hak där Rund Pingis var det roligaste jag testat på med fulla människor runt om kring! Själv körde jag en lugn kväll. Men det var skit kul ändå. Sen fanns det en massa andra spel och grejer man kunde testa på. Absolut ett ställe ni borde gå till om ni är trötta på alla stureplans ställen eller andra liknande där man bara dansar och är apfull!

Nu är jag hemma, jätte pigg vart jag också efter promenaden hem i typ 5 minus!

Imorgon blir det Winter Jam!


Dagens låt

Brandy - Right here (Departed)


Fredag

Hej bloggen och alla ni där ute! ;)

Sitter och käkar på min Smootie, den är alldeles för tjock för att dricka! haha. Ska snart hoppa in i duschen och sen sticka ner till arbetsförmedlingen! :) Sen få vi se vad som händer, jag borde söka jobb :O typ Coop eller ica, eller åka till forum eller sickla och lämna till klädaffärer!!!! fattar inte varför jag skjuter upp det hela tiden, har alltid nåt att skylla på. Aja.

Skriver senare! Puss

Sofiaflickorna, film av mig.



Gud vad jag saknar alla J-tävlingar! Så många minnen med er <33

Grym!!


Onsdag kväll

Hemma från träningen nu! Det gick faktiskt rätt bra! Jag var taggad men min kropp ville inte riktigt, kände mig tung och när jag sprang kom jag inge vart. Men det blev en pik tsucka som jag inte kört på........????? jag minns inte ens, och några handv dubbel skruvar, och dom ska vi inte ens snacka om, för jag brukar bara klara av att köra dom i åkeshov, för där har dom ett super dunder tumbling golv som man flyger av, men det i enskede måste man ha en helt annan teknink! (för er som vill veta, ha lite uppdatering hur det går i gympan liksom) JSM om 3 veckor. jag vet inte om jag ska hänga med, jag har ju en biljett eller en plats med ner, men jag vet inte om mamma vill. haha. Men självklart ska jag med om jag nu ska behöva betala allt själv!!

Går och luktar på mitt hår hela tiden, Linn använde nåt mouse som var jätte gott, eller så var det sprayen!
Nu väntar jag på ett samtal från Fille, om han ska komma hit eller inte!

 

Pics











Update

Är hemma nu från frissan! Hos min Linn som är sååå duktig! Här är hennes blogg: http://linnie.devote.se/ Man ser att hon är frisör, alltid skit snyggt hår! :) Jag blev superduper nöjd idag!!!

Onsdag

Jag har blivit en bokslukare, eller vad det heter :p. Igår läste jag ut boken som jag fastnade för dagen innan. Sen precis när jag gick och la mig hittade jag en annan i min byrå som jag läste ut på 2h drygt. Det var inte den tjockaste boken, men den vad ändå så pass spännande att jag inte kunde sluta läsa. Sen märkte jag att klockan var runt 3 tiden och dags att släcka lampan.

Nu är jag rätt seg. Ska ju till Linns praktik snart och slinga håret. Idag kör vi med mössa, annars har jag alltid gjort folieslingor. Men nu ville vi förändra lite! Bilder på håret kommer under dagen.

Får se om jag drar och solar efter det, eller om jag tar det imorgon. Det är ju träning sen så det kanske blir lite tajt med tiden.

Puss


GG



Nu blir det GG i en timme.

Update

Hej igen! Ska strax sova, Filip är här och kryper snart ner i sängen med mig ;).. Linn var här idag också, satte i Melas hår, och klippte mig! Tack tack tack! På onsdag ska jag till hennes praktik och slinga håret ljusare! :)

Köpte en ny tröja idag också, kan visa bild imorgon! Inte så märkvärdig.

Imorgon ska jag ta mig i kragen och gå till arbetsförmedlingen i Nacka. Min pappa blir snart galen på mig för att jag inte tar tag i saker, eller tar tag i mitt liv. Jag håller med honom!


