Värsta natten på länge..



Jag mår förjävligt idag.
 Min natt har vart ett helvete rent ut sagt, med massa tårar pga att mitt öra har gjort så jävla ont. Kändes som världens öroninflammation som man fick när man var mindre. Men det här måste vara något annat. Det började med att jag fick "lock" för ena örat, som mest irriterade mig.. sen mot kvällen när jag skulle lägga mig så kändes det som om något skulle explodera där inne. Jag förstog inte vad det var. Jag blev mest rädd. För det är ju inte bra om något "går över" till örat när man har en förkylning. Det kan ju drabba balans sinnet och sånt (?).. Har ni vart med om det någongång? Nu på morgonen när jag vaknade hade jag inte sådär fruktansvärt ont iallafall, men fortfarande "lock".

Aja whatever. förövrigt så snyter jag mig tills det börjar blöda och hostar tills tårarna rinner. Så ni kan ju bara tänka er. Det är nästan så att jag kan säga att jag aldrig känt mig så här sjuk tidigare. För jag förstår inte hur en förkylning som jag fick för en vecka sen bara kan bli värre och värre. Och vem fan har smittat mig?? :@ nu blir jag arg.

Jag som hade hoppats på att kunna träna imorgon.. hah det är ju ett BIG NONO. Om jag inte får en mirakel medicin på momangen. Nu ska jag göra en macka, och hoppas på att den vill stanna kvar i min lilla kropp!
Hörs sen!

Kommentarer
Postat av: soffy

ehm, jag fick lock för ena mitt öra för ca.3månader sen och har det fortfarande : ( ska till doktorn imorrn tack och lov.

men det är förjävligt! take care!

2009-02-17 @ 15:30:51
Postat av: Johan

Jag kan bara säja "Krya på dej"



"Men svara på det här:

Är barn mindre värda än direktörer - och så mycket mindre?"

2009-02-17 @ 16:51:55
URL: http://johanfirst.wordpress.com/
Postat av: Denice

Soffy - Oj, nu blir jag lite rädd här! eller orolig.. :S Du får gärna berätta vad doktorn sa att det var, om det är farlig eller så!

2009-02-17 @ 17:35:21
URL: http://mittlivibild.blogg.se/
Postat av: caroline

men du fnajs, jag får lock varje dag, har typ haft det i ett år.. sen får jag ont i örat, det kliar och gör ont md jämna mellanrum. då gick jag till doktorn, fick droppar, det gick inte över. så du borde gå dit! du borde ha kommit till miig från början (: är numera specialist på öron, haha <3

krya på dig hjärtat

2009-02-17 @ 20:38:59
Postat av: fnajsi

Haha men då är det ju dig det är fel på carrebarre! :P haha ne men jag tror inte att det är så faligt. Mamma snackade om att det är för att jag snyter mig för mkt och typ hårt, så har det spännts sig för mkt och skapats lock. whatever! har inte ont nu illafall, det är bara irriterande! går det inte över till helgen så får jag nog kolla upp! :P hah

2009-02-18 @ 00:28:43
URL: http://mittlivibild.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback