Måndag

Jag behöver sol, semester och FRIHET nu! Ett jobb som inte sliter ut mig, en pojkvän som prioriterar mig för en gång skull och underbara kompisar att hänga med på uteserveringar eller på stranden.. Fan, vad allt är skit just nu


Nu drar jag till Bromma banketten :) köpte...

img_6807 (MMS)

Nu drar jag till Bromma banketten :) köpte ett jätte fint handsmycke idag! Klädseln är inte alls speciell..


Lördag

Tjenixen!

Ska strax göra mig ordning och sen röra mig in mot stan. Kika lite efter en byxdress som min syster köpte som satt as fint på henne.. Sen möta upp några i laget för att köpa presenter till våra tränare.

Ikväll så blir det Bromma Bankett för att föreningen fyller 60 år! Kan nog bli kul. Får se om vi drar vidare senare eftersom att alla i laget inte är 18.

Nu ska jag klä på mig! Hörs senare. Puss


Fredag

Jobbelijobbat idag.. Det var riktigt jobbigt idag.. För det första har jag välrldens träningsvärk sen får man ju knappt sitta någpnting heller för den delen.. Sen kommer alla dementa tanter och gubbar och är jäääääääääääätte jobbiga. Ena tanten frågar vart din jävla rullator är hela tiden, sen kommer den andra och frågar efter sitt polar bröd som han bara måste ha för typ 3e dagen irad.. sen har vi Gunsan som bara är allmänt virrig och flyttar runt på allt jag dukat fram så att jag måste börja om IGEN... haha orkar inte.

Efter jobbet mötte jag upp Angela för en snabbtitt i stan. Kom hem med 2 klänningar och ett halsband i all stress! :) Inga planer för kvällen än, men klockan tickar.
Imorgon blir det Bromma Bankett på kvällen! Blir nog kul :)

Puss på er


SM I HALMSTAD


Torsdag

Hejsan!

Ledig i går! Tog mig en promenad ned till OK för att hämta ut mitt H&M paket, fick den här gången hem 2 bikini underdelar, en strand tunika och en bikiniöverdel som var alldeles för stor :(
Åkte sedan in till stan och fikade med Bente innan friståendeträningen..

Idag är det jobb igen, och sen åkeshovs träning. Imorgon jobb sen leeeeedig! Skönt med helg!
Hörs sen, puss

Tisdag

Hej!

Nyss hemkommen från träningen. Hallejuljah vad skönt det var att få röra på fläsket igen! Har inte tränat sen förra söndagen! Lite slitet med energin bara.. behöver mycket kondition och styrka nu i sommar så att man pallar kötta på lägret! Vi har planer på GRYMMA varv och nya svårigheter. Kommer bli nääjs

Imorgon är jag ledig. thank god. Tänkte hinna med och träna lite under dagen. Hämta ut ett H&M paket på posten och kanske gå på friståendeträningen på kvällen sen.


SM BRONS!

Helgen:

I fredags åkte vi som sagt till Halmstad! Jag var tyvärr fortfarande super sjuk så någon tävling för mig kunde jag fetglömma! :'( Tog beslutet att stryka vårt lag 2 på fredag kväll då Moa drog av korsbandet på förträningen och 4 hade halsfluss.. Behövde även friska och duktiga gymnaster från vårt lag 2 som reserver till lag 1!

Lördag: Lag 1 gör en strålande tävling och tar sig vidare tillsammans med LING och STG till Winners final där endast 3 lag får tävla! Några små missar på tumblinget, men helt perfekt kval ska man inte köra! ;)

Söndag: Tjejerna var AS TAGGADE! förträningen gick asa bra! Första grenen ut var tumbling, 2 första varven var superfina, sista varet var det 2 småmissar. Hoppet var PERFEKT, vilket domarna inte tyckte, då dom inte kan se skillnad på bra gymnastik och bra gymnastik... friståendet var fantastiskt bra! höjde oss med 1½ poäng från förra tävlingen! :)

SM KVAL:




WINNERS FINAL, SM BRONS!


Nu drar vi till Halmstad! Får se om det b...