Natti natti


Måndag

Hej hörrni! :)

Började läsa en ny bok i går, så det blev väldigt sent innan jag gick och la mig för jag kunde aldrig sluta läsa! Jag läser verkligen aldrig, men älskar det egentligen om jag får en riktigt bra bok!

Har magvärk efter min smoothie jag gjorde nyss, tror att jag gör lite för mkt! Eller så är magen fullproppad sen igår!

Dagens träning får bli en tripp på stan eller i Nacka forum! Ska kika lite i affärer för skoj skull, kolla ut lite vad man kan önska sig till jul kanske :) Och sen även kolla ut vilka butiker jag ska lämna ut CV:n till. Har ju ingen skrivare här hemma så jag får lämna ut imorgon helt enkelt! Men ut måste jag, i det härliga vädret som jag inte har sett på flera månader känns det som!

Ska hoppa in i duschen och fixa mig nu. Sen ta lite bilder på dagens klädsel och så!
Hörs sen! Puss

Natti natti

Nu ska jag gå och lägga mig i min gosiga säng efter snyft filmen, gud så sorlig den är :'( men den är bäst!

Imorgon blir det träning, ut och gå eller springa för nu börjar det bli lite panik! Ska även kolla lite jobb. God natt!


Ladder 49

Halloj!

Tiden går fort. Har fixat lite i mitt rum. Slängt en massa saker, och fixat ordning lite i min garderob som är för liten!!! Ska snart göra mig lite té och lägga mig i sängen och kolla vad teven har att erbjuda.

Ikväll kl 21.00 är det Sanningens ögonblick på 5an, Into the blue på 3an och Ladder 49 på 4an. Nästan så att man får lite beslutsångest! Men det får nog bli Ladder 49! Den är bra och sorlig!


Dagens låt

Maria Mena - Just hold me


SNÖÖÖ!

Stockholms första snö för året! Dessvärre stannar det ju knappast kvar på marken då det nästan regnar samtidigt. Men jäklar vilka snöflingor, hur stora som helst, nästan så att man kan tro att det bor en liten "Grinchen värld" där inne ;)

Mina föräldrar och min syrra håller på för fullt uppe i hennes rum, nya grejer ska in och så! Ska bli kul å se hur det blir! Snyggare än mitt rum tror jag! Hon har mkt mindre och lättare att möblera och göra mysigt.

Sen får vi se vad som händer, kanske fika? Om jag vågar göra av med pengar. Fick panik igår när jag kollade mitt kontoutdrag :O Jag har verkligen slängt iväg ALLA mina pengar på bara 2 veckor kanske. Hjälp. måste få ordning på mig själv och pengar, Typ skriva nån budget bok eller nåt :P

Så här tråkigt ser det ut i mitt neighbourhood :)


Hemmakväll






God kväll!

Igår blev det först en fika med Julia, sen in till stan och sola! Träffa Filip och följa med honom när han klipper sig, blev super snyggt! Sen drog vi hem till Moa, kollade lite Idol, sen åker Filip vidare till Snowboard filmen, jag Moa och Josephine sätter oss på Alberts och tar en fika! Sen drog jag hem till mig där Filip väntade :)

Idag var det träning i Enskede, lite rörigt för tiderna hade blivit lite fel. Sen efter det gick jag och Moa och solade vid gullmars. Testade nån Bronzer grej som man köper där för 20:- Super bra faktiskt!

Nu är jag hemma! Har gäster här på middag, så nu är man fullproppad och jätte trött. Jag vet inte om jag ska stanna hemma eller se om någon annan vill göra något? Känner inte för att vara ute för det är ju storm :O iallafall här på Värmdö!

Beck - Mannen utan ansikte visas idag på Tv 4+ 21.55 så den blir det om inget annat dyker upp antar jag.



En Kärlekshistoria

Jag är helt kär i den här filmen! :) Den här kan jag helt klart se om och om igen för man blir så glad och avundsjuk på deras kärlek! Ni som inte har sett den gör det. Det är en svensk film från 1970. 

