Söndag

Godmorgon!

Sitter och käkar frulle nu! Jag och Björre tänkte kolla lite i Globens köpcentrum innan träningen börjar idag. Dom andra gympisarna SOVER så synd för er! ;) Hoppas det går bra idag på träningen! jag vill verkligen, laddar med en stor frukot nu, och sen borde jag nog kunna trycka i mig lite lunch också! För idag ska jag kämpa och stå på allt! 3 veckor kvar nu bara!

Igår blev det utgång med Angela och Ullis till Cafet först, för att kolla in när Jason Derulo var där! En snabbis på Zanzibar och sen till Pure! Var rätt seg så jag drog väl runt halv 3..

Hörs efter träningen sen!


Update

Nu blire ugång med Pullan och Angela, vet inte om det blir Sara också! Spontanutgång.. Har inte ens nåt å föra på! Får se hur denna kväll slutar med dom här 2 tjejerna! haha galet. Ska kolla om det finns nåt vin här hemma nu! Kanske ses där ute i vimlet :) Kör på en avslappnad outfit: Ljusa jeans, slappt svart linne med djup urrungning i ryggen och massa armband! Till det har jag nya pälsjackan och mina boots. känner mig as cool! haha nat

puss på er


Lördag

Blve en tripp på stan i dag i regn vädret.. Kom med lite godsaker så som 2 slappis tshirtar, en väska, en jeans jacka, en pälsjacka (fejk), smycken, svart bikiniöverdel, solglasögon (har blivit en sucker för det) och smycken.. tror det var allt! :) Löning är najs, och det bästa är att jag är en billig shoppare!

Får se vad som händer ikväll, snart blir det middag iallafall!

Puss och kram!


Mina top 3 vår jackor!


Fusk päls jacka H&M 499:- Jeans jacka H&M 299:- Skinn jacka H&M 399 (?) :-


Fredag härliga fredag!

Okej, idag var jag verkligen helt jävla D-Ö-D! Som grädde på moset fick jag jobbar över en halvtimme också, och det kan ha vart den långsammaste halvtimmen jag vart med om. Nu är jag iallafall nyduschad, pigg och fräsch. Planen var först att gå på bio med älskling, men vi skjuter upp på det tills imorgon eller någon annan dag. Ikväll blir det mys hos mig istället med massa chips och godis! Min ångest börjar svalna lite nu, för någon dag sen hatade jag min kropp, idag trivdes jag med min rumpa och bröst som försvann totalt för 2 månader sen! Får väl se hur det är på söndag när man tryckt i sig ett och annat! (och nej, jag spyr inte hemma när min familj är här.. iallafall inte nu!)


Nog om det.
Nätshoppar lite igen.. ajaj, inte bra, fast dock är det ju bara billiga saker för typ 130 kr.. Så det är "lugnt".. Imorgon ska jag in till staden och checka ut massa fina grejer! Vill ha en ny snygg pälsväst, billig och fejk!



Nya svarta ballerina kan man aldrig få nog av. Sliter alltid ut ett par under en sommar!


Torsdag

Hej hej hallåå!

Kom precis hem från träningen, är helt SLUT. Har jobbat 6 dagar i rad nu sen lördags och imorgon väntar en till. Skönt med vila från träningen nu till söndag. Kämpade på med alla varven iallafall, även om energin inte riktigt räckte till. Har märkt att jag förändrats jätte mycket när det kommer till att jag blir arg/ledsen på träningarna. Förr var det förr att jag var sjukt rädd för att köra och för att jag tvekade rätt ofta, nu är det för att jag inte står på allt! Blir så frustrerad! Måste hitta ett lugn till söndags träningen så att jag kör bra i stömmen!


Nu sitter jag och äter en jätte god hemlagad thai-wook blandning! :) Imorgon blir det jobb från 8-4. Sen Bio med älsklingen på kvällen. Måste ta igen lite tid som vi inte haft med varandra på ett tag nu. Är sugen på en FET shopping runda på stan under lördagen och sedan utgång. Någon som är på? :D



Skulle inte banga på hennes outfit! Någon som vet vart kavajen och västen är ifrån?