Nu drar vi till Halmstad! Får se om det blir någon tävling för mig å mitt lag! Alla har halsfluss så vi kanske måste stryka oss :( det märker vi ikväll! Fan vad vi ska kämpa och vårat lag 1 ska vinna hela skiten!


Jävla helvetes skit! Jag har blivit sjukt...

Jävla helvetes skit! Jag har blivit sjukt och har vart det i 3 dagar nu! Jag är jätte rädd att jag inte kommer kunna tävla :/ jag ska missbruka penicillin, Ipren och nezeril och hoppas på det bästa :(


Jag och mela har grillat oss på altanen i ...

img_6807 (MMS)

Jag och mela har grillat oss på altanen i några timmar nu! Brännan börjar ta sig! Nu ska jag in till odenplan och checka in josses nya lägenhet :)


Söndag

Nu är denna långhelg slut.. fast jag är ju ledig imorgon så för mig är det lugnt! :)
Igår åkte jag Annie, Johanna och Bente in till humlan och satt där och solade i några timmar. Efter det åkte vi mot kungsholmen för att hänga lite på MS Gerda. Jättestor och fin båt! Drog mig hemåt runt 6 tiden för att byta om till lite varmare kläder och byta skor! hade världens skavsår!
Runt 9 tiden mötte jag upp Moa och Sosso för en fika på nåt hotell vi strandvägen! Kom hem runt 12 tiden och slog på hitta nemo medans jag väntade på att filip skulle komma! :)

Idag har vi haft provbedömning på alla brommas SM lag! Min förträning på tumblinget gick skit dåligt! Körde igenom 1 av dom 3 varven. Hoppet gick bättre! När det väl var "tävling" sen så gick det sjukt bra! har nog aldrig känt mig så säker på alla varv!

Imorgon (om jag inte jobbar) ska jag försöka hitta på nåt kul med min boyie! Sen träna!! börjar få lite panik nu...
 

MS Gerda igår!


Rundtur på stan med Jennifer idag och sall...

img_6807 (MMS)

Rundtur på stan med Jennifer idag och salladslunch på fresco! Bästa stället! Nu ska jag till OK och hämta ut ett HM paket som kommit, sen snabba mig hem och fixa mig inför kvällens utgång!


Fredag

Nu måste jag skynda mig in mot stan! Ska kolla runt i affärer och ta en fika med Jennifer, sen även träffa Josse ett tag! Ikväll blir det utgång med Jennifer och hennes 2 kompisar! Blir nog kul, om vädret vill ge med sig bara!


Alice in wonderland

Efter middagen hemma igår blev jag sjukt rastlöst! Så jag och Mela bestämde oss för att åka in till stan och se Alice i Underlandet! Jätte söt film faktiskt :)

Alice i Underlandet (2010) : Mia Wasikowska


Torsdag

Hej!

Precis hemkommen från dagens fristående träning. Hade bara 2 timmar idag, as skönt! Men ändå så var det svettigaste träningen på länge! Inte långt kvar nu till SM! Nästa fredag åker vi till Halmstad!!

Får se vad som händer idag/kväll.. Är taggad på typ fika/bio!


SPRING


Onsdag

Tjenixen! Kom precis hem från fristående träningen. Är helt genomfrusen nu när man haft tunna kläder under dagen då det är typ 20 grader varm och nu 10! Ska bli skönt med en dusch, önskar att jag hade badkar!

Annars har jag jobbat från 8-12 idag, as skönt faktiskt! Efter det åkte jag hem en snabbis och fick med mig syrran in till stan för en glass i solen! Imorgon blir det fristående träning igen.. fan vad jag är less på den dansen och musiken nu! Ni kan ju tänka er hur tråkigt det blir att dansa samma dans flera månader i sträck för att sen tävla på den 1-2 ggr..



Haha as charmig på mig.. Fått nån konstig fläck på min kameralins också :/

Jobb idag från 9-5! Har vart ute i soliga...

Jobb idag från 9-5! Har vart ute i soliga vädret så snart lär man få en schysst bränna! Efter jobbet så var det träning som vanligt! Gick riktigt bra idag, kände mig lugn och säker på mina varv! Imorgon blir det en kort jobbdag från 8-12! Najs


Monday

Hellöööu!

