update

Hej på er! :)

Jobb 09-17. Fast idag var det lite annorlunda. Sofiero fyllde nämligen 50 år, så det var Partyyy!
Jobbigt men kul. Direkt efter det drog jag till träningen där jag var med en stund och övade in en dans till på söndag.

Nu ska jag faktiskt sova och njuta av att inte behöva ställa klockan imorgon.. Då blir det först ett efterlängtad träningspass i skogen, sen in till stan och köpa skor, och kanske något annat fint innan jag förmoligen möter upp tjejerna! :)

Godnatt

Tisdag




Friståendet från i helgen!



Hej!

Ligger i soffan och är helt slut. Har jobbat 7 dagar i sträck nu. Imorgon väntar en dag till. Sen är jag ledig på valborg! Jag längtar! Då ska jag ta hand om mig själv och bara göra saker som jag mår bra av! Träna, shoppa, och grilla med kompisar på kvällen. Ta det lugnt helt enkelt. Känner att jag är lite för gammal för att springa ute på hemmafester på valborg.. kommer vara gott om sånt på värmdö, bäst att hålla sig undan då för alla äckliga människor.

funderar på om jag ska gå ut och träna nu eller dega i soffan.. jag är har blivit så laaaaaaat och det börjar synas också! hah.. skitsamma, bikinisäsongen är inte här ännu. har gott om tid på mig! dessutom behöver jag nog vila.

happ.. tror inte att jag har så mkt mer att berätta för er! :) jag lovar er en massa bilder snart när jag har ledig tid och intressanta föremål att fota!

Måndag



Hej!

Trodde jag skulle få mig en ledig dag idag.. men nepp. dagiset ringde kl 8 och behövde mig till 5!
Efter jobbet åkte jag in till stan och träffade Josse. Vi satte oss på Thaiboat vid skanstull.. ni vet den där lilla stranden.. mysigt var det, men kallt.

Nej nu hade jag tänkt kolla på 3 gossip avsnitt! sen sova.. jobb igen imorgon juue!
Pussen

Om någon har nån afrikansk musik får ni gärna kontaka mig, behöver nämligen det till våran våruppvisning på söndag.

Söndag

Hej!

Imorgon är jag ÄNTLIGEN ledig. åh vad jag ska njuta av dagen. Hoppas att det blir fint väder.
Först blir det träning, är fortfarande sjuk men nu kan jag inte hålla mig längre! sen sola lite, sen träffa Josse kl 2 i stan och leta efter Converse och kanske sitta på någon uteservering!

På tisdag blir det jobb igen fast på dagis, det längtar jag lite till! :)

Höres

lördag



hej på er!

har jobbat hela dagen med gamlingarna. förstår ni vilken ångest när det har vart 30 grader??????? fyfan.
efter jobbet åkte jag hem en snabbis och gjorde i ordning mig för att sedan dra till bente och grilla med tjejerna. myyyysoo! ska jobba imorgon med kl 9.. aja, pengar för mig iallafall! kommer sitta fint till sommaren då vi har lite plääns..

massa fula bilder från ikväll har jag, om ni har tur kanske ni får se några fagra. bente ställe upp som modell idag såg jg då carro var kameramannen, i like!

för er som undrar så gick tjejerna inte vidare till final.. en vägring på hoppet och små missar på mattan, tråkigt! :/
tydligen så hade många lag haft väldigt många missar och nån vägring här och där.. konstig att vikingarna inte tog sig till final heller då dom har väldigt bra tävlingsnerver!! happ, bättre lycka på SM!

Fredag

igen.. känns dock inte som det så jag har jobbat väldigt mkt.. och inte är det slut. Blir hela helgen, sen ledig måndag och sen jobb igen.. bra med pengar till sommaren iallafall!

Ska strax hoppa in i duschen och sen träffa bente och caroline, tror vi mest tar det lugnt i kväll!
Nu har tjejerna åkt ner till Lund för att tävla JSM. Hoppas det går bra!

hörs!

Torsdag



Hej på er!

Sorry för att den här bloggen är så tråkig just nu. Utan bilder blir det lätt så. Men jag ska bättra mig sen efter helgen när jag är ledig!