Onsdag

Hej!

Kom precis ut från duschen! Blev en riktigt svettig fristående träning idag då vi knappt hann andas för att vi dansade så mycket! Tur att tunnelbanan gick som vanligt också! Annars har jag jobbat på som vanligt idag med barnen! Samma imorgon med och träning i åkeshov på dirren..

Inga planer för fredag än, beror helt på väder och vind..

Hörs imorgon! :) Nu ska jag kika in HMs hemsida igen!

 

 


Tisdag

Hellou! :)

Jobb med minstingarna idag på skäret från 8-4. Det är TUR att bussarna går här ute på "landet" och att man inte behöver stå 3h tidigare för att hinna i tid till jobbet som vissa andra. :/

Tog en runda på götgatsbacken innan träningen och fick med mig lite bas kläder, ett par hängslen och lite smink.
Träningen gick helt okej idag. Kroppen var heltaggad men huvudet var inte riktigt med ibland. Mattan gick rätt bra till halvhård landning. Trampolinen var flummig men köttade på med några varv. På hoppet så hade jag ont i smalbenet och ryggen från trampo så det blev mest halvdanna volter till typ mage.. haha

Nu ska jag svara på lite frågor och sen gå och lägga mig!
Bilder på rummet kommer, måste bara få min kamera att samarbeta med min dator!



Bjuder på en liten "naken" bild.. Här låg vi och KLAGADE på att det var för varmt.
Om man jämför temperaturen från igår till den dagen vi var där nere så skiljer det nästan 70 grader! helt sjukt


monday

Sorry för dålig uppdatering. Känns som att jag går runt i en bubbla just nu. Drömmer om god mat, äter god mat, och äcklas något otrolig senare så att jag vill spy på mig själv. Äckliga tankar och hetsätningsattacker. Min älskling kommer jag inte kunna träffa föränn på fredag heller, för nu är det jobb och träning direkt efter 3 dagar irad :( Fan!

Nu ska jag gå upp på mitt rum och mysa framför teven. Älskar mitt nya rum :) Längtar till löning på fredag!!!!!



Här får ni en låt som går på repeat i min ipod!


maaaaaaat

Fyfan, 26 jävla minusgrader var det imorse när jag gick till jobbet. Hade dubbla kläder av allt! Jobbet gick rätt fort idag, skönt att börja veckan så! Har vart iväg och handlat nyss med mela och pappsen. Nu blir det pasta sallad till middag! Kan vara det nyttigaste jag äter på någon månad.. haha

Hörs senare!


äckelbetéende

ångesten äter upp mig. jag står inte ut med mig själv. wallander strax, ska upp och lägga mig på sängen innan. imrogon blir det jobb 8-4.

puss så länge

Virriga tanter

Hemma från jobbet nu. Är helt slutkörd och varm i ansiktet för att jag är så trött. Eftermiddagen var väl lugn, men Gun den lilla sötnosen var väldigt virrig idag och flyttade runt på alla besticken och glasen som jag dukat fram så fint! Jag vet ju att hon bara vill hjälpa till och "jobba"/städa, men idag hade jag verkligen inget tålamod med henne. Tur att hon är så rolig iallafall.

När jag plockade undan fikat så kommer hon med en stor tvål som hon snott från toaletten eller nåt förråd, så frågar jag vart hon har hittat den, och då svarar hon: "ja, jag vet inte rktigt, vad är det för nåt? Jag läser och säger att det är en tvål. "Jaha säger hon, det är den här killen här borta som behöver den här elektriska tvålen".. haha självklart lät det mkt roligare IRL. Det är så kul att tjuvlyssna på gamlingarna ibland vad dom pratar om. Elsa och Mary brukar ofta prata med varandra. Mary brukar oftast babbla på om något helt oförstående, medans Elsa svarar på finska som Mary inte alls förstår. Men ändå fortsätter som babbla med varandra.. haha så kul. Så kan dom sitta i flera timmar.

