Hos Natta!



Mer kommer!

Måndag 18.36

Hej!

Kom hem från jobbet för en stund sen. Har legat i sängen och vilat lite till The Hills. Ska strax in till stan och träffa Moa. Imorgon blir det jobb som vanligt mellan 9-5, sen in till Forum med tjejerna och kolla resa till v 31! Blir förhoppningsvis Turkiet eller Rhodos!



Söndag

Halloj! :)

Jag och syrran åkte ju in till Grönan igår. Helvete va mycket människor det var. Men det förstod vi eftersom att det var Sommarkrysset. Vi hann iallafall åka Berg och dal banan 2 ggr, Nya Insane som var HEEEEEELT SJUK! Sätter mig inte på den på länge. Fyfan säger jag. Det var nog bland det värsta jag vart med om. Sen lite andra små grejer. Mötte sedan upp Filip som hängde med oss hem.

Vaknade runt 11 tiden för att dra till grisslinge och bättra på brännan. Jobb imorgon så ikväll har jag vart hemma bara och vilat ut mig.


Underbara väder

Kom precis hem från stranden! Kan inte klaga, gud så skönt det var! Nu är jag snart ikapp Bente som vart i Turkiet precis! Ikväll blir det nog Grönan, måste ju testa nya grejen lixom! 
Bilder från Nattas kväll kommer snart, nu måste jag hoppa in i duschen. Pussen

Eden Lake

Kom precis hem efter lite träning. Ska ta en dusch, sen lägga mig i sängen och kolla på Eden lake med syster! Hörs

Hej

Gårdagen då jag var ledig var helt underbaaaar! Drog till stranden runt halv 12 tiden med syrran och Moa. Låg där till halv 5 ungefär. Jag äääälskat mitt pigment. :D Efter det drog vi ner till Dellan för att fika med Julia, Carro och Johanna. Efter det blev det hemgång. Senare på kvällen kom CC, Linn, Oscar och Andie hem till oss för att röka lite vattenpipa och ha det trevligt.

Idag har jag jobbat. Blir även det imorgon. fyfan. Men sen är jag ledig i helgen iallafall, då blir det stranden och kanske grönan också senare på kvällen!

Nu ska jag starx ut och träna med Mela!


Natti natti

Har vart hemma hos mig med Julia, Syrran och Mirelle och kollat på film. Imorgon blir det stranden! jag längtar. God natt


Tisdag, back on track

Hej!

Jobbade i går, jobbade idag. So far har det vart SKIT FINT VÄDER och jag har suttit inne i alla sol timmar. Jag lackar. Imorgon är jag iallafall ledig. Ska lägga mig på playan tidigt och utnyttja min ledia soliga härliga dag. För sen ska jag jobba tor-fre också. bajs.

borde träna också, har lagt på mig någa bilisar under midsommarhelgen.. men äh jag orkar inte träna.. slapp har man blivit... Idag åkte gympa laget till Island på träningsläger. Kul för dom. Själv skippade jag det i år för att göra andra roliga saker för pengarna. Hoppas ni köttar gärnet!


jaja.. tänkte bara visa att jag är back on track igen lixååm. Så ni kan ju börja läsa och kommentera igen


Midsommar


Saknat mig?

Visste väl det! Min dator har faktiskt inte fungerat som den ska på sista tiden. Den är helt proppad med virus. Nu snodde jag pappas som jag egentligen inte får "surfa" på som han sa innan dom åkte ut med båten för ett tag sen.

Vad har jag haft för mig då? En jävla massa ska jag tala om.. fast jag kommer knappt ihåg. (måste kolla när jag skrev sist...) Haha oj över en vecka typ.. Okej Midsommar firades på Tynningö, på Andrea och Vickys landställe med ungefär 20 pers. Det var jääävligt lyckat faktiskt, hade as kul! Runt 9 tiden drar jag och Moa in till Tekniska för att möta upp Magda och Marika för att ta en taxi till en Herrgård i Sigtuna. Där mötte vi upp Philip och Danne..

