Precis vart på fristående träningen där vi...

img_6807 (MMS)

Precis vart på fristående träningen där vi hade lag snack! Fick reda på att tävlar om en plats till lag 1 mot en annan tjej! Nu jävlar ska det KÖTTAS! :D det var jävligt oväntat! Tack kulturama för mina dansskills!


Halloj! Inte haft den bästa morgonen.. Var...

img_6807 (MMS)

Halloj! Inte haft den bästa morgonen.. Vart svimfärdig flera gånger och när jag vaknade kunde jag inte fokusera blicken på nåt för att allt svartnade och flimrade.. Åt en god lunch, är påväg till stan nu innan träningen iallafall!


Påväg in till söder för att möta upp jenni...

img_6807 (MMS)

Påväg in till söder för att möta upp jennifer, senare kommer Moa! Blir nog invignig av snaps för min del! :)


Är ute på en promenad i det härliga vädret...

img_6807 (MMS)

Är ute på en promenad i det härliga vädret! Hittade första vårtecknet här på Värmdö! :) ska in till stan sen med Moa och fika i solen innan träningen börjar!


Vi har fortfarande inte lagat vår dator om...

img_6807 (MMS)

Vi har fortfarande inte lagat vår dator om ni undrar varför ni får en massa fattiga mobil inlägg med tråkiga bilder.. Slutat jobbet nu iallafall, försöker få tag i min pojke som är i Lund.. Hörs senare


Är på jobbet och passar barnen, har precis...

Är på jobbet och passar barnen, har precis haft läsvila med typ 10 barn.. Nu är alla helt hypade efter maten och springer runt, snart går jag på rast iallafall!


Är på tränigen och fotar lite när dom andr...

img_6807 (MMS)

Är på tränigen och fotar lite när dom andra kör.. Jag har gjort något med min axel i sömnen i fredags så jag kan inte köra nåt :( den är jätte svag! Den fick inte göra ont 2 jävla dagar senare!


Påväg till träningen! Hoppas på en bra en!

img_6807 (MMS)

Påväg till träningen! Hoppas på en bra en!


Färdig fixad och klar! Strosar runt i våra...

img_6807 (MMS)

Färdig fixad och klar! Strosar runt i våra "Bromma tofflor" som vi fick på tävlingen, as sköna! Utgång ikväll med tjejerna!


Utsikten från mitt rum! Alla har inte dom ...

img_6807 (MMS)

Utsikten från mitt rum! Alla har inte dom bästa taken till sin altan.. 6 hus till är drabbade! Haha


Halloj! Nu har jag sprungit runt i stan me...

Halloj! Nu har jag sprungit runt i stan med ullis och hennes kompis Johanna ett tag! Hittade massa smått och gått! Bl.a. Ett par skor som jag velat ha sen förra året som nu var nedsatta till 400! Katjing! Hörs sen


Dagens snabb shopping!

img_6807 (MMS)

Dagens snabb shopping!


Hej bloggen! Precis slutat jobbet! Sitter ...

Hej bloggen! Precis slutat jobbet! Sitter på bussen med Annie nu! Hon har precis lärt mig hur man bloggar från mobilen! Efterblivna jag! Vi ska in till Nacka forum nu och kika lite, sen får vi se vad kvällen leder mig! Puss och kram :)


Krash

Heeeeej på er!

Vår dator hemma kraschade i helgen pga något virus! Samma sak hände med pappas dator på jobbet och Filips hemma! Så vi antar att det är nåt stort virus som sprids runt! Hoppas att den fixas snart iallafall.. Kan ju inte blogga från mobilen så det blir lite dött här..

I veckan så har jag jobbat och tränat som vanligt! Lärde mig en ny voltserie i tisdags på träningen också :) Hel-in handv halv! Ett av mina mål till SM, antingen halv eller 1½! Igår var det friståendeträningen.. Vi kollade igenom filmerna och pratade om tävlingens poäng och så! Har fått benhinneinflammation, så jag tog det rätt lugnt i går.. Får se hur träningen går ikväll när det är hårda redskap!