 

Träning strax

Ska strax sticka iväg till träningen! Jag tror det är onsdagar som det minst är 7 trupper i hallen! Sjukt jobbigt! Men mot slutet är det bara vi och STG, och dom brukar vara rätt få!

Efter träningen blir det nog Té och En kärlekshistoria!


Lite filmer!


JSM 2007, 2½ skruv som lika varv, första och enda laget! :)


J-Cupen 2008. En väldigt bra tävling trots halva laget borta! :)


Grencuperna 2008

Guld

Tjingeling! :)

Tävlingen gick bra! Vi tog guld trots 2 fall. Men det gjorde ingenting :D Jag är så stolta över att vi kan rycka upp oss när halva laget sitter skadade på läktaren! Sånna här tävlingar är bra för oss, självförtroende ligger högt högt uppe nu!

Höstens 3 olika grenar i truppligan slutade så här för oss:
Matta: GULD
Fristående: BRONS
Hopp: GULD

I like!






Natur










Tisdag, Truppligan Hopp!

Godmorgon :)

Filip har precis dragit till skolan. Själv sitter jag i soffan med datorn i knät och kollar på MTV EMA för typ femte gången. Det är tydligen det ända som visa på mtv just nu..... lite irriterande. Uppe i tid är jag iallafall, gick upp vid 10! Till och med frukost har jag lyckats få i mig! Måste ju ladda inför tävlingen på bästa sätt, eftersom att träningen i söndags var ett skämt för mig.

Nu ska jag ladda ner nya Gossip och göra iordning lite Té! :)
Här har ni lite bilder från igår på mig och fille:




Kan meddela att det inte hamnade i min mun! Haha



update

Hej hopp!

Nu är jag hemma från stan. Behövde hitta ett par svarta mjukis byxor tills trävlingen imorgon, och det gjorde jag som tur var, men i lite för stor storlek. Kom även hem med en svart vanlig långärmad tröja, och ett par mörkblåa jeans från Cubus. Synd att min kamera inte funkar!!!

Väntar på att Filip ska komma och hålla mig sällskap :)
Puss så länge.


Måndag

Herregud vilket väder, storm och spöregn. Jag som måste in till stan och köpa "förenings mjukis byxor". Får vänta nån timme eller två och se om det lugnar sig, annars får jag ta det imorgon. Det är nämligen sista truppligan imorgon, Hopp!



Massa bilder!

   
          
  
   
     
     
   
   
 
   
       
   
       



Helgen

Bra träning i går, fick tillbax mina handvolt dubbelskruvar, sen lite 2½ till hårt. Sen blev det fortsättning på styrketestet. Höjde mig i vissa grejjer, som tex chins i barren, hah, trodde jag aldrig. Efter träningen trog jag hem till Moa och käkade middag, sen drog vi till Nivå och drack cider och hade trevligt! Sunkigt ställe, men billig dricka! ;) Blev lite för mkt sen när man skulle sova och mådde illa som faan.

Träningen idag vill jag bara stryka ett sträck över. usch. jag är så besviken på mig själv. Det är tävling på Tisdag, de sista som jag får vara med på nu i höst, och jag sabbar allt, vågar inte ens köra en dubbel skruv? HALLÅ vad är det med mig. Men på tisdag har jag förmodligen lite mer mat i magen, mer energi och världens bästa humör :)

Nu är jag död, träningsvärk som fan i armarna efter i går. Ska käka, hänga lite vid datorn, teven, sen sova!!







Snabb update

Ååå jag lackar på min kamera, eller datorn.... äckel dator. Måste packa ihop lite grejer nu, för efter träningen blir det middag hos Moa sen utgång, eller öl på nåt hak! Haha. Så det blir ingen uppdatering förän imorgon, om jag hinner med det, träning då också!

