Torsdags update

Hello!

Kom precis hem från träningen. Alltid lika kul att åka från bromma till värmdö... Haft en skön dag på jobbet iallafall. Mycket Halloween pyssel och ritande med barnen! Träningen gick lite segt i början men sista tumbling passet gick super om man bortser från att jag stukade tån, haha.

Imorgon är det jobb från 8-16.30. Efter det ska jag in till stan och kika på lite prylar innan vi drar ut till lägenheten. Får se vad vi gör på kvällen om det blir utgång eller mys med mina nya roommates! ;)

Puss och godnatt.



Vore inte helt fel med denna bränna just nu. Kanske ska besöka solstrålarna imorgon...

H&M så enkelt, så snyggt


Lördag

Hejjje!

Lång vecka med mkt jobb! Passade bra med en fika igår med Josse! Tävlade idag i friståendet. Är nöjd med att jag inte glömde bort några steg och att det ändå såg bra ut trots att hälften av vårt senior lag precis lärt oss friståendet, haha! Sen kunde ju några inte tävla just idag heller. Kan bara bli bättre och bättre! :)

Efter tävlingen mötte jag och Moa upp Josse för en fika/planering inför flytten på lördag! T-A-G-G-A!!!!!


Torsdag

Tjena!

Kännt mig lite hängig dom senaste dagarna med feber och ont i halsen. Och på det har jag jobbat som en dåre och tränat mycket! Igår blev det 8½h jobb med 5 min rast. Tror ni jag var död sen efter att jag haft 42 barn att hålla koll på. EH JA! Tyvärr var man ju tvungen att åka till blackan för att träna 3h friståendet. Katjing, tävling i helgen.

Idag fick jag stå över träning. Åkte ända till åkes ändå bara för att kolla och umgås med mina kära gympatjejer. Fanny stukade foten, men det blir bra till på lördag! jepp jepp! Annars köttade dom på rätt bra faktiskt.

Imorgon blir det jobb till 5, sen hem och göra i ordning mig för en fika på stan. Måste börja ta det lite lugnt med drickandet känner jag, efter min 20 års dag har det blivit mkt spring till B. haha Dock borde jag väl kanske säga det till mina spårade tjejer som hamnar lite här och där efter våra utgångar ;)

Nä nu dunkar huvudet, dax att nanna kudden. Hörs imorgon!


Måndag

Tjena!

Ska strax gå och lägga mig. Är helt död. förstår inte var det är med mig. Tror det beror på vädret och som jobbiga ungarna. haha.

Imorgon är det jobb sen träning. Längtar till träningen, har inte blivit nåt sen torsdag nu och det känns.


Söndag

Hej på er!

Kom precis hem från Josephine. Vi har degat framför teven sen vi vaknade runt halv 2 idag. Sov som en prinsessa i hennes sköna säng! Och den sömnen behövde jag verkligen efter veckans jobb-träning + helgens spårade utgångar.

Ifredags var jag ute med tjejerna från värmdö och det hände tillslut väldigt mkt som jag fick reda på dagen efter. En tjej åkte in på häktet, den andra blev hemskjusad av polisen, en bröt tummen, en hamnade i bråk och dom andra var bara as fulla. Haha jag var nog den ända dom lyckades hålla mig på banan. Kvällen slutade med att jag ullis och annie slaggade hos Gabbe.

Lördag: Kom runt 12, duschade och kollade på NM som sändes genom Web TV från Finland! Mötte upp Moa runt 6 för att köpa present till Josephine innan det var middag hos henne vid 7. Sedan utgång till Sergel Grodan

Nu ska jag äta middag, sent som vanligt, innan jag ska kolla på lite gossip. Sen sova och ladda för en till vecka med barnen! :)

Fredag

Hej!