Sjukt stort hus.. Konstiga och jobbiga människor. Men kul hade vi. Runt 3 tiden drar vi till Philips landställe som låg någon mil därifrån och stannade där till söndagen. Där tog vi det jätte lugnt, kollade på film, åt massa mat, fiskade och sånt! i like! det var typ det..

Ni ska få se bilder från midsommar snart också! Puss på er


Patrik 1,5


D


Måndag

Ännu en dag av min LEDIGA tid då det är pissväder. Kan ju lika gärna bli höst igen.. Jag känner mig lite deppig, vet inte varför. känner inte för nåt.. träna, äta, gå ut. vi får hoppas att det går över snart!

jag ska ta mer bilder lovar er! :)


Du

Fan! ja hatar att du finns här. du gör det så svårt. så svårt att radera känslor som jag har för dig. ändå vill jag vara med dig varje dag. för jag vet aldrig när den sista kommer. när jag är en i mängden som alla andra. jag är en idiot. jag önskar att du fortfarande ser mig..alla hör av sig förutom du som betyder mest. jag blir arg och önskar att jag kunde glömma ditt nr och aldrig mer ringa upp för att få din uppmärksamhet. men inget funkar. alla äcklar mig, ingen känns intressant eller snygg längre. bara du. Du som sakta försvinner från mig.

Söndag

Mötte upp josse runt halv 8 tiden igår. Vi solade på söder innan vi skulle fixa oss för utgång. Jisses det gav verkligen! Hem fort som fan till Josse för att sminka oss och börja föra. Sen blev det Laroy hela kvällen, då även Moa och Phille joinade oss. Vi blev bjudna på en hel del sprit som slutade med besök på toaletten och bye bye till stället.

Idag vaknade vi upp runt 1 tiden. Josse mådde skit. Beställde Pizza express. Degade framför teven några timmar. Åkte sedan hem.

godnatt!

Lördag

Ännu en dag med skitväder. jag orkar inte. Har vart på Ikea och lite andra varuhus med mina päron idag. Nu är jag hemma igen. Laddar över lite bilder på hårddisken, funderar på att träna, eller sätta på en film. Blir kanske utgång ikväll.

Vill bara här ifrån, bort från allt och alla till värmen!

Jusste igår så sprang det en grävling mitt framför benen på mig när jag skulle gå hem i mitt område. Vad fan gör den här? Bland radhus.. Dom som brukar vara jätte skygga. Blir lite rädd när den lever här mitt bland barn och andra djur.

Fredag kväll



Hej på er!

Hoffmaestro var planerat från början, men vi bangade eftersom att varken buss eller tåg från täby gick efter kl 1 in till stan igen, och det började ju kl 12.. Mötte upp Moa, Mikaela och Emelie runt 5 tiden på Mocco där dom satt och fikade. Sen drog jag och Moa till Mikaela jobb (Vapiano) och svullade dom godaste pizzorna på länge! Sen blev det snaps då även Greta, Sara och Josse kom förbi!

Nu är jag hemma, ska slå på en film snart, har fått typ 15 nya filmer :D
Puss

Äckel data!!!!!!!



Just nu vill jag skjuta sönder den här datorn! Ljudet funkar typ inte, ipoden, hårddisken och kameran vill inte kopplas in! :@ Får försöka senare. Jag som har massvis med fina bilder på Moa från hennes student som jag vill visa. Ny musik vill jag också ha.

Fan va sur jag blir. Inget går som det ska idag.
Hoppas vi kommer in på Hoffe även fast att det är 21 års gräns.. jag är väl den som är närmast att lyckas.

HOFFMAESTRO IKVÄLL!