Puss

Lördag

Kvällen igår spenderades framför teven med Filip. Vi kollade på dont mess with the Zohan igen, så jäkla rolig! :D Sen blev det idol och mys :)

Nu har han precis gått.. Ska om ett tag åka till träningen... ända till bromma. jag orkar inte. Det värsta är att jag åker vid 2 och kommer hem runt 7. Hela dagen är borta. Fast jag hoppas att träningen går någelunda bra i den hallen, så att det var värt resan dit. Men självklart vill jag ju träffa mina tjejer också! :)

FRIDAY!

Halloj! :) Seg dag igår, hände inte så mkt, så därför inga inlägg! Kollade på MTV EMA som alla andra skulle jag tro :) 

Sitter och käkar frukost nu, haha halv 2.. Får se om Filip kommer hit snart och gör mig sällskap! Det är även fredag och det ska bli kul och se vad denna kväll bjuder på! :)

Puss så länge! btw, min kamera vill fortfarnade inte kopplas in i datorn! :/

Update

Hej! Oj vad klockan blir mycket, hatar att vi har så sena träningar! Blir middag vid 11 tiden liksom, inte så kul. Ska snart sova tror jag och gå upp i tid imorgon.

Träningen gick rätt bra idag, körde lite bakåt skruvar, vilket jag aldrig gör nu för tiden.. gör väl ingen nytta på träningarna om jag ska vara ärlig, men nu bli det ändring på det. Var helt seg i kroppen, inga levande muskler här inte.

Hm, vad ska man göra imorgon då? sånt man märker i guess.. Ska in och sola iallafall. Städa huset lite..

Sov gott.

Onsdag

Tjohoo! Precis fått i mig frukost! Smoothie som alltid, kan aldrig tröttna, så nu är jag riktigt mätt! Måste se till att få i mig mycket vatten idag och alla andra dagar också of course, för jag har haft vätskebrist i över en vecka nu! tror jag.. för det svartnar för ögonen varje gång jag reser mig upp, och då menar jag verkligen varje gång.

Ska träffa Moa om en stund så nu måste jag börja göra mig iordning. Blir nog inget bloggande föränn jag kommer hem från träningen ikväll och det blir runt 11 ikväll. Hoppas träningen går bra idag, sist så blev det en massa tårar och snack med tränaren. Ingen motivation osv. Men hey det är ju truppis snart igen, nästa vecka faktiskt. Så idag får jag skärpa mig och röra på fläsket. :D


Puss så länge!


Bilder från studenten


























Måndag

Hejsan svejsan!

Kom precis hem från stan. Har vart och solat och köpt 2 par strumpbyxor i rött och blått samt ett par knä strumpor i svart. Nu har jag så det räcker! Det fungerar fortfarande inte att lägga in bilderna från min kamera :/ får testa sen igen. Nu ska jag käka nåt, bye bye!




Suck

Att det alltid ska vara fel på nåt! Min ipod har hängt upp sig, kameran vill inte kopplas in i datorn, hela datorn har säkert virus, och det går heller inte att ladda upp bilder här. Trött man blir. När det funkar får ni se bilder från min Student!

Update

Det blev aldrig någon fika i hamnen för det var tydligen stängt! Har istället suttit bänkad framför kanal 5 i några timmar nu och kollat på en hel drös med serier. Just nu Gossip som jag redan har sett, men det här avsnittet är bland dom bästa. Ska snart gå ner och göra iordning lite Té.

Imorgon blir det jobbsökning, sola och gå förbi Gina för att köpa nya strumpbyxor.



Söndag

Hej hörrni! :)

Jobbade 9-5 igår, drog sedan hem till Caroline där hon och dom andra tjejerna hade fixat middag! Sedan blev det lite Singstar innan vi drog in till Stan på förkrök! Johanna blev så klart på tok för full efter ett tag och allt slutade lite i kaos. Men som tur var fick vi hem henne till Värmdö. Underhållande var hon iallafall, nästan för mycket! HAHA. Nog om det..

Nu ska jag träffa Greta och Vicky och ta en fika i hamnen! Kameran får följa med!

Puss