Jag är helt slut. Kollade fel på schemat i går, började inte 08:30 utan en timme tidigare. Men det var ju inte helt fel att sluta vid 4. Dagen rullade på rätt fort idag. Var inne mkt på förmiddagen och ritade som vanligt Hello Kitty till alla ungar så att dom kan färglägga! haha, herregud har nog gjort minst 30 olika, och kopierat ut 20 x till alla.
På eftermiddagen hittade några ungar en liten "lerbacke" som dom åkte ner för... vissa hade galonisar och andra inte. Kan ju säga att jag fick mig ett litet projekt att tvätta av dem sen som inte var det lättaste, och se föräldrarnas glada miner när deras lortiga unge vill springa fram och kramas!

Nu är jag hemma, ska till bolaget snart innan jag ska förbereda mig inför kvällens utgång. Skulle behöva en powernap är jätte varm och as trött!

hörs sen!


Torsdag

Halloj!

Kom hem från träningen för ett tag sen. Har hunnit få i mig lite fil och flingor och kollar på SOS Gute just nu. Träningen var i enskede idag, annars åkes som jag hatar. Dels för att det ligger på andra sidan jordklotet och för att det kryllar av AG gymnaster, sen är hallen gammal och sliten överallt så man får se upp vart man landar så att man inte får en vajer i fejjan eller nåt liknande.

Annars körde vi på med dbl salto, dblar framåt och lite allt möjligt på trampolin. Kom över ännu en rädsla! Jag är så BRA! :D

Imorgon är det jobb från 08.30-17.00 tror jag. Sen måste jag förmodligen gå på bolaget, för jag antar att vi ska (måste) till Nype imorgon och festa. Har inte så bra koll ännu, men det ska säkert bli kul!


Torsdag

Tjena!

Kom hem från träningen för ett tag sen! Nyss tryckt i mig en kvällsmacka till middag. Känns bra att middagarna alltid blir runt halv 12 tiden efter träningar, haha.. Tränigen gick väl rätt ok! Körde lite sträckt tsuckor, lite ovant men jag kunde iallafall köra hopp! Sen blev det ett rejält styrkepass istället för tumbling med Nickan! jävlar i morrn kommer det kännas! :)

Är "ledig" imorgon. Det var tänkt att jag skulle till Linn ocg fixa frippan men nu blev det inställt för att hon skulle på mässa med skolan! Tur att mitt hår inte är katastrof iallafall! Sen blir det möte med hennes syster som jobbar på Viks skola som jag ska ja lite jobb snack med! Hoppas verkligen på att det blir ett långt lång-vick eftersom att jag nu ska flytta hemifrån och kommer ha jävligt mkt att betala! :| lite panik men det ska jag nog fixa, det är ju det som är lite av grejen! få kämpa för nåt. Har ju levt livet och slösat pengar nu i ett år.

Får se hur kvällen blir imorgon, om det blir lugnt eller utgång!



Sitter och kollar på SOS Gute nu, haha hoppas på att få se bekanta ansikten!
Godnatt!

Tisdag

Hej på er! :)

Inte okej att det var minusgrader imorse när man ska åka ut ännu längre på landet än vad man redan är, för att kolla på kossor och typ varg gravar med förskolan! Inte nog med att bara kolla på dom så blev vi attackerad av en som fick ett frispel och ville till sina kompisar på andra sidan, men då står ju vi i vägen! haha

Dagen gick snabbt i allafall! Annie kom även upp till nollerna under eftermiddagen så då har man alltid nån å snacka blaj med! Försökte få Denize att bli börsmäklare, men det gick inte så bra, haha!

Träning efter jobbet! Gick sådär.. trodde att jag skulle klara av hoppet men det gjorde jag inte pga av mitt cp ben! Hopp som jag verkligen behöver öva på! Blev lite övningar på trampolinen och lite dbl saltos på tumbling! Tack för att det inte gjorde ont där iallafall!

Imorgon och på torsdag är det jobb och sen träning som vanligt! Börjar dra ihop sig nu till truppligan fristående och jag är verkligen nervös, har lärt mig alldeles för mkt dans + 2 platser på bara några träningar så nu vet jag knappt vart jag står eller gör längre! men det ska vi greja! Annars så blir det fixa håret hos Linn på fredag och sen träff med Erica för lite jobbsnack! :)