SOMMAR OCH SOL!!!!!!!!!!!

Fy fan vad jag njuter av sommaren just nu! Det är därför det blir lite glest på bloggfronten! Men jag ska bättra mig och komma med många sommarbiler i år! :D

Nu ska jag och Mela snart bege oss hem till Ellabus för en grillkväll och sedan dra till golfen! Jobbar imorgon och 4 dagar framåt, så vi får se hur sent det blir ikväll! Jag har sån jävla ångest över att jobba nu över helgen då det ska vara AS VARMT UTE!

Hörs med mobilbloggen senare!
Bjuder på några bilder från idag!



Torsdag

Tjena!

Va ett tag sen! Har jobbat lite den här veckan. Igår blev det Golfen efter jobbet, men det var stendött. Jag och Oliwia åkte hem till Julia utan henne och käkade upp hennes mat, sen somnade vi gott i hennes säng medans hon hade det mys på annat håll!

Vaknade och tvingade upp Julia efter att hon fått sovit 2 timmar, då jag behövde frukost och SOOOOOOOOOL! Nu på kvällen har vi hängt hos Carro och planerat morgondagen lite! Jag jobbar till halv 2, sen blir det sill lunch och grillning hos Carro, och sen får vi se vart kvällen leder oss! Full ska jag bli iallafall..








Måndag

Somnade tryggt med min pojkvän igår i Willes båt. Men var dock tvungen att gå upp med dom kl 8 för att Jacob och Filip ska jobba på Hovet i dag med Twilight kändisarna!!!!!!!!!!!!!!

Själv har man burrat ner dig i soffan för att kolla på New Moon, ligger lite efter.. Men nu tänkte jag röra på mitt numera feta arsle och gå en sväng å få frisk luft.


Söndag

Härliga söndag! Runt 12 tiden drog jag in till stan med Angela och Sara. Strosade runt och kollade på H&Ms brutala rea! Fick med mig ett par skor, ett nagellack och en "Iphone väska".. Dock var inget på rean. Senare lunchade vi på Fresco som har GODASTE salladerna, helt klart värt 130 spänn! Sen blev det häng i Humlan.

Nu är jag hemma och har precis svullat i mig massa pasta! Snart blir det chips och dip också, som jag dessutom levt på dom senaste 2 veckorna! Jobbar hårt med beach 2010 kroppen! Aaarå!


Sommar Häng

Har haft 2 riktigt sköna dagar men sommarens första "golf runda" på värmdö golf klubb och häng på Willes båt!






Måndag

Hejsan!

Sitter just nu på jobbet och väntar in tiden tills jag får servera middagen till gamlingarna.. Efter jobbet så blir det att åka in till stan och träffa Jennifer en stund :)

Gårdagen spenderade jag och annie hemma hos caroline med Sushi och Greys! Har inte följt den serien den här säsongen pga träning, men shit vad spännande dom 2 sista avsnitten var!

Hörs hemma sen!











Godmorgon!

Efter min syrras mottagning igår och när matchen var klar åkte vi alla in till stan! Jag julia och annie åkte hem till Gauding för ännu mer förkrök innan vi åkte till Sollan runt halv 2 tiden.. Jävligt mkt folk. Efter ett tag bestämde vi oss för att dra hem till Marko för lite efterfest! Det blev rätt sen så jag INTE är van att var ute i stan till länge än typ 3. Kom hem runt 7 snåret och deckade på en gång i sängen. Nu är jag vid liv och ska snart dra mig hem mot Caroline med Annie!

hörs senare


Mikaelas studentmottagning!

Idag har min syster sin studentmottagning! Det blir min 6e och sista! Jävligt skönt med tankte på att det har blivit en hel del onyttig mat och alldeles för mkt alkohol i kroppen dom senaste 2 veckorna! haha fyfan..

Får se vad som händer i kväll om deet blir utgång eller hemmafest!


Onsdag

Kom precis hem från Fannys utspring! Har bytt om för att nu åka in till stan igen och möta upp gympisarna för att åka till Rosannas mottagning. Efter hennes blir det Fannys mottagning :)

Bilder kommer senare ikväll när jag är hemma igen! Puss

FLOWERS


Studentbilder







SYSTER TAR STUDENTEN!

Nu är det min lillasysters tur att ta STUDENTEN! Ska börja göra mig iordning strax för klockan 1 springer hon ut tillsammans med hennes bästa kompisar! Efter det blir det att åka in till stan för att hitta en present till Linn som också tar studenten idag. Hon ska ha en stor mottagning som alla vi ska på. Mela har därför sin på lördag istället!


Studentmottagningar kan ju vara det bästa ...

img_6807 (MMS)

Studentmottagningar kan ju vara det bästa just nu! Gratis käk och dricka + massa bra människor som förgyller ens kväll! Igår blev jag Fanny och Moa kvar sist av alla på nattas med massa deep talk! Behövdes!


Hahah jag är på Bentes sjukt spårade motta...

img_6807 (MMS)

Hahah jag är på Bentes sjukt spårade mottagning!


Äntligen är det hennes tur!

Nu ska jag snart möta upp mina tjejer för att åka till VGY för att kolla när Bente, Filip och massa andra tar STUDENTEN! Efter utspringet blir det hem å fixa sig innan Bentes mottagning! TAGGA


Soliga härliga dag!

Har legat på baksidan hela dagen och solat! runt 2 tiden gick jag och syster mot dagis för att hämta upp Alba som Mela är barnvakt åt. Hängde på baksidan och hade det asnajs i solen! Nu på kvällen har jag vart iväg med min familj och ätit på restaurang!




Tisdag

ååååh, snart slutar jag jobbet! Mina ben är helt döda nu. Får se om det blir träningen idag.. Nu är jag ledig fram tills nån gång nästa vecka! As najs.

Hare gött