MIKAELA 19 ÅR!




woooop

Jag kommer tillbax snart... ska bara njuta av allt som sommaren vill erbjuda! :)


MER SOMMAR!



Min nya tatuering


Fredag

Tjena!

Det har blivit många dagar hos ella nu med gänget! Både filmkvällar och festkvällar! Haha golfen i onsdags spårade riktigt rejält.. först drog vi till vita grindarna långt ute i shottahejti och krökade gärnet då allt var cp billigt.. sen åkte vi med den omtalade partybussen till golfen där vi festade till det lite med björn borgs son! ;)

Jobb dagen efter, blev några omgångar där på morgonen som man besökte toaletten! Igår blev det en pizza på lill plogen och sen en skräckis innan lägg dags!

 

















Tisdag

Hej där!

Är hemma med Mela en snabbis för att byta kläder! Sen blir det att åka till Ella igen som har blivit vårt andra hem nu för tiden! Imorgon blir det stranden om vädret vill ge med sig, sen tagga till Vita grindarna och golfen! Wooohoo! Sen dagen efter blire jobb...... Men efter torsdag har jag ledigt i typ 2½ vecka :D och då blir det GREEEEEEEEEEEEEKLAND! 1 eller 2 veckor vet inte just nu..

hare gött!







Fredag

Hellöu!

Sitter på jobbet just nu och kollar ut på det fina vädret! Men snaaart slutar jag för dagen! Efter jobbet blir et att röra sig ner mot systembolaget och handla lite alka... (Är för övrigt inne på åttonde dagen i rad nu med drickandet! ) Fräsch tjej! Ska hem till systrarna Bohm och ha det trevligt, som vi haft några kvällar i rad nu!

Hörs senare