Nåja, försöker få in lite bilder i den här skitdatorn. får se hur det går!


Bara klicka hem!

Sitter på HMs hemsida, med VISA kortet brevid mig. Klickar hem lite billiga prylar så som ännu en bikini och ett par sandaler till min sko och bikini samling.. Dock är jag lite osäker på överdelen till bikinin. Brukar inte passa med 3kant överdel då "vi gymnaster" har väldigt muskulösa och breda axlar. Men å andra sidan har jag ju inte strand kroppen än! Det är ju trots allt löning på fredag så lite kan man få slösa nu..



Söndag - jobb

Hej mina söta läsare!

Höll på att försova mig i morse till jobbet, vaknade en kvart innan bussen gick! När jag väl ska ta mig ut ur huset så var det nästan omöjligt att komma ut för att det låg nån meter snö utanför dörren!
Nu är jag iallafall här, morgonen har gått relativt snabbt för att det är lite mer att göra på söndagar.

Juste, jag blev typ klar med mitt rum igår! Monterade ihop alla nya möbler, bytte plats på sängen och rensade hela rummet på massa skit! Nu behöver jag bara måla om, och byta plats på teven och speglar. Sen köpa till lite grejer till mitt sminkbord. Ska ta en bild när jag kommer hem så ska ni få se. :)

Puss så länge


Jobb fortsättning

Endast 2h kvar nu.. väldigt segt här idag, jag har ingenting att göra fram tills att jag ska servera middagen runt halv 5.. eller jag ska duka borden, men annars får jag väl slå mig ner vid gamlingarna och kolla på konståkningen! haha.. shit vad uttråkad jag är.

Fortfarande ångest över att jag inte ska träna imorgon. Jag får panik över att det är träning till hårt snart. jag har ALDRIG kört mina volter till hårt och det är fan 6 nya varv. Jag har inte ett enda varv som jag är stensäker och lugn med, alla varv är läskiga! Om exakt 1 månad står vi ute på golvet och kör våra volter direkt sänt med webb tv! hjälp säger jag bara. Kul iallafall att vårt lag 1 har chans till guldmedaljen. Dom har grymma varv, gäller bara att dom sätter friståendet så är inte medaljen långt borta!



Här har ni mig, kalasfull för några helger sen!


Jobb

Heeeeeeej!

Sitter på jobbet och rastar lite. Dricker mitt (faksitkt) efterlängtade kaffe. Brukar aldrig dricka kaffe, men det har faktiskt blivit några koppar den senaste månaden pga det kalla vädret.. Min kropp är inte alls van vid det så jag blir typ super hajpad av allt koffein! haha

Efter jobbet så vet jag inte vad som händer. Kommer förmodligen vara helt slut, och fortsätta fixa med mitt rum så att det blir klart någongång. Mina kläder ligger just nu som ett berg på mitt golv.. Är lite sugen på Bio också!

Hörs på min andra rastkvart sen! :) puss


Plugga vidare

Jag får lite panik angående plugg framöver. Jag ser faktiskt fram emot att börja plugga igen, men jag vet bara inte vad jag ska plugga. Funderar på att ta lite strökurser om lite allt möjligt, så att jag inte väljer ett program som tar 3 år så är det helt fel grej för mig. Jag har verkligen ångest över att jag inte har någon aning. Det som känns lockande just nu, men som jag inte alls har någon erfarenhet av är: Foto, design, datakurser - webb design IT, ekonomikurser..

Frågan är bara vilken skola kommer man in på här i sthlm?... Jag tror att folkhögskola är något för mig! Får helt enkelt spåna vidare, ska ju inte börja plugga föränn i höst så!


Fredag kväll

Hej!

Har vart ledig idag. Åkte ut till pappas jobb runt 4 tiden för att sedan åka tillsammans till IKEA. Fick med mig en hel del som jag nu sitter och monterar ihop. Det går inte bra.. Har lyckats med klädhängaren och mitt nattduksbord, men byråerna får vänta ett tag. Annars börjar jag snart gråta för att jag är så frusterad.

