Update

Lite ny design blev det ikväll :) Nu ska jag sova, så att jag orkar med jobbet imorgon! Efter jobbet så blir det en kväll med brudarna! Kameran får nog stanna hemma i säkert förvar! Imorgon ska jag inviga mina nya lila strumpbyxor, svart klänning + ett par av mina 3 nya högklackade som jag aldrig har använt!

Sov gott!

Fredag

Herregud redan fredag! Tog en fika med Moa och Fille idag, sen mötte vi upp Björre och Greta som var på tand jakt i stan! Tydligen var det en 50 meters kö in till Butterick's så det hade vart lite svårt att få tag på de. Halloween hörnan på BR leksaker var as fattig. Sen drog vi till söder och svullade i oss en Pizza!

Nu är jag hemma och tar det lugnt, ska jobba 9-5 imorgon på ålderdomshemmet. Fyfan va tråkigt säger jag bara.. Blä jag får ångest bara jag tänker på de! Sen har min favorit gubbe dött :( Han var en jätte duktig konstnär!

Nu ska jag ta kort på allt som jag har köpt den här veckan, så får ni se de! Om jag kommer ihåg allt!


Torsdag

Hej bloggen!

Ska strax in till stan med Mela och Linn och kolla lite! Bilder får ni när jag kommer hem, även på det som jag köpte tidigare i veckan! :)

Onsdag

Tjoheeej! Ska sova strax! är as trött. Har vart och kollat på när Filip och killarna åkt snowboard och grejer idag, svin kallt var det! Sen fikade jag med tjejerna för att kolla hur det blir i helgen, fortfarande lite osäkert men jag tror det löser sig! Allt hänger på om Carros lillebrorsa kör en bra match eller inte! Sen drog jag iväg till träning, men det blev inte så mkt träning för jag kände mig febrig.

Rolig dag. Imorgon ska jag in och sola, för det är ett måste just nu, sen kolla på lite småprylar. Ska även ta med försöka ta med mig kameran :)

Update

Tjohoo! Kom precis hem från Greta! Var där med Björre och Gretas barndomskompis Moa och hennes syster! Vi hyrde nån konstig "skräckfilm" som hette De bortglömda. Inte värd att hyra om ni hittar den! :P

Imorgon blir det planering inför helgen med tjejerkompisarna, och sedan träning.


De bortglömda (spansk film)

Tisdag

Hej! Jag vet.. har inte orkar va inne! Har vart lite deppig dom här dagarna eftersom att jag till 100 % har trott att jag vart gravid tills idag! PIUH! Vilken lättnad kan jag säga, hade inte orkat gå igenom det där en gång till!

Igår var jag i Nackas nya köpcentrum! Sjukt stort och jobbiggt! Fick med mig lite prylar hem som strumpbyxor, knästrumpor, ringar och lite grejer, sen drog jag in till stan för jag störde mig på att Din sko inte fanns där, så i stan blev det ett par klackskor, ett par as sköna vinterskor, underkläder och en kjol och så! Kan visa sen!

Nu ska jag käka! Tjingeling!


Söndag

Äntligen söndag! Och pissväder på köpet, men det gör ju inget eftersom att jag ska träna hela dagen! Gud så skönt efter helgens godsaker! Efter de får vi se vad som händer! Kanske träffa Filip när han kommer hem :) Skulle va skönt å gå på bio, men det får väl bli imorgon när  jag har money...

update senare, puss





Update!



Ring om nån vill göra något!!! Nu ska jag fördriva tiden lite genom att gå ner till Ekvallen och kolla när Filip och dom andra grabbarna railar och har sig på sina boxar.

Fredag

Jääävligt seg dag som vanligt. Kollar på "You don't mess with the Zohan", haha den är as rolig! Får se vad som händer sen, men jag är jävligt taggad på att göra nåt! Den här helgen får inte bli en hemma helg, för då avlider jag seriöst!!


Torsdag

Idag har jag var på UM med syster och fått ett nytt recept till p-piller för ett år! Just nu kollar jag på filmen "dumpad". Snart ska jag väl åka in till fristående träningen, om det nu är någon idé!? Får se..