Om det inte blir jobb imorgon, så ska jag in till stan och kika i affärer! LÖNING! Får se vad som händer på kvällen! På lördags ska jag iallafall hem till Ullis på hemmapartaj! Kan bli riktigt trevligt, och hemma hos henne, mitt i ingenstans typ så orkar man inte ta sig en promenad till bussen som kommer ta en timme med alkohol i sig..

Ni får ha det så bra, så hoppas vi på att jag kommer kunna blogga snart igen! :)

Svenska Cupen


Brommagymnasterna Herr lag 1


Brommagymnasterna Dam Lag 1


Hemma!

Haaaaaaalloj! Är hemma nu från helgens tävling! Vårat lag 1 dominerade och tog en guldmedalj med rätt överlägsen poäng! Så jävla KÖTTIGA! Jag grät av lycka under hela tävlingen för att mina sofiatjejer som ÄNTLIGEN fått en medalj som betyder något. Vårat lag 2 som jag var med i kom på en 7e plats! :) Vi kämpade gärnet och fick ihop grymma varv, synd bara att vi hade lite missar! Men vi var så jävla glada ändå! För det var så SJUKT KUL ATT TÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA! Vårt herrlag tog också guld.. som vanligt! Haha löjligt att dom vann med 9 poäng över andraplatsen..

Så snabbt det kommer upp film så ska jag försöka lägga ut det här.. tänkte även komma med lite träningsfilmer nu när tävlingen är över! :)

Nu måste jag vila upp mig. Min kropp är totalt utmattad och överansträngd! Hörs senare men förhoppningsvis bilder och filmer! :)

T-A-G-G-A

Sista inlägget innan tävlingen! Kommer jobba från 8-13.30 imorgon.. förstår inte varför jag tackade jag till det! okej pengar, men jag känner mig sjukt stressad att hinna med allt! Men det kommer nog funka! :) Imorgon åker vi verkligen, gud vad jag har längtat till den här tävlingen, och som vi har KÄMPAT! Nu gäller det!

Nu måste jag springa upp och ta mig en dusch, föna håret så att jag inte vaknar upp med knullruffs imorgon, och sen packa ner det sista! Kommer pina mig igenom dom 2 första timmarna imorgon då vi alltid är ute.. nu orkar jag ju inte ta med mig min dunjacka och täckbyxor! Får se hur det kommer gå.. kanske får vara inne om dom är snälla.. fruktar redan för bussresan dit med all packning.. blä va svettigt

jaja! FAN VAD JAG ÄR TAGGAD! :D ÅÅÅÅÅÅÅÅH! ni som inte är där kan gå in på gymnastik.se och kolla live på webteven där dom sänder tävlingen kl 11.00. För er som är gympaintresserade vill säga.. Hörs på söndag! Puss och kram!


Lookbook!

Jag försöker hitta lite inspiration till vad jag ska ha på mig på lördagkväll när banketten sätter igång. Jag känner mig helt fantasilös just nu! Men Lookbook brukar ge en och annan idé! Om det bara kunde vart 20+ så hade man kunnat gå barbent med skyhöga pumps!

Acne Top, Weekday Shirt, Bik Bok Vest, Hong Kong/h&m/cocoo Rings

Åh vad jag älskar dom här bilderna! Lisa kan verkligen inspirera än. Älskar hennes skor, halsduk och pälsväst!


Onsdag

Heeeej! :)

Igår jobbade jag på Udden från 09.00-17.00, efter det åkte jag in till träningen och kände mig as trött! Kom dit en halvtimme tidigare och låg och vilade en stund. Efter uppvärmningen var det tävlingsträning med förträning och genom strömmning av båda lagen! Körde igenom mina varv endast 1 gång på förträningen och nöjde mig till strömningen! Hoppet gick halv bra, men känner mig ändå stabil! Mattan gick SUPER! Behöver bara spika första varvet, men är jätte nöjd med andra och tredje! :D

Efter träningen så åkte jag hem till Fille och sov hos honom i stan. Är ledig idag så jag gick upp med honom halv 10, och är nu hemma.. Ska ta mig en dusch och vila innan friståendeträningen ikväll 18.00. Behöver kanske in till stan innan och köpa lite nödvändia saker till helgen!