Jobbar hela helgen så det blir lugna kvällar nu. Vet inte vad som händer imorgon men någon utgång blir det definitivt inte i det här vädret. Läste att det skulle komma 30-40 cm snö..

Nu ska jag äta gottis och ta det lugnt med pappsen och zingo! :)


Björn Gustavsson


Bajs träning

Fan va sur och lack jag är. Jag var på riktigt bra humör idag och så får jag SÄMSTA träningen. Jag lovar att det vilar en förbannelse över att det ska gå skit när jag börjar träningen med trampett i åkeshov, för där gick det bajs åt helvete, stog inte på ett skit... Och mattan likaså. TUR är väl det att jag inte är den som ger upp längre efter ett varv. Blev många tårar idag men ändå rykte jag upp mig och körde tumblingpasset. Jag har inte tid med dåliga träningar, det måste måste måste gå bra på minst ett redskap varje träning. Nog om träningen, nästa blir på tisdag, för på söndag måste jag jobba :(

Försöker få i mig hemlagad pizza, den är jätte god men vill inte ner! men jag måste äta!!
Nu ska jag klippa ihop en tagga-till-tävling film om oss! som jag ska kolla på varje dag så jag blir glad!

Vi hörs imorgon och då ska jag vara på TOPP!


Linns konstverk

Här är resultatet med lite retuchering av mig



Rock-Docka-Twiggy

Hej folket!

Kom precis hem från mitt lilla modellande för Linn. Testade lite olika frisyrer och kom tillslut fram till en väldigt spejsaaaad och spretig variant. Slutresultatet blev väl en blandning av rock/docka/twiggy.. Ni får se bilder sen när jag fått dom av Linn.
Tydligen så var denna visning/catwalk som jag ska gå för henne lite större än vad jag hade tänkt mig. För det första så är den på ett hotell vid stuerplan där massa kända frisörer ska utsé bästa frisyridé typ. Jäller att verkligen ge 100% så att Linn tar hem det här!

Nu är jag hemma och vilar lite innan träningen. Tror inte att det har hänt sen.. hm somras kanske. Får alltid stressa direkt efter jobbet. Skönt att få åka med träningskläderna på och slippa massa packning.




Tänk er det här, fast med luggen uppåt, + lite mer lockar! haha :)


Bra friståendeträning

Hallå där.

Kom precis hem från friståendeträningen! Gick jätte bra idag för lag 2, (som jag är med i).
Det är ju inte så långt kvar till SC nu, så jag hoppas att allt sitter. Lite nervöst att vi är precis runt
6-7 personer på varje varv. Och förmodligen kommer jag tävla på antingen 5 eller 6 nya varv! SCARY!
Och det är verkligen från att aldrig knappt tävlat på bakåtvarv till att tävla på dbl pik eller från en 2½ skruv till fullhalf. Tack bromma och jävligt bra tränare säger jag bara!

Nu rinner tiden iväg här ser jag. Måste kila upp på rummet och kolla ut lite rockiga kläder som jag ska ha imorgon på Linns styling och modellfotande.. kommer se ut som en padda i allt. thank god for photoshop.. Köpte 3 nya strumpbyxor idag som kanske kan komma till användning imorgon. Även ett par till solglajjer, redan köpt 3 den här veckan! OM jag längtar till våren. Ska visa er dom sen :)

Hörs imorgon


Onsdag

Hej!

Tog en lååååång sovmorgon idag, riktigt skönt!
 Funderar på att åka in till Nacka Forum och kika lite. Orkar inte gå i stan i snövädret..
Friståendeträning kl 6-9 sen.

Veckans planer:
Onsdag: Frist träning. 18.00-21.00
Torsdag: Modella för Linn, kolla frisyr och fotas, träning 18.30-21.30
Fredag: inget planerat under dagen. IKEA runt 17.00?
Lördag: Jobb
Söndag: Jobb :(


Godnatt

Nu ska jag lägga mig. Får se om det blir något jobb imorgon, vet in än iallafall. Om inte ska jag försöka fota lite. Känns som ett tag sen.. önskar att mitt macro objektiv inte var trasigt bara :( nåja, mer uppdatering imorgon, kanske fotar lite smaskiga grejer som jag shoppat på senaste tiden!