Truppligan










Film till mina Sofiaflicks

Oj, idag blev det en riktigt lång sovmorgon, nästan för länge.. Får skylla på att jag var upp till halv 3 i natt och mixtrade ihop en liten gympa film till mina älsklingar! Finns på facebook nu! Det fick bli en fin/sorlig men en vacker sådan med bilder och filmer som vi redan sett! ;) För att fräscha upp minnet lite och insé att vi är bäst i värdeln! ;)) tss.

Nu ska jag äta upp min goda Smoothie som jag har gjort, och sen hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Ska även försöka ta lite nya bilder och hoppas att dom vill in i datorn sen också!

Sen blir det att åka in mot stan för att kolla Truppligan! Fristående idag, kameran ska med!
Puss




En gammal bild på mig och Helena från någon tävling :)

Ett sånt där ointressant inlägg

Än så länge har det inte blivit något Té, fastnade vid youtube och kollade på film där istället! Sen har jag sysselsatt mig med att kommentera typ alla Fannys bilder, för jag har inget liv idag :) Och även kollat på helgens tävling på face. Shit va intressant för er att veta. Mixtrart lite med en ny header har jag också hunnit med.  Och även suktat efter nya skor, kläder och annat skit på hemsidor! Längtar till måndag!!

Nu ska jag gå ner och gosa med min vovve och göra té den här gången om det finns nån mjölk...


Update

Vilken skit dag! precis som alla andra. Jag längtar tills imorgon för då är det Truppligan igen! dock ska jag inte vara med, men det ska bli riktigt kul att kolla! Nu ska jag gå och göra mig lite Té och sen kolla på tv eller film.......... För nu har jag suttit här alldeles för länge och läst bloggar och hängt på face.


Nu vill min dator och kamera samarbeta!








Måndag morgon

Mela bakade lussebullar i går på kvällen, så det fick bli en idag till frukost med ett glas mjölk till! Mums :) Ska strax hoppa in i duschen och sen börjar göra mig i ordning, Gud vad nervös jag kommer vara när jag går in i butiken!!! usch vill inte ens tänka på det nu! Jag hoppas att det går bra :)


Update

Orkade inte sitta inne och dega framför teven. Så det fick bli en spring tur i skogen i dag med :) Nu är jag sådär lagom fräsch och härlig! Nej, nu blir det en svalkande dusch, och sen väntas ett samtal från Bente som jag ska träffa senare.


Hemmakväll börjar blir en vana...

Hej alla där ute som inte har något liv precis som jag den här helgen!! :D Jag är verkligen helt död efter min springtur idag! Funderar på att ta en liten powernap innan det blir tv/film kväll.

Ni missar väl inte Stjärnor på is? 20.00 Tv4

Markus utvecklade skridskoåkningen rejält sen sist - och kammade hem kvällens högsta poäng: 21,5 poäng.  Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Update

Har precis städat mitt rum, bytt lakan och nya täcken och sånt mysigt :) Hann även med en springtur innan det! 5 km! Så nu är jag sådär lagom död!

Juste Greta smsade mig och skrev att första grenen gick jätte bra trots dålig förträning och skadad gymnast! 8,2 blev poängen för Tumbling! Nu väntar jag på nästa sms eller samtal då hon berättar hur det har gått i hopp. Jag tror på en lägre siffra där faktiskt, hopp är inte vår starkaste gren i nuläget, men man vet ju aldrig. Det roligare ska bli att få höra friståendepoängen som är viktigast!

Puss så länge!


8.0 i hopp med ett fall. Detta är inte så bra poäng med tankte på att vi sänkt varven jätte mycket och har alltdå inte lika högt utgångvärde som vi brukar ha. Örebro lag 1 hörde jag fick 8.85 i hopp, och den poängen kan vi hurra för!


Fristående poängen blev 7,9 :)
Inte alls så tokigt tycker jag i och med omständigheterna. Hem och ladda om för JSM tjejer, med topp varv, FRISKA & HELA GYMNASTER och ett perfekt fristående. Juste en 4e plats kom dem på! Grattis!