Veckan:
Måndag: jobb
Tisdag: jobb + träning
Onsdag: ledig, friståendeträning
Torsdag: "modella för linn" + sista tävlingsträningen.
Fredag: jobb 08.00-13.30 åker till västerås! Förträning på kvällen
Lördag: förträning, TÄVLING, BANKETT!
Söndag: Åker hem med förhoppningsvis en medalj ;)

Nelly favoriter, under 500 lappen!

Capture SEK 299, Timeless - NELLY.COMCaramel SEK 249, Timeless - NELLY.COMHannah Sandal SEK 349, Stockholm Design Group - NELLY.COMMillie SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMAdrienne SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMAda SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Utbildning

Har precis sökt två utbildningar till hösten! Jag är verkligen tveksam till om jag kommer in, då jag endast söker på mina betyg som är medelbra.. Dessutom är det utbildningar på SU. Får se vad som väntar än i höst. Ska försöka hitta utbildningar på högskolor också, som har lite lägre krav.. Någon som vet nån bra skola som har bra utbildningar inom media? Typ foto, mode, grafiskt design, pr reklam? hör gärna av er! Jag är verkligen jätte pluggsugen! Samtidigt som jag älskar att jobba och få in massa pengar! Men mitt sabbatsår som bara skulle bli ETT blev lite längre än planerat ;) Så nu är det fan dags!


Måndag

Hey im back!

Min iphone tog inte! Tur! Dock måste jag lämna in den endå, för skärmen är helt fuuukkkad! I lördags var det Annies och Saras födelsedagsfirande som var kvällsplanerna. Kl 7 så var det middag hemma hos sara med alla tjejer.. Kollade även på melodifestivalen! Hade hört typ 2 låtar och höll på Anna eller Salem! Runt halv 10 började det rulla in lite folk så vi drog oss ner till lokalen som dom hade fixat så fint! :) Blev inte alls kvar så länge då jag var trött, hade ångest, och kände att jag hade "fest & krök" förbud eftersom att jag tävlar nu i helgen. Drog hem till F senare iallafall.

Vaknade upp och slappade gärnet hos honom. Drog in till Forum en snabbis innan det stänge. Fick med mig en liten vår jacka. 100 kr rabatt ju! Måste ju slå till. Efter det åkte vi hem till och och käkade middag och hängde :)

Jobbat idag som vanligt Är nu hemma och tar det lugnt. Ska snart hoppa in i duschen och duscha mitt äckliga hår.. hah, även söka utbildningar till hösten! Panik!



RIP IPHONE

Buhuuuu min iphone dog idag. Iallafall vad jag tror. Den har fått vara med om mkt sen Juni förra året. Förhoppningsvis kanske den får spratt och vill funka när den laddat ur men jag är tveksam, så just nu går det inte att ringa till mig. Ni kommer fram men jag kommer inte att kunna svara! Tur att jag förhoppningsvis får en sprillans ny på måndag!

Nu måste jag styra upp min dag lite. Hoppa in i duschen, gå ner och sola och åka in till stan/forum och hitta nån outfit för ikväll! Stressig dag, vet inte hur jag ska hinna med allt, speciellt träning. Får se om den blir av eller ej!

See you later


För tidigt med blommigt?

Jag är så trött på att ständigt gå runt med grått, vitt och svart! Så enformigt! Även fast att jag trivs med det jätte mkt för att det är så enkelt så vill man gärna sätta en liten färgklick på kläderna då och då.. Är det för tidigt med typ blommiga kjolar? Köpte en ny för ett tag sen som jag är sugen på att använda, men det känns lite skumt när det fortfarande är snö ute, men det kan bli as snyggt med ett par svart strumpbyxor och skinnpaj!


FREDAG

Hej på er! :) Hur mår ni idag? Jag mår super! :D
Fixade frippan hos Linn idag, blev en mörkare toning och lite klippning av topparna! Danke! :) Efter det åkte jag in till Nacka Forum, mest för att fördriva tiden lite, hälsade på Mimmi och kollade på lite småsaker!
Åkte sedan hem för att vila upp mig innan träningen som vi hade halv 7 - halv 10 idag. Det gick as bra, körde alla mina varv till hårt för första gången och är så jävla nöjd! Gäller bara att spika varven nu!