Puss på er!


Bilder från JNM kvalet


Tisdag

Hej! :)

Jobb igår på skäret som sagt.. Efter det mentalträning i brommaplan med Claus Lindqvist! Mycket givande det här gången måste jag säga. Fick reda på mkt om mig själv som kommer gynna min och tränarens sätt att kommunicera på träningarna.

Idag jobbar jag från 12.30-17.00. Åkte därefter in till Enskede för träning. KÖTTA!
Annars händer det inte så mkt mer speciellt idag..


Läggdax..

alldeles strax.. Jobbar på skäret imorgon från kl 8-4. Efter jobbet blir det att skynda sig in till Brommaplan för mentalträning med laget.

Glömde berätta att det var jätte trevligt hos Fanny i fredags, med singstar, ölspelet, fuck the dealer och pandoras ask! De sistnämda spelet var riktigt kul och bra måste jag säga. Okej att vi känner varandra jävligt bra, men är får man reda på riktigt smaskiga detaljer. Även jobbiga hemligheter! Men det är nyttigt att ta upp jobbiga saker också så kommer man varandra ännu närmre :) <3

Hörs imorgon! Förmodligen kommer jag bara kunna blogga på kvällen!


söndag

Mitt rum ser bokstavligen ut som BAGDAD som angela brukar säga. hehe.. Jag och Fille (mest fille) slet och bankade sönder min garderob idag eftersom att jag ska göra om mitt rum. Har velat göra det länge för att jag har ett stort problem att få plats med mina kläder. Hoppas att min nya lösning fungerar bättre. Ska måla en ny fondvägg också. Funderar på brunt av nått slag. Sen iväg till IKEA och shoppa loss! För mina egna pengar.

Just nu ligger alla mina kläder i påsar på golvet och över hela min säng som ett stort jävla berg. Jag har ingen aning om hur jag ska sortera detta idag utan nya byråer.. och framförallt måste jag kunna sova i ming säng!!
Aja, det får vi lösa strax. Nu ska jag gå och pussa på min pojkvän som är bäst i världen!


Alla ♥ Dag

Godmorgon!

Har precis bakat scones som jag nu ska äta till frulle! Hoppas dom smakar bra, jag är nämligen SÄMST på matlagning/bakning. haha. Glömde min väska hemma hos Putte C igår. Känner mig helt handikappad utan min plånbok framförallt. :/ Får se om man möter upp honom senare idag, annars går det inte att göra så mkt!

jaja, nu ska jag äta! hörs senare :) puss


Thank god its friday!

Hej där!

Jobb idag på Näset med Angela och gänget! Hälften av barnen var lediga så det var hur lungt som helst! Åkte lite stjärtlapp och målade ansiktsmålningar med barnen!

Nu är jag hemma och färdigfixad för en helkväll hos Fanny med gympagänget. Har på mig en svart tight klänning, tunna strumpbyxor med prickar på, och en svart kavaj till de! Får se hur lång kvällen blir, om det blir övernattning eller möta upp F.

Ha så kul ikväll alla där ute! Puss och Kram




Torsdag

Hellöu! :)

Sorry för ingen uppdatering igår, men det blev först jobb, sen in direkt till friståendeträningen.
 Sen somnade jag på dirren när jag kom hem vid 11. Idag var med jobb på Udden från 08:00-16:30 med älsklingsbarnen :) Sen in till åkeshov för att köra redskapsträning! Gick SUPER idag med :D
 åh jag blir så glad. På tumbling körde jag igenom massa dbl pik bakåt, och på hoppet blev det några sträck tsuckor, överslag volt halv, och fullhalf! Är så nöjd över att jag orkade köra på hela träningen!

Imorgon blir det jobb som idag, sen skynda till bolaget,
 hem och fixa iordning mig för att möta upp gympatjejerna för spelkväll hos Fanny!