Jobbat idag med barnen! ååh vad jag saknat dem! :) Efter jobbet tog jag en promenad hem.. känner mig så lat när man sitter och står hela dagen på jobbet och heller inte har nån träning på kvällen!

Veckan bjuder nog mest på träning, jobb imorgon men annars vet jag inte! Sugen på att göra nåt kul till helgen, eller på torsdag när det är röd dag! Dock efter extraträningen..

Hörs senare, nu ska jag försöka göra en nu header!


Nicolas i wipeout

Hahaha finns nog ingen person som är roligare än Nicolas! Just nu är han med i wipeout och det har gått bra hittils! 

Nu ska jag göra ett sista försök att beställa hem alla bikinisar som jag vill ha från H&Ms hemsida! Blir riktigt irriterad snart..



maaaaaaaaaaaah god, skulle göra allt för att få deras kroppar! åtminstone deras längd!


NAJS!

FYFAN VA SKÖNT! Fick ingen panikattack på träningen, som dom senaste! Kände mig stabil och körde igenom varven som jag ska tävla på! Lite oklart fortfarande med våra varv i lag två på mattan. Hoppas att vi får ihop 1½ skruvarna på framåtvarvet så jag får köra min dbl grp och pik!

Ikväll skulle jag egentligen gått på Linns studentskiva, men jag har ingen ork efter träningen, och dessutom måste jag upp tidigt och jobba imorgon :/ Om in fille kommer hit och joinar mig ikväll, så ska jag kolla igenom eeeh typ 20 gossip avsnitt som jag missat!




H&M

Vad är det för fel på H&Ms hemsida???? Har försökt beställa kläder därifrån i 3 dagar nu, men kortköpet går inte igenom!! :@ Har nån av er samma problem?

Om en halvtimme ska jag traska ner mor centrum för att ta bussen till träningen! SM är alldeles för nära nu och jag känner mig inte alls så stabil som jag borde! Hoppas på någelunda bra träningen till stenhård landning!


Fredag

Halloj!

Herregud vilken vecka.. Den har susat förbi fort som fasiken... Kanske för att jag festat i 3 dagar.. Behöver rehaba lite nu för att få riktigt bra träningar fram till SM om 2 veckor! :O panik!

nu ska jag äta frulle, och sen ta mig ner till C för att sola tror jag.
Hörs sen!


Jag är död efter alla studentskivor!! Och ...

img_6807 (MMS)

Jag är död efter alla studentskivor!! Och ikväll ska jag på min lillasysters! Sen är det över tills alla mottagningar kommer! Nu ska jag möta upp mela för att bättra på brännande!


Buttran



Studentskiva strax! Jag Mela och Linn ska ju vara Power Puff Pinglorna! haha Känner mig rätt tråkigt klädd, men sminket fick göra sitt!

Iphone Uploads..


Update

Hej på er..

Träningen gick hyffsat bra idag trots att jag började gråta för minsta lilla kändes det som. För en gång skull kändes hoppet rätt stabilt förutom mitt bordvarv som gör att jag får typ whiplash skada..

Imorgon har Bente och Filip din studenskiva! Jag hoppas och tror på att det kommer bli GRYMT KUL! Det är tema "Living the dream" och efter mkt funderingar så kommer jag mela och linn köra på power puff pinglorna! blir nog skit bra!

Hörs!

Söndag

bad day. så jävla opepp på allt. träningen framförallt.. har kommit in i en period då allt bara är bajs! och personer i min omgivning påverkar mig så jävla mkt negativt just nu så att jag bara vill skrika ut min frustration. den här veckan har jag 3 skivor på rad + massa träningar. jag hoppas att jag inte blir ett nervrak..


Lördag

Hellöööu!

UPPSALA VAR SÅ JÄVLA SPÅRAT! Har vart med så sjukt roliga människor, och det här var nog den bästa valborg jag haft! Även om jag och Moa däckade rätt duktigt runt 11 tiden. Men va fan, det är så det ska va.. Annars har man inte firat valborg tillräckligt bra.