no life

jobba - träna - sova - jobba - träna - sova.
mitt liv just nu, helt seriöst. åkte hemifrån runt halv 7 imorse, kom hem för nån timme sen.
nu blir det dusch, sen sooooooooooooooooova. imorgon blir det jobb och träning såklart.

på fredag blir det lag middag + utgång. LÖNING
på lördag blir det nog en heldag på stan innan jag ska på inflyttningsfest.
söndag = träning.


Lördag

Hej där!

Gårdagen började med jobb, sen in till stan för att gå på bolaget och hem fixa sig innan jag skulle tillbax till värmdö igen. Det är inte alltid man har vägarna förbi Torsby Sjöväg där Mimmi precis flyttat med sin pojkvän så när jag gick av bussen och skulle få en vägbeskrivning av henne så blev det helt fel. För det första så fanns det kanske 1 gatulampa per 100 m så det var ju omöjligt att hitta + att jag gick åt helt fel håll med alldeles för öga klackar på mig mitt på vägen med min mobil som ficklampa! haha tillslut kom jag rätt iallafall, till en liten men väldigt fint inredd stuga :) Hann dock inte stanna länge innan vi behövde ge oss av in till stan igen.

I Slussen träffar vi på Pamela. En 40 årig transvestit som hade alldeles för mkt glitter i fejjan. Sen vill ni nog inte veta vad vissa gjorde med honom.. haha

Mötte upp min syster och Mirelle för att börja kvällen på Nype. Vet inte om jag gillar det stället eller inte, men igår hade jag iallafall kul där, visst personerna där inne kan vi ju disskutera men musiken igår var great, vilket är det viktigaste! Kvällen blev rätt kort men ändå händelserik. Fick även reda på en nyhet som jag blev väldigt glad över :D

Sitter nu hemma i lägenheten själv och surplar på lite te. Winterjam på stadion är dagens planer.


d-ö-d

Det är torsdag. En helvetes vecka är över med alldeles för mkt jobb och 9h träning. Tänk dig att jobba från halv 8 till halv 2 på en skola, sen åka till en annan skola på en halvtimme och jobba där till kl 5. Sen skynda sig till bussen och förhoppningsvis lyckas ta en direkt buss in till slussen för att sedan åka ääääända bort till bromma för att träna 3 timmar. 3 dar i rad. Fyfan. skönt att det inte är träning för ens på söndag nu. Måste börja ta hand om mig och min kropp lite mer känner jag. mat och sömn skulle behövas lite oftare.

Annars då? vet inte om jag riktigt har ett liv utöver träning och jobb.. haha, hinner ju inte ens vara hemma i lägenheten. Tror jag har ätit max 5 måltider här under 3v. Stackars Josephine som aldrig får laga en utsökt middag till oss ;) Sen har jag gått och blivit rödtott/brunhårig. ska försöka komma med bilder :)

Imorgon blir det jobb från 12-17, sen in till stan och kolla på lite småprylar. Kvällen känns lite som ett frågetecken just nu,  men jag hoppas på middag hos mimmi + utgång. Helst lika spårad som den i GBG..


Monday




I'll be back