Lördag



Sitter i soffan med en kopp té och funderar hur jag ska tillbringa min dag! Ut och springa lite kanske i det här härliga vädret? :) det vore skönt! Ringde Greta precis också och hörde hur det gick för mina tjejer där nere i Halmstad. Tydligen så hade Helena gjort illa knät och kan nog inte va med på redskap!!! :S Och Björre var ledsen och stressad i think. Vill så gärna vara där nere och peppa dom!! Vi har tagit ner svårigheten på varven en aning på redskapen för att inte få en massa onödiga skador, och för att inte lägga ner för mkt energi på volterna, utan på vårt nya fristående! Men tyvärr så har skadorna kommit lägligt till just den här tävlingen som vi inte ens satsar på. Jag hoppas att dom gör bra ifrån sig på friståendet även fast vi inte ska ha några krav alls i och med att vi lärde oss slutet för någon vecka sen!

Jag väntar spänt på ett samtal från Greta nu efter att första grenen har genomförts! Tumbling.
Update senare!


Fredag

Det är fredag och jag är hemma och myser med mina päron. Ikväll så blir det nog tv/film kväll med chips och annat onyttigt. Jag hoppas jag får ett samtal från min lover, men det lär inte hända eftersom att han är på tok för upptagen för att mysa med mig just nu! Nej, han är säkert ute och cyklar med sina kompisar, vilket han älskar, och självklart ska han få ha kul! :)

Var i stan idag med min syster och Sofie, kände att jag behövde göra något! Är så sjukt rastlös hela tiden. Dessutom åkte mina Sofiaflicks till Halmstad idag för att tävla ihelgen, och jag hade verkligen velat vara där med er nu! För det finns ingen att vara med :( Fast, lite skönt med en HEL helg utan träning! Jag hoppas att ni gör bra ifrån er, med nya friståendet dessutom! :)




Torsdag, skitdag!

Nu får jag seriöst damp på min kamera! eller sladdaen eller va fan det nu är!!! Man hör det där lilla ljudet när den kopplas in i datorn men ingenting vill komma fram på skärmen, eller i "den här datorn". Fan, nu måste jag säkert lämna in den, för hur kul är det att gå runt med en systemkamera när man inte kan lägga upp bilderna någonstans??? fuck.

Jag är skitseg idag, kunde inte somna för en kl 3 igår :O.. Vi får se om jag går till UM eller inte.. Kollar just nu på Ellen DeGeneres show, har blivit lite av en vana nu på dagarna... Springturen får nog bli sen när det har slutat regna! Blä vilken depp dag. Just nu skulle jag vilja ha en stor godis påse i knät. Men ändå inte.

Här får ni se lite mer bilder från i somras i brist på nya!!













 

Strul med kameran!

Jävla skit kamera!!! Bilderna vill inte in i datorn, och jag förstår inte vad felet är??.... Antingen är det fel på kameran eller datorn! Får försöka imorgon istället.

Då ska jag även gå till ungdomsmottagningen och skriva ut ett nytt recept på p-piller, sen kanske göra ett grav-test. Jag är säkert bara nojjig för ingenting. Men innan det ska jag göra mig en riktigt god Smoothie och sen ta en springtur! :)


Onsdag

Tror jag skippar Nacka och Sickla idag. Vaknade för 20 min sen. Inte så bra att jag börjar vända på dygnet! Nu ska jag ta det lugnt, kolla på film och bara slappa tills min träning börjar. Får se hur mkt träning det blir för träningsvärken är värre än värst idag!

Jag borde verkligen gå och sola..



Update

Seriöst, min träningsvärk i benen är inte att leka med! Tror att jag skippar springturen ikväll! Har precis fått i mig lite käk och kollat på Wanted med mamma. Andra gången jag ser den, men den är lika grym varje gång! Se den! ni som inte har gjort det!

Vad händer annars då?
Onsdag: In till Nacka och Sickla & lämna CV till Gina ifall att liksom! Sedan träning
Torsdag: Ungdomsmottagningen, friståendeträning
Fredag: ?
Lördag: Tjejerna tävlar J-Cupen, jag stannar hemma och håller tummarna.
Söndag: ?
Måndag: Arbetsintervju

En del av sommaren 08
























Dålig kondis är bara förnamnet..