JNM KVAL



Här är junisarnas redskap från helgen! Första tävligen med nya reglementet.


Brommagymnasterna <3

Hola!

Jobb idag från 08:30 till 15:00, jobbade över 1½ timme för att det var lite kaos! Skulle ändå åka direkt till träningen så då var det lungan!

Träningen började rent åt helvete. Lack som bara den var jag för att vi stog å körde str salto, grekhopp och barani i typ en timme.. själv tycker jag att det var det mest onödigaste vi kunde göra just idag när vi behöver kötta. Efter min frustration bytte vi redskap till hoppet som fick AS BRA! köttade på fullhalf i strömmen och spikade! :) Tumblinget gick halv bra, det var ju JNM kval samtidigt som vi tränade i hallen så det blev lite stressigt på slutet! Men shit vad alla i båda lagen körde bra idag :)

Imorgon har jag ingenting planerat förutom friståendeträning på kvällen. Får se om det dyker upp något morgonsms angående jobb.. Annars ska jag bara ta det lugnt!

 


<3



jag behöver och vill ha mer tid med dig <3


Nya håret



Mitt nya hår som Linn gjorde så fint i fredags!
Blev en toning och sen klippte vi en liten bit :)


HJÄLP!

Någon som kan tipsa om en bra sida där man gör enkla kollage?
 Där man kan lägga bilderna tvärs över varandra och andra roligheter!


Måndag

Hej!

Har vart ledig idag.. Bara vart hemma än så länge och suttit vid datorn i princip. Ska ut gå nu och sen sola! Får se vad som händer ikväll, är fortfarande sugen på bio vilket jag har vart i typ 3 veckor nu. Imorgon blir det jobb på Udden :)

Hörs sen

Hello!

Gårdagens utgång blev rätt kort om man säger så! Jag och Fille började kvällen hemma hos Philip och Moa med lite kortspel som fick mig och Moa iallafall att bli riktigt fulla.. När vi kände oss klara så var planen att dra till Berns, men blev nekade pga av ålder av vakten. rätt komiskt när det typ stod en 93a brevid mig. Så irriterande när vakter BARA släpper in folk som dom känner. Istället blev det fyllekäk och sen hemgång.

Idag har jag tränat mellan halv2 & halv 5. Första tumbling passet gick rätt bra, kände mig lite skakig fram mot slutet. Skippade trampetten och körde trampilin träningen ut. Blev Full Half för första gången i den hallen. Najs att den rädslan är borta!

Nu försöker jag gottgöra min pojkvän genom att bjuda honom på Bio, men han svara inte än på mitt meddelande. Jaja, snart kommer päronen hem från fjällen, även zingo som vart i södertälje en vecka! Ska krama sönder honom när han kommer ;)


Allie Crandell




Utgång

Tjena bloggen..

Märkte hos Greta att det blir lite annorlunda på min "dropdown" flikar när man öppnar upp internetsidan i firefox! Ser ju bra ut på min sida, så ni får stå ut med att se alla "senaste inläggen" som dom gör just nu!

Nu har jag precis kommit hem iallafall! Ska snart börja göra mig i ordning för kvällen utgång. Börjar allt hemma hos Moa och Philips place! Även min pojkis hänger med! :)


JNM PEPP

Halloj!

Sitter hos Greta med gympatjejerna. Vi har precis kollat på JNM kvalet och hejat på våra tjejer som tyvärr inte gick vidare, men som kom på en tredje plats. Kul att Höganäs tog 1a platsen iallafall! Grattis

Höres


Sofiaflickorna, back in the days!
















Torsdag kväll

Hej hej!

Kom precis hem från träningen, slutade halv 10! Katjing, 1½ timme tar det att komma hem för att jag alltid middar min buss med typ 3 min. Tänkte ta mig en dusch strax och sen kanske sova direkt.