Nu är jag hemma och tar det lugnt framför en Wallander film! Äter upp mig lite på chips då jag har tappat en del i vikt igen! :/ jaja, imorgon blir det födelsedagskalas för Sara och Annie, har även träning men vet inte riktigt om jag hinner med den :S

Nu måste jag hänga med i filmen! Puss så länge!

Fujidirekt

Glömde säga att jag fick hem 50 nya bilder igår som jag beställde från Fujidirekt för några dagar sen.
Gratis dessutom, behöver bara betala 35 kr för frakten!
Bli medlem HÄR! Och få massa bra erbjudanden!


Rundtur på stan - Träning!

Hejsan :)

Har vart ledig idag, så jag tog mig en lång och skön sovmorgon! Gjorde i ordning mig och åkte in till stan för att träffa Josse innan hon skulle jobba.. Blev en rundtur på götgatsbacken och lite småshopping för både henne och mig! Efter det mötte jag upp Björre, Aschan och Fille för en fika innan vi åkte till träningen.

Gick bra idag på träningen! :D Framförallt hoppet! Dock har jag tagit ner min fullhalf för den känns inte helt tävlingsklar än, men till SM! Imorgon behöver jag kötta framåtvarvet lite mer!

Kl 11 imorgon ska till Limpan och bli snygg i håret! efter det får jag se om jag åker hem och vilar innan träningen eller åker in till stan!

Min shopping idag:



Träningsbyxor från H&M, 299:-



T-shirt - Monki 250:-, Ringar - Gina tricot runt hundralappen, Nagellack H&M 39.50:-



Love is in the air

Åh! enligt SMHI så ska det bli lika fint väder imorgon som det har vart idag. Strålande sol och 5 PLUSGRADER. Förstår ni att det är 30 graders skillnad från när det var -25 för bara typ 3 veckor sen.. sinnes!

Längtar tills man slipper denna enformiga vinteroutfit som man ständigt går runt med. Uggs och en fet dunjacka! Jag vill ha massa olika tunna vårjackor, solbrillor och ANDRA skor! massa converse och klackar. Det bästa är nog uteserveringarna, när det fortfarande är kallt, men man trotsar kylan, sitter med massa filtar och njuter av att solen värmer i ansiktet! Mm :)



Bilder från våren 2009 av mig.


Onsdag

Hej :)

Gud vilken härlig dag vi hade på jobbet idag! På förmiddagen tog vi en promenad till Bosses backe med barnen för lite stjärtlappsåkning i det fina vädret! Kul att göra något annat för en gång skull. Så trött på att stå på samma gård dag ut och dan in!

Efter jobbet åkte jag direkt in till friståendeträningen som jag mest satt och kollade på då min nacke är väldigt stel idag! Hoppas att den vill ge med sig imorgon på redskapsträningen! Med lite tigerbalsam ska det nog gå bra!

Blir nog ledig imorgon tror jag. Har inte fått nåt inbokat än iallafall och klockan är ju rätt mkt nu.. Behöver vila upp mig och sova ut, annars blir jag utbränd igen!

Jusste, jag beställde ju hem fler bilder från Fuji för några dagar en som hade kommit idag! :) Rekomenderar att ni blir medlem där för dom har riktigt bra erbjudande. Nu gick jag hem kanske 50 bilder för endast fraktavgiften som går på 35 kr!

Nu måste jag sova, hörs imorgon med lite fler bildinlägg om jag är ledig :) Puss och Kram

Tatuering



Har funderat länge på att göra en fjäril på handleden, men nu känns det som att en svala lockar ännu mer!


Den dagliga rutinen, jobb-träning.



God kväll!

Jobbat idag från 8-16.30! Som vanligt, lite jobbigt att man måste hoppa runt ibland bara så att det blir oklart! Slutade med att jag var på Näset typ hela dagen! Trivs bra där med Annie och dom stora barnen :) Och annie fyller 21 IDAG! och jag kom ju självklart på det när jag sitter på bussen in till träningen! haha, helvimsig tjej idag!

Träningen gick väl sådär! Nöjd över att jag orkade köra så pass mkt när jag precis vart sjuk.. Men dock kände jag väldigt stor press över att prestera svåra volter och sätta allt, och då blir det bara pannkaka av allt när man stressar. Jag MÅSTE jobba med min självkänsla och tro på mig själv mer! Blir frustrerad över att jag inte vet hur mkt dom passar och då känns volterna inte tävlingsklara, men ändå så vill jag ju att dom ska passa eller vara med ifall att jag kraschar, vilket jag fruktar mest över! Och det händer ju bara när jag inte tror på mig själv!

