Perfekt sommar

Hej! tänkte bara visa att jag finns.

Gotland var heeeeeelt GALET! Drog hem lite tidigare under fredagen istället då vi var helt slutkörda. Hem til Nynäs där emely och malin bor för att sedan på lördagen kolla in Hoffmaestro som jag avgudar. Dom är BÄST live, så jäklans bra.
Efter 8 dagars non stop krööök så fick det vara nog. hem till sthlm och min sköna säng. Sätta igång med träningen, chilla med kompisarna här hemma.

Golfen igår. säger bara HAAAAAAAAHA vad fan hände? fattar ingenting nu dagen efter hur fan vi ens kom in efter 1½ timme typ. kul var det iallafall och full som en kastrull gled jag hem till jullet på lite friterad vårrulle.

På lördag drar jag till Turkiet för att festa, sola bada och träna! längtar

Nu har jag sovit några timmar. inte tillräckligt men sånt hinner jag inte med idag.
måste vakna till liv nu  och fräscha till mig! vi höres när jag har en dator igen!

Gotland

Hej! Jag lever.. Om någon bryr sig!
Är inne på fjärde dagen här på Gotland. Idag tog vi en trip till Tofta för att bättra på brännan. Annars är det utgång varje kväll, för det mesta Gute som vi alla tycker är bäst då Bur endast har ett tråkigt dansgolv..Imorgon blir det Kallis, förhoppningsvis torsdag och kanske nån dag till om kroppen vill. Det enda som suger är att dom lär höja inträdet så sjukt mkt där med.

Det är läskigt hur mkt pengar man gör av med så fort. Fick en chock sist jag kolla bankkontot. haha och så hade jag fortfarande 6 dagar kvar här.

Jaja.. bilder får ni när jag kommer hem på lördag eller söndag. Hemma en vecka sen TURKIET!

Segling

Mina päron var ute och seglade precis, men kom hem nu när ovädret bröt loss! Här är lite bilder från pappas kamera :)


Torsdag

Jobb 9-5. Jobbigt och ångest över allt. Sen in till stan för att träffa några i gympan på en fika! Jag var hur seg och trött som helst, men det var mysigt ändå. Tog bussen hem mot värmdö, gick av en busshålplats innan min för att få en liten promenad i spöregnet. Nu har jag nästan packat klart allt till Gotland. Jisses va mkt det blev, var tvungen att älja bort några skor!

Pappa hittade en as cool gul regnjacka som legat och skrotat både i båten och förrådet. Blir perfekt nu när det tydligen är risk för översvämningen där nere :S

Jag hoppas att den här veckan får mig att tänka på annat än just dig och andra jobbiga saker som poppar upp. Behöver verkligen göra nåt kul nu.



Bjuder på en hel snygg bild! så här ser jag oftast ut så ni vet.. haha

Bente 18 år!



Haha jisses va snygga vi kan va ibland!

Det var inte igår!

Hej på er!


Ser att jag vart lite upptagen! Har snart inte bloggat på en vecka. Men nu ska ni få lite uppdatering och bilder.

I lördags jobbade jag från 9-5. Hem fort som tusan och fixa sig, och sedan hem till födelsedagsbarnet Bente som ÄNTLIGEN fyllde 18! Vi har väntat i 3 år nu, men nu var dagen här. Full som fan blev jag på hennes goda bål. In till Amba och fortsätta kvällen där. Hem med halv 3 bussen för självklart var det ju jobb dagen efter.

Söndag: Jobb, sen in och fika med gympatjejerna som hade haft en trevlig middag dagen innan som jag missade. Tog igen allt snack med en fika då. Vi skrattade och grät och gjorde den bästa låten! haha. Hösten kommer bli riktigt spännande och allt kommer verkligen kännas som en nystart! Vill inte avslöja någonting än för er gympamänniskor som läser min blogg. men ni kommer nog bli överraskade!

Efter det så hängde jag med Moa, Phlip, Danne och David. Gick till en liten krog och svulla pizza, sen en lång omväg hem!


Måndag: Filmkväll hos Moa med Philip, David och Frank.
Tisdag: Gymmade med Moa på hennes jobb. Efter det fika på Freco... Hem till Carro på Värmdö en snabbis. Sen till Bistraud för en cider. Och sen träffa Filip en sista gång på länge... :(

Det var nog allt som ni har missat i mitt intressanta liv! :) På Lördag drar jag till Gotland i en vecka. Kommer blir så jävla braaaaaa!


Åska

Vaknade av åskan och att hela huset skakade!
Har alltid tyckt om oväder på morgonen men det här va lite väl läskigt :S Nu är det iallafall sol. Funderar på om man ska kila ner till Kallsi och sola å bada där ett tag. Väntar bara på S och B!


Allt är underbart



Bjuder på lite bilder som jag tog nyss i trädgården.. haha

Jag lever livet och njuter fullt ut.
Lever på onyttigheter och pressar i solen. Kan det blir bättre. Snart (förhoppningsvis) blir det Gotland, som kommer blir as najs! Sen v 31 blir det Alanya i en vecka. oj vad jag längtar. Du åker ifrån mig och jag längtar nästan. hejdå!

Nu väntar jag på att Mela och Linn ska hålla mig sällis här hemma! Kanske ta en nattbad sen :)


Fjäderholmarna


Onsdag

Typiskt att det ska bli molningt när jag är ledig!

Måndag: Drog in till stan och mötte upp Philip Moa & David. Köpte lite mat och spelade Kubb vid fridhemsplan där Moa bor. Riktigt kul hade vi!

Igår: Jobbade från 9-5. In till forum där jag mötte upp tjejerna för lite shopping och kolla resa till v 31. Hittade en as bra som ska beställas idag! :D Efter det mötte jag upp Moa och Angelica för att ta en båt till fjäderholmarna där lite folk var! Jätte mysigt ställe verkligen!

Nu: In till stan med syster och kolla lite, sen till forum igen!

Pussss