Godmorgon! ska strax gå ut och röra på fläsket. Sen in till stan vid 3 och möta upp Moa. Kl 7 blir det avskedfest för Joanna i laget som åker till USA i 1 år. Sen kl 12 HOFFMAESTRO! naaaaaaaaaaajs..

Puss

Onsdag

Igår tog min älsklings tjej STUDENTEN!!!!!!!! Moa såklart! Tog en massa fina bilder på utspringet som ni ska få se när jag har tid att sätta in dom! Hennes mottagning var jätte lyckad! Nu ska jag jobba i 3 timmar, sen ska jag på Börres mottagning som går ut Frans idag! :D

Söndag

Heeeej!

Igår träffade jag Moa på kvällen. Vi satte oss på utekompaniet och myste lite!
Idag har jag jobbat från 9-5 som vanligt. Men nu är jag ledig i 2 jääävla veckor!
Fyfan vad det ska bli skönt. Jag ska träna som en galning och få min snygga kropp tillbax.
Sen hade jag tänkt bli svart om solen tittar fram. Då är jag rätt nöjd!

Nu ska jag ta en tupplur och få tillbaka lite energi, sen ta en promenad.
Blir till fint väder till helgen så blir det kanske segling. Har ju inte vart på båten sen 2006...

Lördag

Halloj! Nu är jag utvilad efter många timmars sömn. Är hemma hos Greta just nu! Får se vad vi gör nu och sen. Jobbar imorgon som sagt. Sen är jag ledig i 2 veckor framåt!!!!!!!!

Puss

1 år!


Fredag kväll



Onsdag:
Jobb 9-5. Träning 18.30 - 21.30.

Torsdag: Jobb 9-5. In till stan för att gå på Josses mottagning. Mötte upp Greta och Sara senare på kvällen för att gå på Värmdös slutskiva.

Idag: Jag var bokstavligt talat död. När väckarklockan ringde på mobilen efter knappt 4 timmars sömn ville jag skjuta mig själv. Men det var bara att stiga upp och gå till jobbet. Ont som fan hade jag i kroppen, men jag tog mig igenom dagen till slut. När jag kom hem fanns det bara en sak att göra! SOOOOOVA! Blev väckt efter någon timme då det var middag med en utvilad kropp, dock inte så hungrig då jag har käkat för en hel skolklass bara idag. Jag längtar tills mina lediga dagar kommer nästa vecka.

Nu: Ligger i sängen och kollar runt på facebook. Känner att den där tuppluren på en timme inte gav så mkt ändå. Dags att lägga sig och förhoppningsvis vakna upp till lite sol imorgon. Skönt att det heller inte är någon träning! Bort med fula muskler!

Tisdag

Godmorgon!

Ska gå upp snart och göra mig i ordning. Tänkte kolla lite i stan efter några fina sommarklänningar och lite annat. Kl 3 är vårshowen! Ska bli så kul :D

Puss på er! Hoppas ni har sett bilderna på face!

Godnatt



Hemma igen för några timmar sen. Vi satte oss på en uteservering vid medborgarplatsen och åt en god middag. Nu håller jag på att ladda upp bilder från SM på facebook. Det går lite segt men håll utkik! Godnatt

Måndag

Hej på er!

Helgen var helt underbar. Vädret, hotellet, lördagskvällen och gymnastiken! Kunde inte ha blivit så mkt bättre. Okej, kanske placeringen. Men vi är ju nybörjare så vi hade inte direkt några högra förväntningar. Bilder kommer upp senare.

Idag har jag jobbat hela dagen. Är helt död! Nu ska jag in till stan med min syster och mamma för att äta middag!
Imorgon är jag ledig. Det ska bli skitvädet så då ska jag passa på att kolla på nån fin klänning. Kl 3 är det VårShow på värmdö gymnasium och vid halv 7 tiden ska jag träffa två gamla klasskompisar som jag inte har sett sen studenten!!!!

Tråkigt för 90orna som tar studenten på torsdag när det ska bli svinkallt.. ha ha ha