Vi har träningar 5 dagar i rad nu pga att söndagsträningen blir inställd och förflyttad till fredagen istället + extra träning på lördag! 15 timmars träning totalt! Hoppas att tor-fre går super! Det är ju ändå nästa lördag som jag ska stå på golvet och tävla!

Nu ska jag sova och vila upp min nacke som jag sträckte idag för 3 jävla gången!
Jag kom på en grej som jag ska börja med, och det är att sätta upp några mål för varje dag. Och jag måste klara minst 2-3 st.

Mål inför imorgon:
[] Vara glad och positiv på jobbet!
[] Äta normalt, inte hetsäta/spy på jobbet.

[] Vara fokuserad på friståendeträningen.
[] Gå och lägga mig i tid. Sömn ger energi = bra dag + träning!!!

 


Ny vecka, ny dag, nya tag!

hej hej hallååå!
Hur mår ni? Jag mår väl lite bätte idag tror jag! Halsen börjar avta, dock känner jag mig mer förkyld, nyser å har mig! Kom iallafall nyss hem från jobbet! Rätt så lugn å skön dag faktiskt! Gick förbi OKQ8 för att hämta ut min jacka som kom idag! Så fin :)

Filip tog även sitt körkort idag! Så glad för hans skull som pratat om det 24/7 nu dem senaste veckorna.
Nu ska jag dra fram symaskinen och sy in mina springbraller!

Höres


Fix!

Testar lite nytt, så det kanske är lite rörigt på bloggen nu..


Random Pics


Vill träna!

Hallå där!

Drog ju till träningen tidigare idag och suktade efter att få köra när man ser alla andra i laget! Skönt att småttingarna med sportlov börjar komma hem från skidsemestern nu! Börjar likna ett lag snart ;) Behöver bara storsäsongaren nu som lever livet i france!

Efter träningen mötte jag upp Fille som styrketränade lite i hallen, efter det åkte vi hem till honom och åt middag! Nu är jag hemma igen och ska om ett tag gå och lägga mig. Jobb imorgon på Udden med ullanpullan! :)


Söndag

Godmorgon!

Filip stack precis till jobbet! Jag ska snart hoppa in i duschen och fräscha till mig lite innan jag sticker och kollar på träningen! Min hals är mkt bättre idag. Tycker att det alltid gör ondast på morgonen och kvällen men nu är det nästan borta :)

Hörs sen, kanske kommer in med en dagens outfit till och med! ;)


Kväll

Mmm Mela vet verkligen hur man lagar mat. Önskar att jag var lika duktig som henne! Pasta med kantarell sås och vitlöksbröd har vi precis ätit. Satt fint, men dock så har jag världens ångest som jag jobbar mot nu! 2-1 till mig!

Funderar på att fiffla lite med ny header, men jag har noll inspiration! Ska kolla runt lite!
Ikväll på 5an så visar dom filmen "Seven" Dom sju dödsynderna! Såg den för några år sen och har för mig att den är jätte bra!



Fuji direkt

Äntligen hemma! piuh! Gud vad jag ska njuta av att bara slappa i soffan ikväll! Har fått hem massa nya filmer så idag blir det movietime med massa gottis till! :D Såg på mailen att jag fick erbjudande om att framkalla 50 bilder gratis från Fuji! Najs! Synd bara att jag inte använt min kamera så flitigt på sistone, nåt ska vi väl hitta!

Blir nog en del bloggande ikväll! Så håll er uppdaterade ;)
Puss så länge


HelvetesjävlapissHALS!

Min hals vill verkligen att jag ska lida idag. Det känns som att jag sväljer rakblad när jag dricker/äter. + att rösten snart är helt väck! Och det passade ju helfint när jag jobbar med gamlingar som inte ens skulle höra om det var krig utanför...