Nu har jag ställt mig som arbetssökande hos arbetsförmedningen. Så inom 2 veckor måste jag personligen gå dit med betyg och grejer för att slutföra inskrivningen typ. Vad har jag mer gjort idag? Typ suttit vid datorn ett antal timmar, kollat på en massa skit på teve OCH sprungit en sväng med pappa i spåret! Tog 2 varv idag och är riktigt stolt över mig själv, för just nu är jag väldigt väldigt otränad, eller det är kondisen som allt hänger på.

Men nu har jag bestämt mig för att leva ett mycket mer hälsosammare liv! Motionera varje dag, så mycket som jag hinner. Skippa vitt bröd, och äta gröt och sånt där nyttigt som jag älskar! Och nej, det ska inte gå till överdrift den här gången. Jag håller inte på med den där skiten längre.

Imorgon måste jag in till stan för att kolla om overallen finns kvar som vi ska ha till föreningen. Sen även mina strumpisar i Lila, och kanske rött om jag vågar mig på den färgen! :)


Update

Det funkar fortfarande inte att ladda upp bilder :/ syyynd! Just nu sitter jag hemma och tar det lugnt bara. Träningen var väldigt seg eftersom att jag bara kollade på. Filip är ute och cyklar i stan med sina kompisar, filmar å grejar. Jag hoppas att han ringer sen för jag är uttråkad...

Skriver lite senare, om sidan funkar vill säga!

Lördag

Guuuud vad skönt jag har sovit i natt! Har precis fått i mig lite frulle och ska om en timme dra mig till träningen som idag är ändrad. Det blir Enskede hallen istället för Åkeshov! Så skönt! En massa friståendeträning vilket vi är i stort behov av och lite redskap. Efter träningen får jag se vad jag gör, vill träffa Filip :) kanske gå på bio eller något, det vore mysigt.

Jag hittade våran externa hårddisk, och där ligger säkert 1miljon gamla bilder som jag nu har tillgång till! :D Så när det funkar att ladda upp bilder igen så ska jag försöka att lägga in en massa :)

Tjejkväll

Nu är jag hemma från en kväll med middag och vin med tjejerna! :) Och ja, jag sa tidigare att jag inte skulle dricka, men det blev nåt glas till maten! som den här gången faktiskt var gott! brukar annars ha väldigt svårt för vin! En hel del snack blev det också! väldigt trevligt :)














Torsdag

Min natt har vart ett helvete! Igår kväll när jag kom hem från träningen hade jag ganska ont i knät eftersom att jag slog i det rätt hårt, men tänkte ingenting på foten. Sen satte jag mig ner i soffan framför datorn och tog det lugnt någon timme, och då började foten värka mer och mer och blev helt iskall.

Efter ett tag bestämde jag mig för att gå upp och lägga mig, men det mina vänner var inte det lättaste. Var tvungen att krypa upp för trappan och upp i sängen. Hela natten har jag endast kunnat ligga på sidan för att det var den enda vinkeln som foten gjorde minst ont på. Jag kunde inte ens vicka på tårna för då kändes det som att hela foten skulle explodera. Ett tag var foten helt iskall, och då kändes de som att jag skulle svimma. Vilket jag ville, för jag visste inte hur jag skulle kunna somna med den här smärtan.

När jag vaknade nu på morgonen kändes allt mkt bättre :S det gör fortfarande ont, men nu kan jag iallafall halta fram. Förstår inte hur det kunde göra så ont när jag knappt tänkte på smärtan när jag väl fastnade och vrickade foten, då var det med knät som gjorde ont. Jag hoppade trampolin efter, och var med på styrketestet där vi gjorde stämhopp och sånt!

Konstigt konstigt! Tur att det är bättre i dag och att jag kanske slipper kryckor till friståendeträningen.


Peace


:@

Just nu vill jag såga av mig foten för den gör SKIIIIIIIIIIT ONT!