Gårdagen började som vanligt med jobb från 09-17 med gamlingarna. Efter det drog jag in och kollade en snabbis på träningen. Hann dock inte se så mkt av mitt lag men jag hoppas att sista redskapsträningen gick bra. och HELENA! BLI FRISK!.. Däremot lär STG köra grymt i helgen, om dom kör perfekt som alltid, för svåra varv hade dem minsann.

Nu har jag precis vart ute på en prommis med mamma och zingo vilket behövdes efter en till dag på jobbet. Bara fre-lör och söndag kvar nu..

Hörs

Tisdag

Hej på er!

Skivan igår var jätte lyckad. En maaaaaassa dans och skratt! Sov sedan hemma hos Josse som bodde nära!
Idag har jag bara tagit det lugnt. Var med Josse till 3 tiden, sen trog jag hem till Filip och va lite med honom och Jacob!

Nu är jag hemma och väntar på middag.
Visar bilder sen när Fanny har lagt upp!

Måndag



Godmorgon!

Har sovit i ungefär 15 timmar. Så nu är jag rätt utvilad faktiskt. Idag fyller min mamma år, 45! Grattis.
Sen ikväll blir det skiva! :)

Nu ska jag ut och sola! Hörs

Söndag

Nu är jag död! Jobbat 7 dagar i sträck.
Imorgon är jag ledig. Då ska jag äntligen träna. Sen på kvällen blir det skiva på GK.

Hörs

Lördag

God kväll!

Igår kväll åkte jag hem till Julia där gänget samlades och hade kul! Fylla och "nakendans" bjöds det på!
Idag var det jobb från 09-17. Trött tjej här. 18.00 kom mormor, morfar, farmor & farfar på middag! Nu har dem gått.

Jag funderar på att gå och lägga mig eftersom att jag ska jobba imorgon med!








Marilyn Monroe

På måndag blir det studentskiva. Nämligen Moas! Jag ska göra ett försök att klä ut mig till Marilyn Monroe, haha.. vad tror ni om det?  Det är tema Hollywood/sagotema. Jag kommer dit med en sexig variant av Pippi Långstrump, Tingeling, Rödluvan och kanske en pocahontas, så möter vi upp Maja gräddnos och hennes man Pamela Anderson. haha


P.S. I Love You..

Såg jag nyss. Den var myket bra! Men inte lika bra som Dagboken. Om jag ska vara ärlig så blev jag lite besviken faktiskt. Speciellt när killen dog efter typ10 min av filmen, och sen var allt bara sorligt.. Jag ville se en massa kärlek och bli lite glad. Men den gav mig lite hopp. lite. Sjukt snygg var han iallafall.


Torsdag

Hej på er!

Kom precis hem från jobbet. Idag var det full rulle över allt. Var tvungen att hoppa in till "storbarnen" idag under eftermiddagen för att dom var så många.. herregud, jobbiga var dom.. Tror jag håller mig till 2 åringarna.

Dags att dega lite framför teven..

Onsdag

Ännu en dag med gullepluttarna! Jobbade 8½ timme idag, vilket gick jätte fort. Efter jobbet blev det träning som idag var seeg. Kände mig trött och febrig, men det blev lite trippelskruvar på trampolinen på slutet..

Imorgon blir det dagis igen från 09-17, samma på fredag.
Lör-sön -
Jobb på äldreboendet. Jisses hur ska jag överleva den här veckan med 7 dagars jobb på rad.
Puss och godnatt mina läsare.

Tisdag

Hej!

Idag fick jag ett samtal från ett dagis som behövde mig som vikarie! Visst ställer man upp på det. Så idag har jag jobbat med en massa 3-4 åringar! Så söta :) Blir även imorgon! Efter jobbet åkte jag hem till Bente och hängde lite med henne och Johanna. Märkte där att ni tydligen "ser" min blogg helt annorlunda, alltså med typsnitt och sånt. Hos mig är den ju jätte fin.. men tydligen ser den as fattig ut..