Ska upp tidigt imorgon och fixa frippan hos Linnie! Får se hur vi färgar håret, skulle vilja ha det chokladbrunt! Och sen behöver jag även klippa mina smala stripiga toppar. Efter det blir det in till stan en snabbis och kolla på lite billigt skit. Sen träffa Filip och hänga med på hans körlektion! Spännande :) Sen va med honom hela kvällen! Har inte vart med honom sen i söndags och då var jag en riktigt surpuppa, så jag längtar extra mkt just nu ;)


Torsdag

Hej hej, godmorgon för er som precis gått upp!

Själv har man jobbat i 1½ h redan. Hos gamlingarna idag, så jag har turen att sitta vid datorn när det finns tid till rast. Hoppas att den här dagen går fort och inte innehåller så mkt misstag och ångest. Efter träningen ska jag in och möta J för ett snabbt ärende, sen skynda mig till Åkeshovs träningen! :D Wiiie! Längtar!

Hörs vid nästa rast! Puss

Hur är det möjligt?



Hur kan man se hur så här när man precis fött barn???????????


Behöver IKEA nu!


Godkväll

Det blev en riktigt lång dag idag på stan, alldels själv också! Vilket jag tycker om mest! Så får man bestämma vilka butiker man vill gå i, hur länge och så vidare. Allt bara rullar på.. Hittade lite smått och gott, bl.a 2 ringar, 1 med 3 döskallar på och 1 med blåa diamanter. 2 st träningslinnen med brottarygg, 1 par hängslen, 1 ny skinnjacka, en sjukt billig tjocktröja från monki och en kuvertparty väska med nitar på! Bra och BILLIGA köp! (ska försöka komma med lite bilder imorgon om någon är intresserad..)


Efter min lilla "stanrunda" så åkte jag till träningen för att endast kolla, är ju fortfarande förkyld. Junisarna tävlar i helgen, och det kan verkligen gå hur som helst, sätter som allt perfekt så är det upp till domarna och hur bra friståendet får betalt. Annars är det nog byebye tyvärr! Drog hem runt halv 9 för att inte missa Paradise finalen, och det var såklart väntad att dom skulle vinna.........

Nu ska jag spåna lite på mitt nya rum som jag håller på med! Har kollat igenom Ikea katalogen 100 ggr nu och kommit fram till en bra lösning, måste bara bli av med min garderob först!



Saknar dig min buse! <3


Godmorgon



Vaknade rätt tidigt idag! Kan ju vara för att jag låg i sängen hela dagen igår och latade mig. Mår inte helt 100 idag heller. Smällt i mig Ipren nu och letar efter nezeril! Tänkte dra mig in mot stan och kika lite för att få lite dagsmotion och för att inte dö av tristess. Står över träningen idag med, kanske imorgon också. Vill vara frisk till torsdags träningen för den är roligast :)


Helgen



Sjuker

jag HATAR att vara sjuk, finns inget tråkigare. det ända man gör är att ligga i soffan/sängen och äta. jag har ingen kontroll över det längre! längtar till jag får börjar om och bränna bort allt. undra om jag mår bättre imorgon så att jag kan träna på kvällen.. verkar inte ha någon feber längre iallafall. bara snorig och nyser stup i kvarten. Får åka dit och kolla i sånna fall :)

Nu väntar jag på paradise hotel!


abstinens

jag måste UUUUUUUUUUUT härifrån! huvudet dunkar, men det känns som att det blir värre av datorn och teven, inbillar jag mig iallafall.. nu ska jag ta mig ut på en promenad och fota lite. kommer säkert hem med 40 graders feber, men det skiter jag i nu! måste få lite träning! puss hej


Buhuu, mitt macro objektiv är trasigt! :( och det är nog pappa som haft sönder det, för han hade det sist! Tur det så slippet jag betala för att lämna in den ;)

Linns fest


Måndag

Goddag!

Vilken TUR att jag inte tränade igår, då hade jag vart död idag. Har legat med feber hela natten och är helt slut i huvudet nu. vaknade för 20 min sen! Vill och orkar inte vara sjuk nu, måste ju träna imorgon, och idag!! Dessutom måste jag jobba! det här går inte.

Nu ska jag dö lite i soffan och lyssna på mtv och läsa bloggar!
Här får ni bilder från helgen! :)