Depp träning

Jag orkar inte med att ALLA i vårt lag har någon slags skada typ. Idag fick vi reda på att Linns korsband i knät var av igen :'(. Hon som precis opererat och tränat upp det sen förra gången det gick av. Och sen har vi Fanny som aldrig blir bra i sin lilla rygg, stressfrakturer hit och dit. Åå det är så orättvist. Gretas arm hoppade typ ur led här om veckan så hon får inte heller träna. Moas fötter som gick ur led på SM är på bättringsvägen!

Det var en depp träning med andra ord. Jag sträckte rumpan och armbågen i bryggan! (haha) Sen stukade jag foten och slog i knät när jag hoppade lite konstigt på trampolinen. Känns bra. Det enda som har vart positivt under träningen är att jag förbättrade mig på styrletestet sen förra gången på en del övningar. Förstår inte hur jag lyckades slå mitt förra i Push ups, för mina armar är just nu 2 livlösa stickor känns det som.
Nu ska jag lyssna på en massa bra-depp-piano-musik som jag älskar.

Bjuder på ett léende mitt i all skit :)



Girl Interrupted

 

Dagens motion!

Det blev bad istället för godis! Känner mig så duktig :) Jag mötte upp min syrra och Sofie när jag precis kom ner till centrum, och då säger dom att dom ska tillbax hem till oss för att hämta badkläder. Så jag bestämmer mig för att följa med och röra lite på fläsket :) Simmade först omkring och hade kul, sen så körde jag och Sofie lite mer seriöst och simmade 400 m! ;)



Promenad med Zingo








Nastia Liukin




Söndag och Filips födelsedag

Hej, snabb update!
Ska strax iväg hem till Filip där några andra av hans kompisar sitter och käkar och tar det lugnt! Imorgon ska jag inte till stan och kolla på Converse, vi får se vad jag kommer hem med. Usch jag är så dålig på att spara pengar. Vill inte veta hur mkt jag gjort av med på bara kläder dom senaste månaderna :P

Nej men nu måste jag kila! Jag måste säga att ni är jävligt dåliga på att kommentera ;D
Ha en bra kväll! Kram


Bilder från igår kväll
















Sängdags...

Okej, klockan är på tok för mycket för att jag ska orka vara inne här och skriva... Jag kom precis hem från en mysig kväll med gympatjejerna. Det blev middag och ölspel hemma hos Amanda, mycket trevligt. Sen drog vi på en fest som sööög, Det var skit tråkigt så vi drog väl efter en 40 min.. Kände att jag vill hem så fort som möjligt till Värmdö när man befann sig ute vid Fruängen typ. Så nu är jag hemma iallafall och ska bädda ner mig i min gosiga säng :)

Imorgon är träningen ändrad, det blir friståendeträning i Sofia skola 16-18! Känns skönt med sen träning på en söndag för en gång skull, så kan man sova ut riktigt länge och hänga vid datorn och sånt skit..
Har även en massa bilder från kvällen att bjuda på imorgon :)

GULD!

Det slutatde med att vi tog guld med poängen 8.0!

Guldmedaljen :)









Truppligan ikväll!

Halloj! :) Ska strax hoppa in i duschen och fixa mig innan jag beger mig in mot stan för att möta Greta och lite andra Sofiaflicks innan tävlingen. Eftersom att Hammarby gymnasterna hoppade av som arrangörer så skulle vi självklart ställa upp, så vi ska vara där redan vid halv 5 och ta fram alla redskap...... Suck.  Men kvällen ska bli kul! :D Och jag hoppas att vi gör bra ifrån oss, fast vi inte har dem bästa i laget + dom bästa varven :)
















Onsdag kväll

Hej dålig update i know!
Åkte hem till Filip igår och var där tills idag. Kollat på tv, lagat mat och sånt..
Idag har jag tränat, det är ju tävling imorgon. Vi får se om jag är med på nåt varv.
Det är ju dagsformen som avgör.

Har nyss kollat på nyaste Gossip! Ååå det är så bra! Vill se alla avsnitt nu!!
Nej nu ska jag sova, så att jag har mycket energi imorgon :P