Jaja, får ta mig igenom dagen på bästa sätt. Missbrukar té och kaffe för att lindra det "onda" men jag inbillar mig nog bara att det bli bättre. Kan ju GLÖMMA att jag kan träna imorgon :'( buhu. Hoppas att jag är så pass pigg att jag kan komma och titta iallafall, har ju inte fått feber än så länge iallafall! Jävla Filip och smitta mig!

back to work! hörs sen


Forts. Fredag

Nyss kommit ut från duschen! Kan säga att jag nästan hade en halv balsamfalska i håret! Damn va krulligt och tovigt det var! Nu sitter jag med en turban på huvudet, och ska snart försöka borta ut det..

Ikväll blir det träff med Jennifer, får se hur lång kvällen blir så jag känner mig krasslig och jag är livrädd att ligga med feber på söndagen! Får INTE hända.

Nu tickar klockan så dags att göra sig i ordning. see you later! Puss


Fredag

Godmorgon! Känns som att jag börjar bli sjuk! Har ont i halsen och hostar :( Inte bra när SC är snaaaart.. Tur att jag inte tränade igår då! Ska missbruka The och apelsiner och klä mig så varmt att jag knappt kommer fram!

Ska åka til jobbet om en timme och vara där i 3h, skönt! Imorgon blir det dock från 9-17, och helger är så sega :/ Nä nu måste jag gå upp och sminka mig och fixa till skatboet som jag har till hår! haha ni ska se hur det ser ut!


D.Brand

Funderar på att införskaffa mig en utav deras dunjackor! Har alltid trott att dom går minst för 5 lax, men icke! 1800 om jag inte läste fel! Tycker det är sjukt bra pris för en sån snygg och enkel jacka.

D.Brand Eskimå Dunjacka


Torsdag

Hemkommen från Frisörgalan! Är helt slut. Kl 2 idag så var det genrep för oss "modeller" hur vi skulle gå och så.. Efter det satte vi oss på en salong i närheten för att börja med frisyren som tog ett tag att göra. Kl 8 började allt, och det var väl över på 5 min kanske. En tjej i Linns klass vann våran kategori! Jättekul :D

Imorgon ska jag jobba från 13-16, så nu ska jag sova. Mitt hår är en mess nu som jag inte har ork till att borsta ut ikväll, får gå till jobbet med världens största knut! Känner mig som en africanqueen!

Hörs imorgon! puss


Onsdag

Jag trotsade kylan idag och tog på mig min kappa, vilket jag ångrar nu då jag har ont i huvudet för att jag gått runt och spänt musklerna så mkt för att jag nästan förfrusit! Dumma mig. Är det samma temperatur imorgon ska jag gosa in mig i min dunjacka och uggs!

Ska möta upp Linn halv 2 imorgon innan vi drar och fixar mig inför "hårvisningen" imorgon kväll. Är nervös nu men hoppas att det släpper imorgon under dagen. Ska ju bara visa upp mig i några sekunder så jag lär ju inte dö iallafall. Värre att vara ute på golvet i 3 min och köra volter! haha

Jag ska ta mig i kragen snart och få upp lite med egna bilder på den här bloggen. Vet att jag är dålig på det!
Nu ska jag sova, hörs imorgon! P&K


Tisdag

Hej! Har inte hunnit bloggat föränn nu! Efter träningen i söndags så åkte jag hem till Filip och käkade middag och sov en stund innan vi gick ner och mötte Mela för bio på Saga. Det blev Shutter Island och det var GRYM!

I måndags jobbade jag på näset, därefter in till stan för att kolla på ett par träningsbyxor, fick leta som en galning efter min strl, när jag väl hittade den så var som förstora! Måste sy in dom imorgon! Fick även med mig ett par as snygga pumps från h&M, en ring och armband.

Idag jobbade jag på näset igen till halv 5. In till stan och kika lite, fick med mig 2 par t-shirtar. Nu MÅSTE jag sluta.. haha.. blir så lätt när som där 3000 inte går till nån hyra längre ;) Nu sitter jag och äter filmjölk med special K red berries! Min favorit! Träningen gick jätte bra idag. As nöjd med min dbl pik bakåt. Dock känn min full half lite lång bort för att tävla på nu.. Hoppas jag får en super träning på det varvet snart!

Nu ska jag sluta babbla. Väntar på att älsklingen kommer! Natti natti