Aja, nu väntar 2 DH program sen sängen! Måste ju va pigg till jobb samt en 3 timmars lång träning imorgon!

ge mig. helst alla

CONVERSE CONVER ALL STAR HI WHITE
CONVERSE ALL STAR OX  M WHITE
CONVERSE CONVER ALL STAR HI RED

loveit




Måndag

Hejsan!

Har jobbat från 09-17 idag. Jävligt jobbigt var det. Nu är jag död.
Försöker få tag på en person som är helt omöjlig att få tag på.. vad gör du egentligen????
Nåja.. funtar på att ta mig en powernap. skulle sitta fint!

Puss

Söndag



Så härligt att man kan gå runt utan smink nu och få lite riktig färg i fejjan!
Idag låg jag först ute och solade, sen drog jag in till stan med min syster och Linn. Var ute efter ett par Converse, men jag behöver dem i strl 3 vilket nästan aldrig finns. Det närmsta var 6½.. Dock hann vi inte kolla i så många butiker. Jag fick iallafall med mig lite smycken och ett par ballerina skor.

Nu ska det grillas här hemma, mumma!


VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR















snabb update

Hej!

Idag gick jag upp tidigt och åkte hem till Bente för att sola med henne och Carro.
Ikäll ska jag bli full och jävligt mätt! För vi ska grilla.
Kommer bli as najs :) kameran hänger med så förhoppningsvis kanske vi får till några fin fina bilder.

Puss på er! :)


Fredag



Hej!

Igår drog jag hem till Kajsa där Klara, Greta och Lin var. Det var meningen att vi skulle tagga till fest, men det slutade med chillkväll!

Idag drog vi till nytorget och hade det trevligt i soooolen!
Ska träffa Bente senare ikväll, får se om vi hänger här där då jag är ensam hemma!
Puss

...



Jag vet exakt vad jag borde göra. något som går emot mina känsor så otroligt mkt.
Jag vill verkligen inte. inte på långa vägar. du betyder alldeles för mkt för mig. Jag vill inte vara i ett förhållande där jag inte får någon kärlek tillbaka. Det gör alldeles för ont, och jag klarar inte det här längre. Hur lycklig du än gör mig för stunden så tär det här på mig sakta med säkert. Jag hatar att jag är så svag för dig. Jag hatar att du är den mest perfekta personen jag träffat som jag inte kan dela min framtid med. Jag hatar att jag är för svag för att lämna dig. jag vill inte. Mest av allt hatar jag att du inte känner samma sak för mig. Jag är så rädd för vad som kommer hända.


<3

Hej mina underbara läsare!

Jag har inte dött.. jag mår bara inte så bra just nu. Men inte ska jag deppa ihop för det och inte uppdatera er om mitt intressanta liv som måste få en drastisk förändring.. (säger man så? haha..)

Igår mötte jag upp Moa vid halv 2 för att gymma lite där hon jobbar, det var skönt! och jisses vilken träningsvärk jag har idag. Som gymnast är vi ju rätt starka för vår kroppsvikt men att träna med tyngder ger så mkt mer än att gå 500 steg på händer tex.. Efter det drog vi vidare och satte oss på Snaps där några av hennes klasskompisar satt. Efter det åkte jag hem och hela världen gick under kändes det som. Men nu känns det lite bättre.

Idag åkte jag in till stan runt 12 tiden för att möta upp Helena, Björre och Greta. Strosa runt lite på stan och avslutade dagen på ett fik i skanstull innan träningen började. Kände mig febrig och helt slut. Blev därför inte så mkt gjort. Nu är jag hemma och är helt slut efter allt bölande hit och dit. Sovdags känner jag.

Puss på er

 

Bildbomb

Nu ska ni få se lite smaskiga bilder från min mobil!


Julia och Bente hemma hos Carro i fredags. Hippikväll


Johanna och Caroline, dansar eller nåt..


Bente


Fanny kände för att modella lite :)


Ligga-på-magen-pusslet är poppis


Moas coola ögonfransar på skivan igår.


Snygga var vi..


Martin, Philip och Moa



































Måndag

Hej mina kära läsare! Jag mår jätte bra, om ni undrade..

Gårdagen började med en 3 timmars träning som vanligt, som inte gick så bra för mig då jag var helt slut efter tävlingen. Men dom andra köttade på bra! Efter det åkte jag och Moa hem till henne och tog det lugnt innan middag och fix till Josses student skiva. Även Martin och Fille kom förbi för att bli sminkade och låna Disco kläder.. Vilket ni ska få bilder på strax, ojojoj.. Sjukt rolig kväll blev det tillslut iallafall tack vare grabbarnas sällskap!

Idag har jag tagit det lugnt bara. Suttit vid vattnet och pratat med Moa. Sen hem och möta upp Julia för en fika på Dellan!

Lördag

Halloj! Tänkte klämma in ett litet inlägg här innan jag ska gå och sussa!

Det har vart en otroligt lång dag.. Gick upp runt 9 tiden för att åka in mot Åkeshov där vi skulle samlas halv 11 innan förträning och allt sånt där! Tävlingen satte igång vid 1 tiden, och vår första gren ut var fristående som gick jätte bra, förutom att jag fick lite blackout på ett ställe och att några obliga inte blev godkända :P Sen körde vi matta! 1 miss på första varvet, andra varvet gick jätte bra och tredje likaså, men tydligen så gillade inte domarna vårt sista varv så mkt för vi fick tydligen stegringsfel och en väldans massa avdrag på nästan varje gymnast.. haha så kan det gå när man trodde att det satt perfekt! jaja tur att det inte var jsm eller sm.. :) Har ingen aning om vart vi kom eftersom att vi inte ställde upp i mångkamp och dom nämnde inte så mkt.. Kul har jag haft iallafall!

På kvällen blev det Taco Buffe och Poolparty! Nu är jag hemma, godnatt!
(bilder får ni imorgon)

SOOOOOOL

Hej på er! :D

Man blir så glad av det här varma vädret.. Skulle precis gå och stänga altandörren och då märker jag att det sitter en liten kissemisse på golvet här inne! Men den bev jätte rädd och sprang iväg.. Iallafall så gick upp vid elva tiden idag och satte mig på altanen och solade! Efter det blev det två varv i spåret. Nu hade jag tänkt ta mig en varm och skön dusch innan jag ska möta upp tjejerna i mölnvik!

Puss

natti



Natti natti! Imorgon blir det att träna träna träna i det förhoppningsvis sköna vädret! :) Sen får vi se vad dagen fram till 4 bjuder på. Kanske åker in till staden och bättrar på brännan lite, och hämtar min biljett av Josse. Vi får se helt enkelt.

Filip, jag saknar dig!!!!! <3
Godnatt allesammans!

Lite bilder från gårdagens härliga väder!








Torsdag kväll

Heeeeeeeeeeeeej mina kära läsare! :)

Kom precis hem från friståendeträningen. Vi tränade i Globala idag där det fanns speglar. Man tackar, det behövdes verkligen! Jag är jätte nervös inför lördag då jag ska tävla på fristående för första gången! Men det kommer gå alldeles utmärkt! :)

Idag åkte jag in till stan runt 2 tiden och köpte en jacka, som jag blev helt förälskad i när jag såg att Fanny hade en sån igår! Så nu kommer vi väl se likadana ut ;) Tur att jag älskar vår jackor och kan variera. Efter det åkte jag hem till Moa och myste lite där, sen raka vägen till Zinken där alla andra tjejer satt på fåtöljen och fikade!

Imorgon blir det Hippiekväll hemma hos Carre barre med vattenpipa och grejer, ska bli kul!
På söndag blir det skiva med Moa!

April april din dumma sill

Tjeeeeeeeeeeeena!

Ska alldeles strax gå ner till C för att hämta mina glasögon som redan är färdiga! :D Sen ut och träna i det fina vädret!
Får se om man får tag på Hålan eller Pandy sen så kanske jag drar in tidigare till stan innan träningen och joinar dom!
Moa om du läser det här så kan du ringa mig om du vill ses i stan efter du har slutat skolan! :)

Börjar bli lite nervös nu inför lördag då det är tävling i åkeshov. Visserligen är det inte väldens seriösaste, men jag skulle tänka mig att det är som en tuppliga, fast med inslag av grencuperna. hah.. Nåja nu måste jag ut i det härliga vårvädret!